anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Sony Xperia 1 II, noul flagship de la SONY. Ce părere aveți?

Anonim
Neaplicabil

Sony Xperia 1 II lansat oficial.

Cred că aș vrea să-l butonez și să îl iau în calcul pentru un update.

Design-ul este diferit, senzorul camerelor este "altceva", procesor de ultimă generație, display cu rezoluție 4K, filmare 8K (WTF?, se știe că SONY au fost primii care au lansat un telefon cu filmare 4K) etc...

Lăsând la o parte că "nu este Samsung, Huawei sau Apple" e un telefon reușit. Din punctul meu de vedere. 🙂

Conform zvonurilor prețul acestui telefon: în jur de 950 Euro.

Și cea mai tare "chestie": are mufă Jack! :)))

Sursa:

https://www.androidro.ro/lansat-oficial-sony-xperia-1-ii-flagship-procesor-snapdragon-865/

10 Răspunsuri 10

Jay
Campion certificat
Caracteristici ok, denumirea cam ciudata, gen 1 il urmareste pe 2 :))... pe mine ma duce cu gandul la Mark Z.. N-as da 950 euro pe el.. am mai multe idei pentru suma asta, dar, niciuna nu include un telefon.. 😄

Anonim
Neaplicabil
@Jay, nici eu n-aș da 950 euro dar în comparație cu Samsung (de exemplu) e un preț bun :) Din păcate, toți producătorii lansează modele noi din ce in ce mai scumpe.

Ascary
Campion certificat
Foarte scumpe cutiutele astea. Iti iei o mobila de bucatarie utilata complet de banii astia...sau 3 baxuri de măști chirurgicale :)))

Razvan
#StarMember
Atât timp cât se caută, preturile vor fi mari, se vând multe terminale la precomandă și este normal să țină ștacheta sus.

Ascary
Campion certificat
Da,noi suntem "carnea lor de tun" :))

Vio73
#StarMember
Ținând cont că și la alții prețurile sunt mari, nici în cazul de față nu văd să fie altfel. Dar hai să vedem că are procesor excelent (ce nu are mai niciun alt telefon), capacitate mare de stocare, 8 GB RAM și multe alte specificații de top. Nu știu cum e la telefoane, dar când te referi în general la tehnologii, vorbești de Sony și alții.

Anonim
Neaplicabil
Dacă îl comparăm cu Samsung S20 Ultra sunt foarte mici diferențe. Diferența cea mai mare este prețul (nejustificat de mare în cazul Samsung).

Vio73
#StarMember
Samsung beneficiază de prea mare încredere uneori!

Ascary
Campion certificat
A vazut ca lumea cumpara indiferent de pret si de aceea profita. Ia sa fi scazut vanzarile datorita preturilor mari,sa fi vazut atunci cum venea cu niste preturi decente.

Vio73
#StarMember
E clar că dacă merge treaba și așa, țin prețurile sus!