anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Probleme Google pe Android

Vrajitoarea
Cunoscător
Salut, oare numai eu am ghinionul ca dupa ultimul update sa pice pe telefon (S10) cam tot ce tine de servicii Google? De ieri nu mai pot da search - dispare fereastra dupa prima litera, nu deschide mailuri - tot asa, dispare tot de pe ecran cand incerci sa le accesezi etc. Am vazut ca mai sunt care se plang in recenziile lasate in Google Play. Intrebarea e daca am ce face sau singura varianta e sa astept sa faca urmatorul update.
1 Soluţie acceptată‚

RafaHelper
#StarMember
UPDATE 23.03.2021: Google a emis o declarație conform căreia problema este acum rezolvată. Tot ce trebuie să faceți este să actualizați aplicația Android System WebView la versiunea 89.0.4389.105, cât și browser-ul Chrome la ultima versiune.

Vizualizare soluţie în postul original

7 Răspunsuri 7

FaraUnID
Campion certificat
Din comunicatele oficiale venite de la Google, se pare ca a fost / este o problema generala legata de componenta Android System WebView si cel mai recent update al acesteia https://www.google.com/appsstatus#hl=en&v=issue&sid=1&iid=aa75515d184a2423be444d676b7ebf45 "Suntem conștienți de o problemă cu WebView care a cauzat blocarea unor aplicații pe Android. În prezent, lucrăm pentru a valida pe deplin domeniul de aplicare și o soluție este în curs." Asta inseamna ca nu doar Samsung este afectat. Intre timp se pare ca a fost lansat un nou update pentru Android System WebView, update care are menirea de a corecta problemele aparute. Pana la clarificarea situatie, cei de la Samsung recomanda dezinstalarea veriunii cu probleme urmad pasii: "Hi! Thanks for bringing this to our attention. Please remove the Webview Update and then restart the phone. Here are the steps: Go settings > apps > tap the three dots in the top right corner > show system apps > search for Android System WebView > select Uninstall updates." https://twitter.com/SamsungSupport/status/1374124081843343361 Daca te-a ajutat acest răspuns nu uita sa apeși ❤ sau sa il marchezi ca soluție.

mihai_13
Maestru
ca de obicei dupa un uptodate e bine sa faci un hard reset dupa ce scoti tot ce te intereseza din memoria interna pe un card microsd....succes.

mihai_13
Maestru
ps; am vazut postarea prietenului Faraunid si poti dezinstala si din play store aplicatia , probabil ca cei de la google se vor misca rapid si intr-o zi incearca sa instalezi din nou aplicatia "buna"

RafaHelper
#StarMember
UPDATE 23.03.2021: Google a emis o declarație conform căreia problema este acum rezolvată. Tot ce trebuie să faceți este să actualizați aplicația Android System WebView la versiunea 89.0.4389.105, cât și browser-ul Chrome la ultima versiune.

Vrajitoarea
Cunoscător
Multumesc, pana la urma am reusit. Problema era intr-adevar la cele doua aplicatii, dar nu mergea actualizarea lor. Desi imi aparea ca merg pana la sfarsit, nu dispareau din lista de actualizari, am incercat de mai multe ori ieri, pana la urma am reusit cu Android System Web View si si-a revenit cautarea Google. In dimineata asta a mers si actualizarea cealalta si si-a revenit si Google Mail.

TheSpecialist
Maestru
Și eu am patit-o , de acum 2 zile nu îmi mai funcționau diverse aplicații, nu neapărat dezvoltate de Google. A fost nevoie sa le reinstalez pe fiecare . Acum am făcut update și la Android Sistem WebView, sa vedem dacă mai apar probleme.

Vrajitoarea
Cunoscător
Eu doar la Search si la Gmail am observat, dar probabil sa fi fost si altele. Nu am dezinstalat/ reinstalat nimic, doar am dat restart de cateva ori fara succes, rezolvarea a venit dupa ce am reusit sa fac actualizarile pentru cele 2 aplicatii mentionate. Dupa actualizarea Android System WebView isi revenise Search-ul, dar tot nu functiona Gmail, si-a revenit doar dupa ce s-a actualizat si Chrome, asa ca sa verifici sa fie actualizat si acesta.