anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Precomanda Iphone 14

andrei05
Începător
Buna ziua! De cand va fi disponibila precomanda pentru noul Iphone 14 (Pro Max)? Pe 7 septembrie s-a lansat oficial la conferinta Apple si in SUA se poate da precomanda deja din 9 septembrie.
1 Soluţie acceptată‚

Salut tuturor! Ne-am interesat pentru voi si campania de precomanda pentru noile modele Apple din seria iPhone 14 va incepe astazi in jurul orei 15:00. Va recomandam sa urmariti periodic pagina noastra https://www.orange.ro/ pentru noutati.

Vizualizare soluţie în postul original

19 Răspunsuri 19

djsega
Junior
Ar trebui sa apara din moment in moment

black_fn
Începător
Pentru cine are nevoie de 14 pro max. Linkul de la orange - http://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/apple-iphone-14-pro-max Pentru 14 Pro - https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/apple-iphone-14-pro

Al1
Explorator
Am dat precomanda pentru iphone 14 pro max in magazin si mi au spus ca se livreaza dupa 10 octombrie

Larisa1
Începător

Salut, am făcut precomandă la iPhone 14pro max, dar am făcut-o într-un orange shop, am primit mesaj imediat cu “ comanda cu numărul *#*#*#*# a fost înregistrată in orange shop.si am primit mesajul  “Te anuntam cand ajunge in magazinul Orange.” A trecut deja 2 luni si nu am primit nici un rasouns cum ca a venit comanda cat mai dureaza ?

La fel și eu, am dat comanda în magazinul fizic pe 14 septembrie de un iPhone 14 pro și nici pana în ziua de azi nu am primit nimic. Nimeni nu știe nimic, toți dau din umeri, nu au habar sa zică măcar "Da, frate, s-a plasat comanda pe ele, acum așteptăm comanda de la apple sa ne trimită, iar în aproximativ "n" zile" credem ca o sa ajungă. ABSOLUT NIMIC! Cea mai aiurea comunicare pe care am văzut-o vreodată, mi s-a luat sa mă duc peste omul ala la magazin sa îl tot întreb când vine telefonul, nu e vina lui, dar măcar ăștia de la București care se ocupa efectiv de comenzile plasate la apple sa răspundă oamenilor, nu sa stea după cortina și sa se uite cum se strâng cât mai multi sa întrebe unde sunt precomenzile lor.