anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Sunteti interesati de ultimele aparitii atipice Samsung z fold 3, Flip 3 , Opo x 2021 VS Samsung note 22 ultra?

Costyro1
Junior entuziast
As fi tentat sa trec la noua tehnologie flip sau slide, insa am unele indoieli la fiabilitatea lor ca noua aparitie.
Cineva care este mai bine informat sau lucreaza prin service GSM, poate ne da niste sfaturi?
Dupa cum bine stim la tehnologiileanterioare samsung slide pe sina sau cu balama nu au stat foarte bine la fiabilitate .
cele pe balama cedau balamalele de la prea multe deschideri si inchideri.
La cele slide ceda banda de legatura la ecran.
Voi ati avut si alte probleme la cele anterioare marca model ? Pareri?
12 Răspunsuri 12

radumsk
Junior entuziast
Buna! Personal nu am avut niciunul dintre modele mentionate, dar am auzit că problemele au fost preponderent rezolvate, după prima ediție. Am doi prieteni care au și pana acum nu avut probleme cu ele, cred ca deja platforma de „flip” a celor de la Samsung e destul de stabila. Eu zic sa incerci!

Costyro1
Junior entuziast
Da o sa incerc cu siguranta , ramane de vazut care din ele , flip nu dar fold sau note 22 ultra poate sa vedec apare..

Viocat
Senior certificat
Cumnatul meu a avut un Samsung slide. De 2 ori inlocuita banda si o data un modul antena.

Costyro1
Junior entuziast
Haha ... da Imi aduc aminte ca am schimbat si eu banda de 3 ori cred

Costyro1
Junior entuziast
https://www.youtube.com/watch?v=9rz11bWGCF4 Asta da eleganta .

Bugnar_Tudor
Explorator entuziast
Salutări Costy. Părerea mea legată de aceste telefoane se referă la faptul că acest tip de produs este ceva exotic. Un produs exotic pentru Samsung. Ei nu au fost obișnuiți să livreze astfel de produse, decât ceva clasic si updatat de la an la an ca S11,S21, Note, și așa mai departe. Totuși, aș merge pe ceva clasic precum Note. Ei încearcă să acapareze mult mai multe grupuri țintă cu astfel de produse. Încearcă să mai câștige capital în fața celor de la Apple, însă slabe șanse.

Costyro1
Junior entuziast
Salut Tudor Ai dreptate pe deo parte ai cunosc de atatia ani , am mers din 2 in 2 ani am schimbat telefoanele , cu ultimele aparatii acum 2 ani am facut pauza am luat un A70 si un A20 ceva mai jos . Anul asta vreau ceva mai de top ca sa pot folosi si pe business aleg un ecran mai mare gen fold si din cauza ca am ceva probleme cu vederea desi am ochelari de citit ecranul mai mare ma ajuta sa descifrez mai bine fara ochelari. Mai asept putin sa vad ce aparitii se mai anunta ca sa pot alege cei mai bun si mai potrivit pentru mine . In timp ce mai fac cercetari de piata o sa mai adaug noutatile si aici . Seara minunata . Sa urmariti si voi noile postari

Bugnar_Tudor
Explorator entuziast
Salut Costy, din nou :)) . Dacă bugetul își permite și ai mână liberă, recomand cu drag produsele de la Apple fiindcă știi că te poți baza pe ele. Am un iphone 8+ din 2018 și incă își face treaba de minune, sincer. Nu am nevoie de o investiție, însă, ce pot să spun este că, o dată ce ai cumpărat ceva de la ei, știi că rezistă în timp evoluției tehnologice, iar timp de 5 ani minim, să nu mai iei nimic.Poti să alegi un Iphone 13 pro max pentru a beneficia în plus și de căteva plusuri pe care le aduce camera.

Viocat
Senior certificat
@Bugnar Tudor cei drept finisajele la iphone sunt oau, faptul ca urci cu sobpoate si 5 generatii fata de inceput iar niciun android nu o face, dar vorba unui coleg "la banii aia imi schimb masina".

Costyro1
Junior entuziast
Salutare din nou Da, dar nu am fost fun Iphone deloc de cand a aparut meniul gen Apple mi s-a parut total incomod. Sunt fun samsung cred ca am avut peste 20 de modele samsung.

Bugnar_Tudor
Explorator entuziast
E cam greu sa devii fan Apple dupa ce ai folost atat de mult timp modele de la Samsung, însă nu e târziu 😄

Costyro1
Junior entuziast
Da tudor, cred ca ar trebui sa fac un test fizic la un iphone pe meniurile actuale . Nu este o idee rea , mersi