anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Probleme cu Google Chrome dupa ultima actualizare de securitate.

CiprianTM
Începător
Buna,
Am observat ca dupa ultima actualizare de firmware Orange_Software.EU 10.0.05(LT) telefonul meu Huawei P30 are o problema cu Google Chrome, in sensul ca daca vreau sa deschid aplicatia aceasta e blocata si nu mai raspunde deloc...
Exista vreo posibilitate sa revin la versiunea anterioara de firmware si sa dezinstalez pe ultima?
Merci
10 Răspunsuri 10

Jay
Campion certificat
Buna! In afara de revenirea la setarile din fabrica, eu nu cunosc.. dar, sunt multi utilizatori mai experimentati.. poate ai noroc..

Razvan
#StarMember
Din păcate, doar revenirea la setările din fabrică, însă se va instala iar firmware-ul Orange.

FaraUnID
Campion certificat
Poti efectua hard reset dar din punctul meu de vedere nu merita pentru ca, poti instala un alt browser in paralel (Huawei Browser este chiar ok) sau poti lansa un tichet de asistenta si sa astepti solutiile lor. In esenta vorbim de un firmware Orange si Orange trebuie sa identifice problema si sa gaseasca solutii.

Razvan
#StarMember
Îți mai recomand să dezactivezi aplicația google Chrome, ștergi cache-ul și actualizare iar din google play. Alta varianta, este să mai dai wipe cache.

CiprianTM
Începător
Am reusit sa vorbesc cu cei de la Huawei de problema, mi-au recomandat aceiasi pasi, stergere memorie cache la Chrome sau efectuarea de wipe cache, le-am facut pe amandoua si acuma astept sa vad daca solutia da rezultate.

mihai_13
Maestru
mai ai o varianta disponibila cu(,)care te poti intoarce chiar la android 9 sau la android 10 o varianta inainte de uptodate , depinde de ce varianta de rom ofera huawei in "Huawei Hicare" - intri pe site huawei si cobori programul si il instalezi, te "joci" putin cu el sa vezi ce iti ofera (nu este greu chiar daca nu esti o persoana obisnuita cu resoftarile(flastools sau odin etc) )

Vio73
#StarMember
Eu folosesc acum chiar google Chrome, tot pe un P 30 luat de La Orange și nu am pățit nimic după ultima actualizare. Te sfătuiesc să dezinstalezi browser-ul și să-l reinstalezi.

Razvan
#StarMember
Google Chrome nu se poate dezinstala, doar dezactiva, timp în care se șterg update-urile și actualizat apoi din google play. La el a rămas ceva agățat pe acolo, și cred că se rezolvă cu wipe cache.

Vio73
#StarMember
Da, e ceva care nu cred că are legătură cu update-ul.

DanielaH
Moderator
@CiprianTM, s-a rezolvat problema cu Google Chrome? Te așteptăm să revii cu detalii. Iar dacă te-au ajutat răspunsurile primite în Comunitate, marchează-l pe cel mai bun ca soluție. Mulțumim.