anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Precomanda Iphone 13 norocosul in magazinul online

Sebi539
Junior
Salut. In data de 01.10.2021 am plasat o precomanda pentru norocosul IPhone 13, si in magazinul online la comenzi imi apare statusul ei ca fiind in procesare, pe mail am primit modificarile abonamentului si ce mai era de primit, si am primit si sms ca aceasta comanda este acceptata si ca produsuo se va livra pana in 11.10.2021, doar ca acel status din magazinul online ma pune pe ganduri. O sa primesc sau nu telefonul?!
8 Răspunsuri 8

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Eu zic ca da... Daca era comanda esuata in magazinul online, intelegeam sa-ti faci ganduri. :)) Asa, cred ca o sa fie ok. Cel putin asta e parerea mea.
Client Orange

Sebi539
Junior
Sper sa fie asa, si sa ajunga telefonul, deoarece dupa plasarea comenzii aparea ca produsul nu mai revine in stoc… Oricum vineri a mers destul de greu site-ul

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Doamne ajuta! Sa fie cu noroc si sa-l primesti rapid! 🙂
Client Orange

FLo1
#StarMember
@Sebi539: bun venit în Comunitate. Succes cu noua achiziție. Să știi că în weekend nu se procesează comenzi. Vei vedea că luni sau marți statusul se va schimba. Sau poate doar când îl vor preda la curier.

Sebi539
Junior
Comanda a fost plasata in jurul orei 12:40 vineri, e clar ca au fost multe comenzi pe toata gama 13, pe mail cum am zis am primit modificarea abonamentului si prelungirea acestuia, pe telefon cele doua mesaje, doar ca in magazinul online e in procesare, in my orange imi spune ca pe nr respectiv nu mai pot lua tel la fidelizare Sper sa nu mi se anuleze sau ceva de genul

Hede
Junior
sigur il primesti. Eu am avut precomanda la Z Fold 3 cu livrare pe 27 august (cand se lansa oficial in magazine) si l-am primit cu 2 sau 3 zile mai repede. Si statusul in cont era tot "in procesare" :) Sa-l folosesti cu placere

djsega
Junior
Stiti cumva cu ce firma de curierat se trimit telefoanele in bucuresti? Am primit sms ca e la curier comanda si se va livra pe 11.10. Ma gandesc ca poate merge ridicat din depozit. O sa cer si awb maine de la orange..

Sebi539
Junior
Cei de la Orange lucreaza cu FAn sau Cargus. Poti sa vorbesti cu cei de la Orange si sa-ti dea un nr. AWB si sa vezi pe unde a ajuns telefonul. Posibil sa-ti ajunga si azi, si s-a pus data de 11 in caz ca nu ajunge azi. Si eu tot data de 11 am primit-o prin SMS, dar in my orange este data de 8.