anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Realme C3 cel mai puternic smartphone sub 100 dolari

FaraUnID
Campion certificat

Realme, sub-brandul Oppo specializat în produse pentru piaţa din India anunţă Realme C3, un nou smartphone low-cost care atrage atenţia prin nivelul ridicat al dotărilor oferite.

 

Cu preţ estimat în jurul sumei de 98 dolari pentru modelul cu 3GB/32GB memorie, Realme C3 vine motorizat de Helio G70, un chipset MediaTek dezvoltat ca soluţie pentru gaming de buget pe Android. Acesta vine echipat cu CPU octa-core având două nuclee Cortex-A75 de înaltă performanţă şi alte şase nuclee Cortex-A55, GPU din seria Mali-G52 MC2 şi procesul de fabricaţie pe 12nm. Realme C3 este aşteptat să ofere un nivel de performanţă comparabil modelului Realme 5, cel din urmă apărând în ofertele magazinelor cu preţul de aproximativ 180 euro.

 

Lista dotărilor este completată cu acumulator de 5000 mAh, cameră principală de 12MP+2MP şi cameră frontală de 5MP, suport dual-SIM şi slot microSD. Ecranul HD+ de 6.5” este o soluţie LCD de generaţie mai veche, recunoscută după „bărbia” lăsată la partea de jos şi decupajul tip picătură aplicat în dreptul camerei foto. Chiar şi aşa, designul telefonul este surprinzător de modern.

 

Realme C3 este livrat cu versiunea Android 10, personalizată cu interfaţa Realme UI. Din păcate, startul vânzărilor anunţat pentru data de 14 februarie vizează doar magazinele din India, şansele ca Realme C3 să poată fi comandat oficial şi din alte regiuni ale luminii fiind reduse.

 

Sursa 1 - https://www.go4it.ro/telefoane-mobile/realme-c3-promite-sa-fie-cel-mai-puternic-smartphone-cu-pret-sub-100-dolari-de-pe-piata-18809043/

Sursa 2 - https://www.androidauthority.com/realme-c3-1080792/

7 Răspunsuri 7

teacher_
#StarMember
Realme iar dovedeste ca este un competitor puternic pe piata telefoanelor. Pacat ca nu este cunoscut in tara noastra, nu l-am prea gasit la retaileri.

FaraUnID
Campion certificat
Din moment ce discutam despre un produs targetat pentru piete emergente (Asia, India, etc), inseamna ca producatorul nu este obligat sa respecte directivele CE in materie. Din acest motiv, tind sa cred ca retailerii de la noi nu se inghesuie sa aduca aceste produse in Romania. Sa nu uitam de parte de garantie, post-garantie si piese de schimb, etc.

Jay
Campion certificat
Pentru suma asta, da.. Probabil, in timp, cand va fi din ce in ce mai cunoscut, daca mai fac si niste schimbari de politica, va fi si mai cautat. Dar, pentru ce ofera, e super.

Vio73
#StarMember
Destul de interesant acest brand, Oppo. La banii ăștia e chilipir!

Ascary
Campion certificat
In India probabil se va vinde bine dar in Romania nici nu cred ca va ajunge.

FaraUnID
Campion certificat
Din moment ce in Romania, pe piata gri se gasesc petarde gen Cubot, Evelatus, Aeku, Doogee, Gonga, Izowe, Koolnee, Vernee si lista poate continua, de ce un telefon precum Realme C3 nu ar avea loc? Ca partea se garantie si service garantie / postgrantie este acoperita de SC DorelGSM SRL care repara telefoanele cu ranga intr-o garsoniera situata la etajul 7 intr-un bloc aflat undeva la periferia orasului...... este cu totul alt subiect de discutie.

Vio73
#StarMember
Poate ajung și la noi, cine știe?