anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Samsung Galaxy M34 5G. Recomandati? Merita sa-ti iei Samsung in 2024?

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salutare Comunitate!

Am nevoie de sfatul vostru, in special al posesorilor de Samsung! This is for you! :))

Ca idee, eu n-am mai avut un Samsung de pe vremea lui S4 Mini (pe care inca il am, by the way). Si...functioneaza. La fel de rau ca atunci cand l-am lasat, dar...functioneaza. :))

Acum as vrea sa stiu ce experiente ati avut voi cu modelele din ultimii ani de la Samsung. E mai ok sistemul de operare? Mai are la fel de mult bloatware? Se mai misca greu dupa 2 ani de folosire? Banuiesc ca aici raspunsul depinde de model, de hardware, de aplicatii si, in general, de felul in care il folosesti. Dar vreau sa stiu parerea voastra, cu felul in care l-ati folosit voi.

Si, cu toate ca ma intereseaza ce parere aveti despre modelul din subiect, pentru ca pe acela as vrea sa-l recomand mamei mele, as vrea sa stiu mai mult ce parere aveti despre telefoanele Samsung din ultimii ani la modul general. Sunteti multumiti? Ati recomanda Samsung cunoscutilor?

Daca da, ce anume va place si ce apreciati cel mai mult la telefonul pe care vi l-ati luat? De ce ati recomanda Samsung si nu oricare alt brand?

Nu exista raspunsuri corecte sau gresite aici. E o discutie libera, si chiar am nevoie de ajutorul vostru.

Mersi frumos! 🙂

Client Orange
31 Răspunsuri 31

Trixen
#StarMember

Salutare,
Eu am renuntat la Samsung cand a aparut S22, insa parintii mei au un A-ceva luat de mine in decembrie 2022 (pe la 1700 lei la liber).
Telefonul e plin de bloatware, dar isi face update-uri, e la zi si asta era important pentru mine. In plus, am reusit sa il pensonalizez ca sa arate precum Nokia-ul pe care l-au avut inainte.
Bateria tine cateva zile, are ecranul mare, se misca decent. Nu au probleme.
Pentru mine, telefonul se misca destul de greu. Pentru ei, se misca repede si bine si nu ii lasa la greu. Nu se joaca, nu au Facebook/Instagram, nu folosesc mail, Youtube, etc.

Din punctul meu de vedere, nu merita decat ultimul S in varianta Ultra. Am prieteni care si-au luat si sunt tare multumiti, iar ei nu ar pleca de la Samsung. La S-ul clasic, cred ca problema ramane bateria.
Orice alt model cred ca reprezinta un compromis si nu as recomanda.

Anca07
#StarMember

Buna Radu,

Imi place topicul:D

Da, aleg Samsung de mai bine de 10 ani si nu m-a dezamagit vreodata.

Anul trecut am facut trecerea de la S10 (pe care l-am folosit 5 ani) la S23. Nu ca ar fi fost probleme cu S10, care arata impecabil si se misca la fel de bine, insa pentru ce aveam eu nevoie, fost necesar un upgrade.

Personal, de cand am S23, nu am avut nicio problema. Bateria tine 1.5 zile folosit destul de mult, internet deschis etc. Fara conexiune internet, am avut surpriza sa ajung in a 4a zi, cu 20% baterie:)) deci da, depinde cum este folosit.

Eu personal il folosesc foarte mult pentru microsoft office (pentru mine telefonul este un laptop), email-uri, diverse aplicatii de la banci/magazine online pentru comenzi, plus diverse aplicatii de chat (whatssapp, etc)si nu il folosesc deloc pentru jocuri. Nu am absolut niciun joc instalat. 

Crash? Niciodata. 

Pixeli morti? Niciodata

Probleme de soft/hard? Niciodata

Alte probleme? Niciuna:D

Da, sunt foarte multumita de poze/video, programele de editat (mai ales ca acum am primit upgrade la soft si am AI🤣).

Overall, recomand Samsung, si da, depinde varianta pe care o alegi. Pentru mine, Samsung va fi mereu peste iphone:D sorry😁

Sper sa te ajute informatiile! Spor la cumparaturi!😁

匿名
Junior entuziast

Din punctul meu de vedere acest model nu merita cumpărat.

Design urat

Încărcare greoaie cam 2 ore

Lipsa încărcător in cutie

Sigur pentru o persoana în vârstă este excelent (pentru browsing,mailuri,Facebook etc).

Însă bateria este destul de mare și prețul destul de accesibil.

Update-ul constant pe perioade mai mari.

Merita Samsung in 2024?

Doar dacă alegi gama de top premium.

 

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salut. Mersi frumos de feedback!

Ai avut sau ai vreun Samsung din generatia mai noua (ca data de lansare, nu neaprat ca facilitati)? Adica nu neaparat un S, ci ceva dupa 2022 de exemplu, indiferent de serie. Feedback-ul tau se bazeaza pe utilizare/experienta personala sau pe specificatiile tehnice? Nu e nicio problema, oricare ar fi raspunsul tau. :)) Voiam doar sa stiu daca ai si testat efectiv ceva mai nou de la Samsung sau nu.

In alta ordine de idei, da, am uitat de lipsa incarcatorului. Nu o sa fie o problema, pentru ca are incarcator. Aparent Apple a reusit sa convinga Samsung ca scoaterea incarcatorului din cutie e o idee buna. Anyway, uitasem de asta. 🙂

Incarcarea nu e rapida, dar pe de alta parte, si bateria e mai mare. Daca tine cateva zile bateria, nu cred ca o sa fie o problema daca se incarca in vreo 2 ore.

Design-ul nu e pentru toata lumea, asa e. Dar pe de alta parte, mama e genul de persoana pentru care utilitatea bate esteticul. :)) Deci asta nu o sa fie o problema.

Inca o data, mersi de feedback. Am retinut.

Client Orange

匿名
Junior entuziast

Ultimul telefon Samsung l-am avut prin 2016, de atunci folosesc Xiaomi.

Părerile au fost pe baza specificațiilor tehnice care duc mai mult spre low budget.

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Am inteles. Multumesc frumos! 🙂

Client Orange

FLo1
#StarMember

Salut Radu. Seria M e un fel de Celeron doar ca să-i zici Intel. Seria A, e mid-range, deci un compromis calitate / preț mult mai acceptabil. 5G??? Pentru utilizarea în servicii voce și SMS? Date mobile pe 4G+ sigur acoperă necesarul. Despre acoperire nu mai vorbesc:  îți asumi cheltuiala pentru un Ferrari rulat pe drumurile din România? Mă refer la funcția 5G, nu la seria M.

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Da, inteleg... Ideea e ca am avut cateva instructiuni, peste care nu am putut trece:

  1. baterie de 6000mAh. Asta e batuta in cuie.
  2. ecran mare (6.5" sau mai mare). Si asta e batuta in cuie.

La restul am improvizat eu:

  1. CPU cat de cat decent
  2. stocare macar 128GB, si 4G de RAM
  3. soft actualizat
  4. ecran cel putin 1080p
  5. port 3.5mm de casti

Ma uitam si peste telefoanele din seria A, dar nu am vazut niciunul cu baterie atat de mare. Au 5000mAh, ceea ce nu e rau deloc. Dar am primit instructiuni foarte clare ca bateria sa fie de 6000mAh, asa ca a trebuit ma conformez si sa incerc sa cladesc pe asta.

De asemenea, comparat cu A54 de exemplu (side-by-side aici), diferentele sunt extrem de mici. As zice ca e un fel de A54 sub acoperire. :)) Design-ul nu e cel mai reusit, dar nici nu a fost un criteriu.

5G-ul nu a fost un criteriu, si da, putem sa zicem ca este un "moft" pentru majoritatea oamenilor. Dar daca tot este...de ce nu? Dupa cum vezi, nu se regaseste pe niciuna dintre cele doua liste. Nici pe cea obligatorie, nici pe cea improvizata de mine.

Ca idee, e vreun alt model pe care mi l-ai putea recomanda, care bifeaza optiunile de mai sus? In afara de faptul ca e din seria M...si ca majoritatea sunt low-end, e vreun motiv pentru care nu-l recomanzi?

Update: am uitat sa specific, am incercat sa evit procesoarele MTK. Am avut experiente destul de neplacute in trecut.

Client Orange

Eu te-am înțeles..... dar îmi permit să nu fiu de acord. 1.Pentru display gigant cu baterie pe măsură s-au inventat tabletele. 2.Pentru seniori fără pretenții și aplicații de fițe, un ecran mai mic e mai ușor la.... buzunar. 3. Acumulatorii (bateriile) cărate permanent devin o corvoadă, iar vremea ”cărămizilor” a cam apus de mult timp. 4.Pe principiul ”Gratis, mamă!”, nu înseamă calitate. Dacă ai ceva hardware ca ”bonificație”, este tocmai pentru a compensa niște minusuri majore pe de altă parte. 5.Epilog: Consider că un display mai redus îți va oferi o altă perspectivă, inclusiv asupra bateriei, dar și altor funcții/dotări. Vorbim despre un device pentru seniori. Dacă era pentru tine nu îmi permiteam rabatul acesta. 😉 

Nu stiu cum stau ai tai cu semnalul, dar am observat deja in cateva locuri prin tara pe unde nu am deloc acoperire... ca a rasarit 5G-ul. Daca ai tai sunt in zone cu semnal slab, s-ar putea sa ii ajute 🙂

vladut12am
Cunoscător certificat

Salut!

N-aș vrea să vorbesc în problemă de cauză, pentru că nu am mai pus mâna pe un telefon de la Samsung de mai bine de 7 ani.

Dar din ce am văzut, în general aceste telefoane sunt destul de proaste la recepționarea semnalului și sunt mult mai scumpe pentru ce-ți oferă la banii respectivi decât cele produse de alți producători de pe piață.

Ca o recomandare, ți-aș sugera Motorola Moto g54, Xiaomi Redmi 12 și Honor 90 Lite, ambele stând la fel de bine pe partea de stocare și memorie RAM pentru acest buget.

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Da, si crede-ma, nu as fi mers pe modelul asta daca celelalte modele, poate mai capabile, ar fi avut baterie de 6000mAh. Asta a fost o chestie pe care a insistat sa o aiba. Baterie de 6000mAh. Pe asta, si ecran mare (6.5" sau mai mare)...a trebuit sa adaptez eu restul. Si atunci, iti dai seama ca si lista de optiuni s-a micsorat considerabil. :))

Client Orange

Total de acord cu tine. Samsung este foarte slab pentru ceea ce oferă și din punctul meu de vedere! Modelul de față este cu atât mai slab!

Am fost mulți ani fan Samsung și când am văzut ce oferă concurența și la ce preț, am trecut rapid la ei. Samsung este ceva scump și rămas în urmă. Adică plătești brand-ul, cum plătesc alții mărul sau la mașini că sunt ,,altceva".  Sigur, e doar o părere personală, dar am dobândit experiență trecând de la un brand la altul. 

Pololică
#StarMember

Dacă vrei să apari în testament, îți recomand să te reorientezi. De fapt, cam orice sub A3X nu prea recomand întrucât optimizarea nu mi se pare cea mai buna. Problema nu este anul ăsta, ci din anul 2 de utilizare.

La ce altceva te-ai gândit și care ar fi bugetul (eventual o cam cât ar fi marja de eroare)?