anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Problema la actualizare software Huawei P Smart 2019

Furtună_Ramis
Începător
Am un Huawei P Smart 2019 și nu primesc update la android 10. Am prieteni care au același telefon și au primit update ul. Ce sa fac?
22 Răspunsuri 22

Jay
Campion certificat
Mai sunt subiecte asemănătoare in comunitate.. găsești mai jos cateva link -uri.. https://comunitate.orange.ro/questions/2235903-update-mate-20-lite https://comunitate.orange.ro/questions/2241652-update-android https://comunitate.orange.ro/questions/2209013-aveti-huawei-smart-2019-veti-primi-update-android-10

teacher_
#StarMember
Salut! O să primești și update, nu toate terminalele vor primi in același timp. Probabil tine și de modul de implementare a upgrade-ului din partea Orange.

Razvan
#StarMember
O parte din utilizatorii Huawei P Smart 2019 au primit versiunea beta a Android 10, care ulterior a fost retrasă de pe server pentru update. Probabil că vei primi în perioada următoare. Dacă vrei să afli stadiul implementării Android 10, îți recomand să le scrii pe pagina de Facebook Huawei România, un mesaj privat și or să te contacteze în 48h. Data trecută, la P20 pro, am primit actualizarea la 9.1.0 la o zi distanta după ce i-am contactat.

Vio73
#StarMember
Nu se primesc actualizări pentru toți utilizatorii în același timp, ci pe bază de Imei și alte criterii. Este bine să ai răbdare. Subiectul ăsta s-a mai discutat, așa cum spuneau și colegii mai sus. Este bine să dăm un search în bara de căutare când adăugăm întrebări noi, pentru că acestea pot să mai fi fost puse (cum este cazul de față). Succes și răbdare!

Anonim
Neaplicabil
Trebuie să ai răbdare! Update-ul vine treptat. O să-l primești curând. Același lucru se întâmplă cu toate update-urile de Android 10.

Razvan
#StarMember
Deobicei la Huawei se trimite funcție de ultimele 2 cifre de la seria IMEI-ului.

Vio73
#StarMember
Așa am stat și eu vreo 2 luni în așteptare la P 30, dar până la urmă s-a întâmplat.

Ascary
Campion certificat
Unii asteapta luni de zile upgradeul si cand vine nu sunt mulțumiți de el si apoi nu stiu cum sa faca sa se întoarcă la versiunea anterioară 🙂

Vio73
#StarMember
Sincer, nici pe mine nu m-a uimit acest android 10. Mă așteptam la modificări mai ample!

Florin
Cunoscător
Buna dimineata, am dat Search ptr intrebarea mea si aici mi s-a parut ca ar fi potrivit sa intreb ptr a nu mai deschide alt topic. Am primit o actualizare de soft al Orange-lui, cu marca Orange. Nu am avut niciodata de cand sunt la Orange, un Patch marca Orange. Care e scopul acestei actualizari, vine cu restrictii?? Mai pot primi update-uri daca a schimbat registrul sistemului de operare? Mai pe romaneste: care e faza cu acest update?? Mulțumesc.

FaraUnID
Campion certificat
Daca telefonul tau a fost achizitionat de la Orange sau are firmware custom Orange, este perfect normal sa primesti actualizari "Orange" si nu Huawei. - Varianta 1. Poate fi un update general si dupa cum scrie si acolo, scopul acelui update este acela de a imbunatatii corectiile de securitate ale sistemului de operare. - Varianta 2. Posibil ca acel model de telefon, in varianta detinuta de tine sa nu fi fost 100% compatibil cu produsele si serviciile Orange, motiv pentru care operatorul a cerut celor de Huawei sa vina cu un patch prin care sa rezolve acele probleme si din acest motiv ai un pachet de update personalizat.

Florin
Cunoscător
Este vorba de un P30 lite, dual Sim, mi-a instalat un App Center pe care eu il am din sistemul Android original. Acum mi-a venit ideea, citind raspunsurile tale ca acest Patch e posibil sa se adreseze versiunilor telefoanelor care nu beneficiaza de serviciile Google dar... ma sacaie pe creier ca am fost fraier si am facut actualizarea, vreau sa am Androidul curat, nu cu variante de soft de la terți. Se poate sterge aceasta varianta al Orange?? Multumesc ptr raspuns.

FaraUnID
Campion certificat
AppGallery si HMS sunt aplicatii legitime Huawei, le am si eu instalate in telefon impreuna cu pachetul Google, functioneaza in paralel si nu ma incurca cu absolut nimic. Nu simt ca telefonul se misca mai greu sau ca "agata" pe undeva. Ideea ca telefoanele Huawei care au venit cu Google Services instalat, nu vor beneficia la nesfarsit de update din partea producatorului si din acest motiv cei de la Huawei se axeaza mai mult pe al lor AppGallery si HMS. Poti oricand sa revii la versiunea din fabrica a sistemului e operare printr-un hard-reset!

Ascary
Campion certificat
Si nu uita sa dezactivezi actualizarea automata fiindca apoi te trezesti iar cu customul Orange pe telefon.