anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Poze șterse

Miha37
Junior entuziast

Bună! Mi-am șters din greșeală o grămadă de poze de pe cardul de memorie. Și din coșul de gunoi sunt șterse. Aveți idee dacă se mai poate face ceva?! Vă mulțumesc!

1 Soluţie acceptată‚

FLo1
#StarMember

@Miha37: Din păcate NU. Ștergerea de pe suport de tip memory card este ireversibilă. Recomand un backup periodic tocmai pentru evitarea unor astfel de evenimente neplăcute. 

Vizualizare soluţie în postul original

10 Răspunsuri 10

FLo1
#StarMember

@Miha37: Din păcate NU. Ștergerea de pe suport de tip memory card este ireversibilă. Recomand un backup periodic tocmai pentru evitarea unor astfel de evenimente neplăcute. 

Miha37
Junior entuziast

Mulțumesc Flo1! Asta e! Mai și greșim. O zi frumoasă s-ai! 

Cu drag. Din păcate nici memory Stick-urile USB nu prea au sorți de izbândă. Cardurile cu atât mai puțin. Dar astfel vigilența va fi mai mare pe viitor. O zi frumoasă și ție.

delfinas
#StarMember

Miha, ai cont pe Google Photos sau Orange Cloud? Se face backup automat in cont? Daca da, poate mai gasesti ceva acolo, pana nu se actualizeaza si backupul conform memoriei telefonului.

Mai poti incerca sa recuperezi ceva, urmanad sfaturile de aic: https://blog.f64.ro/2019/07/25/recuperarea-pozelor-sterse-sau-blocate-pe-carduri-de-memorie-sd/

Razvan
#StarMember

Da, se mai pot recupera cu un progrămel, însă unele dintre fișiere pot fi corupte din cauza rescrierii. 

kbotiko
Junior

Încercați cu File Recovery sub Windows

Pololică
#StarMember

O intrebare pentru ultima speranta: memoriile externe (sau telefoane, in special), cand le conectezi la calculator, le pui sa se sincronizeze cu un serviciu de cloud (OneDrive, Google Photos, etc)? La munca am pus sa faca asta cu toate telefoanele cu android si mi se sincornizeaza cu Google Drive.

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

@Miha37 teoretic, nu ai ce face. Practic...poti incerca macar cu un program de Recovery. Sansele sunt mici sa mai recuperezi ceva, dar merita incercat macar. Poti face asta si cu una dintre aplicatiile disponibile pe Play Store, sau de pe calculator, cu un card reader, si un program de genul Recuva.

Client Orange

RafaHelper
#StarMember

Buna @Miha37

Am patit si eu acest lucru dar am reușit sa le recuperez cu acest program, nu toate dar majoritatea. 

https://www.ccleaner.com/recuva

Daca ai un card reader la laptop sau unul exterior cu USB si nu ai mai folosit cardul respectiv pentru poze noi o sa poti recupera majoritatea pozelor. 

Descarcă versiunea free (gratuită) si încearcă sa le recuperezi.

Daca nu stii sa folosesti programul te poti uita la acest tutorial:

https://youtu.be/jPuy6SnXZq4

@RafaHelper: Eu am fost o dată (până am renunțat și mi-am luat măsuri de backup) la un service de ”recovery Data” cu un stick de 16GB.... dar degeaba. Formatarea de NTFS posibil să fi pus probleme. Ceva speranțe pe FAT32, însă diagnostic principal: corupt. De atunci prefer să fac backup periodic la dispozitivele mobile de stocare.