anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Sony lansează Xperia L4! Cum vi se pare?

Anonim
Neaplicabil

Sony trăiește încă și lansează Xperia L4!

Cum vi se pare?

Sursa:

https://www.economica.net/sony-lanseaza-noul-smartphone-xperia-l4_180135.html

12 Răspunsuri 12

Jay
Campion certificat
N-au cum sa se bata pentru primele 3 locuri, la cum lanseaza ceilalti si la ce sus tintesc, dar, e ok telefonul, pentru uz normal, insa, n-am vazut pretul in articol.. Cred ca fiecare isi gaseste pana la urma locul in piata, depinde ce tinta au..

Anonim
Neaplicabil
@Jay, Sony nu a dezvăluit încă prețul dar cred că nu va fi unul foarte mare. Vom vedea...

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
Probabil o sa fie ceva mid-range. Îmi amintesc de Sony-ul meu din liceu, am avut versiunea Walkman și l-am îndrăgit foarte tare, dar acum nu aș mai reveni totuși la acest brand. @cocolosh tu ce părere ai despre acest nou model?

Ascary
Campion certificat
Ciudat cum de au putut sa piarda japonezii atata teren in fata coreenilor. Sony facea telefoane inca de pe timpul cand Samsung nu trecuse de faza radiocasetofoanelor :). Si eu am avut telefon Sony si tin minte ca eram foarte multumit de el pentru standardele din acea vreme. Sigur,nici eu nu m-as mai intoarce la Sony. Nu-i vad sa mai revoluționeze cu ceva piața.

Anonim
Neaplicabil
@MihaelaC, și eu tot în timpul liceului am avut o grămadă de Walkman-uri. Erau bestiale :) Sunt fan Sony, mai ales pe partea de TV. Am avut și un Sony-Ericsson la un moment dat. Acest Xperia L4 este un telefon mid-range (cum ți-ai dat și tu seama). Îmi place că are un ecran mare de 6.2 inci în formatul specific celor de la Sony, procesorul nu este de top dar va face față utilizării zilnice (internet, Facebook, Instagram și ceva jocuri nu foarte pretențioase). Nu strălucește pe partea foto dar de obicei Sony are camere decente. Bateria este de 3580 mAh, probabil că va "duce" toată ziua. Are și "fast charging". Nu se știe prețul dar cred că va fi unul acceptabil, am văzut niște zvonuri cum că în India ar costa undeva în jur de 210 Euro (15990 rupii). La prețul ăsta, eu zic că merită!

Jay
Campion certificat
Nu stiu ce sa zic.. la aproximativ 1000 lei, mie mi se pare mult.. eu, am dat pe primul A3 1200, cu chiu cu vai.. si, ambele telefoane sunt inca ok, la putin peste jumatate de an mi-am luat inca unul... Daca pe Samsung abia am dat banii, pe Sony, nu cred.. Am radio-cd-player-ul de la masina Sony, dar, cred ca pe partea asta stau si ei mai bine si, a fost bonus la masina :))..

Ascary
Campion certificat
La cat ai dat pe S10 cred si eu ca 1000 de lei ti se pare o suma colosala :))

Razvan
#StarMember
Sony a pierdut terenul/piața cât a fost în alianță cu erricson. Samsung a fost primul producător care a lansat telefoanele fără butoane, doar cu touch. Deși Apple a lansat târziu telefoanele iPhone, au prins repede la public și se vând bine. În 2009, când am avut SonyEriccson Walkman W600i, a fost un salt mare față de Samsung U600, apoi au pierdut terenul. Prețul noului telefon, probabil va fi undeva 600-700 Euro, ăștia sunt japonezii, telefoane relativ scumpe, comparativ cu concurența.

Anonim
Neaplicabil
@Razvan, zvonurile spun că prețul noului telefon va fi aproximativ 200 Euro. Eu cred că Sony face telefoane excelente. Pentru că nu au prins la public asta nu înseamnă că sunt proaste.

RecenziiPeBune
Explorator entuziast
Avand in vedere specificatiile si pretul de 200 euro, telefonul respectiv pare mai mult o pacaleala de 1 aprilie decat telefon oficial. Nu stiu ce se intampla cu Sony, mi-ar placea sa redevina ce au fost candva, insa nu se pot baza doar pe renume atunci cand lanseaza un telefon. Personal, scuza cu "telefonul e de buget, de asta e slab" nu cred ca mai merge, la 200 euro ne uitam la Galaxy A50, Xiaomi Mi A3, Xiaomi 8T, Huawei P Smart Z, chiar si Motorola au cateva oferte interesante, mai ales noul G8 Power.

Vio73
#StarMember
Ce să zic? Mie îmi plac produsele Sony, care sunt de foarte bună calitate. Sony cred că este brand-ul nr. 1 în lume și cred că face lucruri extraordinare pe mai toate segmentele. Că prinde la noi sau nu, asta e altă poveste. Acest model nu este unul cu specificații ieșite din comun, dar este totuși un telefon destul de bun. Nu știm însă prețul și acest lucru este foarte important!

Ascary
Campion certificat
Lumea este chitita pe Samsung,Huawei si Apple,doar un pret foarte decent sa atraga curiozitatea potențialilor clienti.