anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Telefoane HUAWEI cu diagonala de peste 7 inch

Iulius
Junior
Doresc telefoane Huawei pe piata orange cu diagonala de peste 7 inch
20 Răspunsuri 20

Anonim
Neaplicabil
Atunci e bine, colegul @Iulius poate să meargă la cumpărături 🙂

Ascary
Campion certificat
Le mai putem numi oare telefoane? :))

Razvan
#StarMember
Phablet, cam asta e termenul folosit între telefon și tableta.

Florin_D
Cunoscător certificat
Până acum câțiva ani orice ecran mai mare de 5,5 inch era considerat fablet, acum telefoanele au ecrane mai mari decât tabletele din trecut 🙂 Este adevărat că și telefoanele au devenit mai compacte și mult mai performante.

Ascary
Campion certificat
Cam ce-i peste 7" e tableta 🙂 Diferenta o face totusi bateria si constructia deviceului. Bateria la tablete e mai mare in orice caz ,ca si dimensiunea tabletei. Telefonul este mai compact chiar daca dimensiunea ecranului e aceeasi ca a unei tablete,este practic tot un ecran,tableta avand totusi margini pentru folosirea mai comoda cu doua maini.

Carpinisan
Începător
Asta este trendul Ecran mare,si lizibil. Acele persoane care vor sa tina un telefon de cordeluta au o pleta mare. In prezent au ascendent telefoanele cu ecrane generoase, pentru ca este un device complex. De ce credeti ca se fabrica telefoane cu ecran pliabil? De moft? Tableta este tableta, telefonul este telefon. Chiar daca are ecran mare, telefonul este totusi telefon, nu tableta. Sunt caracteristici diferite, intrebuintari diferite. Sa nu amestecasm device-urile. Telefonul a depasit limitarea doar la a comunica cu cineva. Este o masinarie complexa. dar NU ESTE TABLETA, doar penru ca are ecranul mai mare. Neduneririle unora sunt fara argument. Doar ca lor nu le sta in mana, nu inseamna ca aceste modele cu ecran mare nu au cautare. De ce credeti ca se fabrica telefoane cu ecrane pliabile? Ca sa ramana pe stoc? TABLETA ESTE TABLETA SI TELEFONUL ESTE TELEFON. PUNCT!. Fiecare are functii diferite, logica diferita. Tableta nu este un telefon cu ecranul mai mare si telefonul nu este o tableta cu ecranul mai mic Cu tot respectul, nu este corect sa dezinformam cumparatorii.