anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

S 20 ultra 5g - incalzirea bateriei in timpul incarcarii

Bogdan_42
Începător
S 20 ultra 5G.
Buna ziua, am si eu o intrebare legata de gama s20+ si s20 ultra 5G.
Este al treilea produs din gama s20 si problema persista si la s20 ultra, adica referitor la incalzirea bateriei undeva la 38 grade celsius in timpul incarcarii avand in vedere ca tot este oprit, inclusiv datele mobile. Abia poti sa tii telefonul in mana si incarcatorul este incins la maxim, nu il poti atinge.
Deci dati-mi un sfat, ce sa fac avand in vedere ca are un pret foarte mare gama s20 si nu mi se pare normal sa aibe aceste probleme. Repet, este al 3 lea device cu aceasi problema. Primele 2 device uri s20 plus returnate tot pentru acest aspect, am trecut la s20 ultra 5 g dar se pare ca aceeasi problema, incalzirea bateriei exagerat in timpul incarcarii si in timpul utilizarii normale gen facebook, messenger sau muzica, ajunge undeva la 36 grade celsius in timpul utilizarii.
Va multumesc si astept o sugestie.
4 Răspunsuri 4

Vio73
#StarMember
Bun venit! Dacă e ceva în neregulă, te sfătuiesc să îl trimiți în service. Am pățit și eu cu mai multe telefoane și tot așa am procedat. Nu uita să faci back-up la tot ce ai în el înainte de a te duce cu el. Succes!

Bogdan_42
Începător
Salut. Telefonul are o saptamana, ar fi culmea sa il trimit in service telefon nou, ca apoi cand il primesc din service sa nu mai fie in starea in care l-am trimis, sunt patit cu service-ul. Ii voi face retur inapoi, este al 3 lea produs din gama s20, deci exista ceva probleme majore in legatura cu bateria pt ca altfel nu imi explic.

Razvan
#StarMember
Nu prea ai ce să faci, așa este gama Samsung S20, poate S30 să fie mai reușit.

RafaHelper
#StarMember
Salut @Bogdan_42, Daca esti Samsung fan ce poti face este sa transmiți acest feedback catre Samsung cu dovezi cat mai clare pentru a gasi o solutie in cazul tau și probabil si al altor utilizatori. Daca nu este schimbă producătorul, ai de unde alege alte modele.