anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Se mai oferă consola PS4 slim in sistem de rate pe 2 ani?

mediaRPL
Junior
Salut!
Se mai oferă consola PS4 Slim 500gb + 3 jocuri in sistem de rate fără să prelungesti vreun contract? Stiu ca era o ofertă cu 50 % reducere. Aproape 9 euro pe lună.
8 Răspunsuri 8

Vio73
#StarMember
Din cate observ, momentan nu mai este pe stoc în magazinul online. Dar poate la magazinele fizice există. https://www.orange.ro/magazin-online/obiecte-conectate/pachet-exclusiv-ps4-slim-500-gb-3-jocuri-abonament-playstation-plus-pentru-90-zile

Jay
Campion certificat
Mai gasesti aici informatii si pareri.. https://comunitate.orange.ro/questions/2011860-tv-ps-4-smartwach-rate-aceeleasi-conditii-telefoane https://www.orange.ro/love/produse-in-rate/

mediaRPL
Junior
Multumesc!

DanielaH
Moderator
@mediaRPL - Dacă apreciezi că răspunsurile pe care le-ai primit te-au ajutat, marchează-l pe cel mai bun ca soluție. În felul acesta îi vei ajuta și pe ceilalți membri să găsească mai usor informațiile dorite. Mulțumim!

mariussruben89
Explorator entuziast
Tocmai zilele astea,am avut trecere prin Shop,iar PS4,am observat ca era la 99€, ,cum s-a mai discutat,trebuie sa fi eligibil de rate,care se pot lua in 12/18/24luni. In magazin,fizic,am vazut ca mai au pe stoc.

Vio73
#StarMember
Poate reușești să îți iei. Succes!

mariussruben89
Explorator entuziast
Astept,ziua de fidelizare,dupa 12 august, iar ca pana atunci sper,ca poate se mai gasesc pe stoc. In rest,ca acest sistem,este bun ,de a lua in rate,atata timp cat nu dai banii pe loc,te poti folosi si altfel de ei.

Vio73
#StarMember
Sigur, e alegerea ta! Da, și mie mi se pare super fain!