anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange Buy-Back

Razvan789
Începător
Salutare, a dus cineva vreun telefon pt a beneficia de programul buy-back?
7 Răspunsuri 7

DanielaH
Moderator
@Razvan789, acest subiect a mai fost dezbătut în Comunitate. Găsești aici mai multe informații. Sper să-ți fie de ajutor. https://comunitate.orange.ro/questions/2055022-programul-buy-back-tablete-telefoane https://comunitate.orange.ro/questions/1978572-valabil-programul-buy-back https://comunitate.orange.ro/questions/2061503-combina-programul-buy-back-programul-fidelizare

GOLDzila
Explorator
Am fost in orange shop acum doua luni , pana in covid si am intrebat de acest program rabla . Mi-au spus ca este valabil numai pentru abonamente noi . Citisem pe site - ul orange ( prin ianuarie ) ca este valabil pentru orice abonament fie nou fie fidelizare .Eu am in prezent un abonament care necesita prelungire , nu stiu ce sa mai cred !

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
@GOLDzila programul este disponibil atât pentru achiziție abonamente noi, cât și pentru loializare. În momentul în care cei din magazin fac evaluarea device-ului primit îți vor explica și detaliile specifice în funcție de valoare.

Miha_Z
#StarMember
Merge si la fidelizare. Numai ca depinde ce telefon vrei sa dai buy back ca nu-ti ofera pret bun. Daca ai telefoane vechi se merita sa le dai buy back pt 10 euro. Eu am fost anul trecut cu un Black Berry Key2 si nu-l aveau trecut in lista si vroiau sa-mi ofere 50 Euro cat era pt Black Berry Key1. Asa ca am renuntat la buy back si la fidelizarea in magazin si am facut in magazin online gasind un abonament mai accesibil care nu era valabil in Shop.

FaraUnID
Campion certificat
Daca telefonul de care intetinezi sa scapi este functional si nu intrat nimeni cu ranga in el, mai bine optezi pentru vazarea acestuia ca si produs SH, deoarece pretul obtinut prin vanzare directa este mai mare decat pretul oferit de Orange prin programul buy-back.

Razvan789
Începător
Va multumesc pt raspunsuri , un a70 voiam sa duc si eram curios cat imi ofera pe el

DanielaH
Moderator
@Razvan789, să ne ții la curent cu situația ta și te așteptăm cu feedback despre programul Buy-Back.