anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Problema Samsung Galaxy A52 s dupa upgradarea Android 12

Ivat
Junior
Am un Samsung Galaxy A52 s,nou,si am facut upgradarea la Android 12.Dupa ce am facut acest lucru am constatat ca nu mai primesc notificari ale apelurilor pierdute deasupra iconitei cu sdimbolul telefon.Mai este cineva in situatia asta ?Ce-i de facut ?Samsung a promis o upgradare in feb.2023.Vor remedia bug-urile din Android 12 ?Ii poate atentiona cineva in legatura cu aceste erori?
Astept sa ia atitudine cei de la Orange .
1 Soluţie acceptată‚

Vio73
#StarMember
Salutare! Nu prea ai ce să faci, în afară de a aștepta acest upgrade. Ba poți să faci ceva, și anume să-i anunți la suport ( de luni încolo) și să le faci cunoscută această problemă și poate te ajută cu ceva. Suportul Samsung îl poți contacta de aici: https://www.samsung.com/ro/support/contact/ Succes!

Vizualizare soluţie în postul original

14 Răspunsuri 14

Vio73
#StarMember
Salutare! Nu prea ai ce să faci, în afară de a aștepta acest upgrade. Ba poți să faci ceva, și anume să-i anunți la suport ( de luni încolo) și să le faci cunoscută această problemă și poate te ajută cu ceva. Suportul Samsung îl poți contacta de aici: https://www.samsung.com/ro/support/contact/ Succes!

RafaHelper
#StarMember
Salut @Ivat, Orange nu este responsabil pentru softul produs de Samsung. Asa cum a menționat și Vio73, va trebui sa iei legătura cu Samsung pentru a raporta aceasta problema și pentru a cere o soluție. Tu ești cel care trebuie sa ia atitudine, sa raporteze problema, sa ceara o soluție pentru acesta problema, iar pe viitor poți alege sa nu mai cumperi telefoane de la ei.

Anonim
Neaplicabil
Mai degraba as zice ca e o setare gresita la notificari. Si telefonul nu primeste upgrade abia in februarie 2023 pentru ca e unul din modelele cu update-uri lunare.

Ivat
Junior
Orange vinde produse Samsung deci,pe cale de consecință, poate lua legătura cu furnizorul și sa-i comunice problema.Sunt convins ca nu sunt singurul în aceasta situație.Vor ma fi și alții afectați. Și, da voi lua legătura cu Samsung.Multumesc pentru link.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Incearca si Reset App Preferences. Optiunea ar trebui sa fie undeva in Settings > Apps > All apps > 3 dots (meniul contextual din dreapta sus) > Reset App Preferences. Confirma, si eventual un restart. De retinut ca asta o sa reseteze toate preferintele aplicatiilor. Cum ar fi: aplicatii default pentru anumite actiuni, setari notificari, permisiuni pentru locatie, microfon, date etc. De asemenea, daca soft-ul este brand-uit de Orange, nu mai e doar problema Samsung-ului. Daca telefonul e cumparat la liber, si nu e brand-uit, si presupunand ca e un bug, si nu o setare, intr-adevar Samsung trebuie sa-l rezolve.
Client Orange

delfinas
#StarMember
Ivat, bun venit in Comunitate!!! Poți alege varianta Always on display și îți vor apărea notificările pe ecranul stins. Cred că e ca în cazul meu, apar notificări deasupra iconiței, dar nu mai afișează numărul de notificări, ci doar o bulinuță cam de culoarea iconiței si e mai greu de remarcat.

mihai_13
Maestru
daca nu-ti place android 12 poti face downgrade la android 11 foarte simplu fara sa pierzi garantia - cobori un firmware android 11 si il instalezi cu Odin. vezi pe youtube zeci de tutoriale video.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Nu trebuie deblocat bootloader-ul mai nou? Stiu ca parca Google introdusese un feature de anti-rollback cred ca prin Android 9 daca nu ma insel. Dar intrucat n-am mai avut Samsung de mult, nu mai stiu cum e. Daca se poate fara deblocare bootloader (ceea ce in general duce la pierderea garantiei), e foarte bine. Mai e o chestie pe care n-am incercat-o, dar cred s-ar putea face. Doar ca nu am un telefon de test pentru asa ceva. Cred ca se poate face downgrade si la alte modele de telefon, cu o singura conditie: security patch-ul de la care pleci (cel din Android 12 de exemplu) sa fie aceeasi versiune sau mai mare decat cel la care vrei sa ajungi (in cazul asta cel din Android 11). Altfel spus, sa nu faci downgrade de security patch. Poti sa faci downgrade de OS, dar nu si downgrade de security patch. Concret, un downgrade de la Android 12 la 11 ar trebui sa fie posibil (teoretic cel putin), si cred ca si fara deblocare bootloader, daca ambele ROM-uri vin cu aceeasi versiune de patch de securitate (de exemplu Mai 2022)...sau mai noua. Cu deblocare bootloader, cu siguranta e posibil downgrade la ce versiune vrei tu, si nu mai conteaza daca security patch-ul la care vrei sa ajungi e mai vechi decat cel de la care pleci. Dar...cum ziceam, asta de obicei duce la pierderea garantiei. Nu am testat foarte mult chestia asta. Era mai mult o teorie. Asa ca nu va apucati acuma sa faceti downgrade la telefoane, daca nu sunteti siguri ca si merge. Sau daca nu stiti cum sa iesiti dintr-un soft brick. Era doar o idee, si eventual doar o sugestie, in caz ca se poate. 🙂
Client Orange

Vio73
#StarMember
Poți face downgrade la android cu Odin, dar dacă ai greșit ceva, telefonul este bun de aruncat. Eu am făcut în trecut treburi din asta, dar stăteam cu frică să nu se ia curentul sau netul. Nu este pentru toată lumea. Plus că trebuie să se rezolve cumva. Văd că mai au și alte probleme cei de la Samsung, chiar la cele de top: https://www.go4it.ro/content/telefoane-mobile/telefoanele-din-seria-galaxy-s21-nu-mai-pot-accepta-apeluri-si-mesaje-sms-dupa-aplicarea-celui-mai-recent-patch-android-19202605/

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Depinde unde se intrerupe. La Odin nu știu daca conteaza netul, pentru ca imi amintesc ca mergea offline. Dar curentul poate fi o problema intr-adevar. La fel si cablul de date. De-aia trebuie atentie la chestiile astea. In principiu se poate rescrie softul, in caz de soft brick. Daca e mai serios...doar in service se mai poate repara.
Client Orange

Vio73
#StarMember
Eu cred că vor face ceva, pentru că au prea multe probleme legate de actualizări in ultimul timp.

Ivat
Junior
Și eu cred la fel,totusi sunt un brand cu faima.De luni ma voi interesa,în scopul rezolvării. O zi frumoasă tuturor.

mihai_13
Maestru
- si A12 si A11 este inca binary 1 te poti intoarce fara probleme "inca" la android 11 ... cand va trece la boot/kernel mai sus de 1 adica 2 nu te mai poti intoarce fara sa spargi bootul - daca ultima varianta de android 12 te deranjeaza poti trece la varianta anterioara de A12 - respect vio si radu dar daca nu stiti exact cum sta treaba este bine sa nu va complicati. - https://samfw.com/firmware/SM-A528B/ORO

Ivat
Junior
Dragi colegi ai comunității Orange, problema mea s-a rezolvat gratie celor de la Samsung suport.Prompti au detectat problema care a fost o aplicație instalata de mine,care își aroga funcția de notificare a mai multor aplicații din meniul telefonului.Aceasta a fost dezinstalata și, gata.Va mulțumesc tuturor pentru implicare.O xi bună!