anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Smart tester iphone 11!?

Florin_D
Cunoscător certificat
Sunt curios daca Orange va oferi spre testare noul sau noile modele iphone 11 intrucat de data aceasta chiar as vrea sa pot testa un astfel de telefon. Am detinut in urma cu ani buni doua sau trei modele de iphone de care nu pot spune ca am fost dezamagit, dar nici foarte incantat! As fi curios care sunt schimbarile aduse dar mai ales as fi curios cum sunt noile camere ale acestui dispozitiv care se anunta a face ce nici un alt telefonu nu face in momentul de fata... Si anume filmarea simultana cu toate camerele putand ulterior sa editezi filmarea direct din telefon si practic sa alegi feed-ul care iti place cel mai mult sau sa-l integrezi in filmare asa cum doresti!
1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator
Mulțumim pentru topicul propus. Noile modele iPhone 11 nu vor face obiectul programului Orange Smart Tester.

Vizualizare soluţie în postul original

20 Răspunsuri 20

Florin_D
Cunoscător certificat
https://www.youtube.com/watch?v=cVEemOmHw9Y

imch
Cunoscător certificat
Eu nu am folosit niciodata un iPhone, n-am avut decat Blackberry la inceput si telefoane pe Android cand primii au "capotat". Sunt insa un fan declarat al calculatoarelor cu sistem Apple, desi trebuie sa recunosc faptul ca acum a ramas doar nostalgia, nu prea mai au avantaje in fata celorlalte. Dar as vrea sa vad cum se misca si ce stie sa faca si un iPhone. Cine stie? Poate ma conving si imi vand un rinichi sa imi iau 😄

Razvan
#StarMember
Teoretic sunt șanse sa fie oferite spre testare câteva exemplare, acum probabil depinde și de politica Apple, probabil cineva trebuie sa suporte o parte din costuri.

Vio73
#StarMember
Ar fi interesant să se facă și un astfel de program. Mă gândesc că nu ar fi prea greu, dar depinde foarte mult și de ce hotărăște producătorul.

Ascary
Campion certificat
Cum v-ar mai sta cu iPhone 11 in mână,aa? :)) Puneti-va pofta-n cui,n-o să vedem așa ceva.

Jay
Campion certificat
Si daca n-are cuie?.. Mai bine sa spere, nu stii niciodata de unde sare iepurele.. Si eu tot fan blackberry, pana s-a dus.. cu greu am trecut la android, dar, n-am avut de ales... si acum am 2mb de net bb, care n-au cum să dispară și au trecut destui ani... 😄

Florin_D
Cunoscător certificat
@Ascary, de ce zici ca nu o sa vedem iphone 11 la testare? Sti ceva ce noi nu stim !? 🙂 Eu personal as vrea sa testez poate ma face sa trec la iphone si sa vand note 10+ pentru iphone 11 pro max 😄

Ascary
Campion certificat
Pentru că la Apple se testează (doar) sistemul de operare nu și device-ul. :))

Miha_Z
#StarMember
Nu mai fi negativist Ascary. Si eu sunt fan Apple si mi-ar place sa testez noile aparatii. Dar daca tu zici ca se testeaza doar sistemul de operare, atunci nu ma mai intereseaza. :))

Ascary
Campion certificat
iPhone-urile au avut perioada lor de glorie,însă aceasta a apus.Steve Jobs a fost un fenomen. Acum conducerea Apple se schimba in funcție de cum bate vântul dinspre Capitoliu. Tabletele lor mai fac oarece față concurenței însă și pe acest segment lupta este acerba și odată cu scăderea interesului pentru tablete și Apple va resimți criza. Americanii sunt mai patrioți și vor merge în continuare mai mult pe Apple însă Europa este din ce in ce mai reticenta față de produsele Apple De Asia nu mai vorbesc . În România nici cocalarii nu-și mai cumpără Apple,prefera noutățile de la Samsung,și vrem nu vrem tocmai acești băieți și fete de bani gata dau trendul :)) Nu că s-ar pricepe,însă atâta timp cât un Samsung costa la fel de mult cat un iPhone,sau mai mult,atunci aleg Samsung fiindcă le este mai ușor să schimbe wallpaperurile :)))

Laura_cio
Senior
Sunt persoane care au o părere buna despre IPhone. Ar fi bine sa poată fi testate, măcar cele expuse la Orange Shop.

teacher_
#StarMember
La fel ca orice companie care se respecta, și Apple va permite testarea telefoanelor noi. Poate și numai ca sa fie putina emulație creata de aceasta testare, sa fie vizibil că și oamenii simpli pot pune mana pe așa ceva, fie într-o testare. Cred că strategia de marketing e bine stabilită pe fiecare parte a continentelor.

Romeo_
Senior certificat
La pretul cu care va apare pe piata ma indoiesc ca va fi pentru testare 😞

Vio73
#StarMember
La prețuri din astea, eu unul nici măcar nu sunt curios să-l ating!