anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

sunt interesata de telefoane sau tablete dual sim cu wifi direct

ellaella
Junior
Caut telefon sau tableta dual sim,wifi incorporat,camera 4k captura ecran memorie interna mare
7 Răspunsuri 7

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Sunt foarte multe optiuni. Daca vrei ceva care bifeaza toate cerintele tale si e la un pret decent, pot sa-ti recomand Motorola G60. Ai aici mai multe detalii: https://www.gsmarena.com/motorola_moto_g60-10861.php E disponibil la Altex, eMag si probabil si alti retail-eri din Romania.
Client Orange

Vio73
#StarMember
Salutare! Xiaomi mi 10 T lite este unul care are așa ceva: https://gamecurse.com/en/use-direct-wifi-on-xiaomi-mi-10t-lite/#rb-Advantages-of-Wifi-Direct-on-Xiaomi-Mi-10T-Lite Și Xiaomi mi 11 are aceste caracteristici. Detalii aici https://www.mobilissimo.ro/articole-telefoane/xiaomi-mi-11-conectivitate-5g-wifi-6-infrarosu Samsung A 22, A31, etc: https://www.samsung.com/ro/smartphones/galaxy-a/galaxy-a22-violet-128gb-sm-a225flvgeue/ Sunt convins că mai sunt o multitudine. Oricum, cele scumpe, au cam toate. Baftă!

ellaella
Junior
nici nu stiu daca wifi direct inseamna wifi incorporat eu caut un telefon pe post de modem wifi cu dual sim

Vio73
#StarMember
Tu îl vrei pe post de hotspot? Pai cam toate au funcția asta.

ellaella
Junior
hotspot wifi

Vio73
#StarMember
Da. Toate telefoanele gen smartfon au această funcție. Uite, eu am un Xiaomi mi 11 lite 5g, de exemplu.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Ellaella, Wi-Fi Direct nu are legatura cu internetul. Wi-Fi direct reprezinta un protocol de comunicare intre doua device-uri, fara ajutorul internetului, dar prin Wi-Fi. Similar cu Bluetooth-ul. Ultima data cand am auzit de Wi-Fi Direct era pe un aparat foto DSLR, de pe care puteai sa transferi rapid pozele pe calculator. Acelasi lucru se poate face si cu un telefon. Dar transferul de date nu se face prin internet. Se face prin reteaua locala. Nu e acelasi lucru cu functia Hotspot. Ambele pot fi folosite pentru transfer de date, dar cand zici Hotspot, te referi la folosirea datelor mobile pentru creearea unui punct de acces de WiFi, pentru ca alte dispozitive sa-l poata folosi pentru a accesa internetul. Deci, daca vrei sa folosesti telefonul pe post de modem si sa ai internet de pa alte dispozitive prin WiFi, asta se face cu functia Hotspot, luand internet din datele mobile (mai pe romaneste, mananca din internetul de pe SIM, de la operator). Si da, toate telefoanele smartphone produse in ultimii probabil 10 ani au asa ceva.
Client Orange