anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange Buy-Back 5G pentru telefoane recondiționate

georgiana2458
Începător
Un telefon recondiționat care e compatibil 5G poate fi cumpărat cu reducerea oferita de Orange-Buy back 5G? Ma refer la cei 70 de € suplemnatari valorii telefonului dat la schimb.
4 Răspunsuri 4

delfinas
#StarMember
Georgiana, bun venit in Comunitate!!! Poti sa-ti cumperi orice telefon exista in oferta. Ideea e ca doar la un magazin Orange ti se poate evalua telefonul vechi, suma minima primita pt el e de 10 euro. DETALII: https://www.orange.ro/servicii/buy-back/

georgiana2458
Începător
salutare! mi-a fost evaluat telefonul in magazin, dar mi s-a transmis că îl pot folosi doar la achiziția de telefoane noi, nu si pentru achiziționarea unuia recondiționat. informația asta voiam să mă asigur că e corecta sau nu.

delfinas
#StarMember
In josul paginii https://www.orange.ro/servicii/buy-back/ gasesti "Termenii și condițiile programului" , descarci si citesti. Eu nu am gasit o conditie unde sa scrie explicit ca din program e exclusa achizitia telefoanelor reconditioanate, dar scrie ca "la achizitionarea unui produs, un client poate folosi un singur cupon de reducere; Se va putea achizitiona orice produs din magazinele Orange cu cupoanele eliberate la Orange shop, sau din acelasi magazin partener in care a fost eliberat cuponul in cazul magazinelor partenere." Se deduce ca poti cumpara orice produs dintr-un magazin fizic Orange, dar in acestea nu se afla produse reconditionate, ci doar in magazinul online. Pe pagina https://www.orange.ro/help/cum-pot-beneficia-de-oferta-buy-back-national-11528 scrie ca: "Vino în orice magazin Orange cu vechiul tău dispozitiv funcțional (telefon sau tabletă) și primești 10 euro garantat, chiar dacă este evaluat până în 10 euro. Singura condiție este să activezi sau să îți prelungești contractul cu 24 de luni, cu un abonament mai mare de 5 euro. În magazinul online Orange poți să vezi telefoanele și tabletele disponibile." Deci poti achizitiona si din magazinul online. Cel mai bine ar fi sa faci o simulare de achizitie a unui telefon reconditionat si sa vezi daca iti accepta voucherul primit pt telefonul vechi.

delfinas
#StarMember
Am mai "sapat" in Comuntate si am gasit un subiect asemanator: https://comunitate.orange.ro/questions/2650496-folosi-voucher-buy-back-magazinul-online Orange Assistant a raspuns: "Salut! Poti folosi voucherul Buy Back pentru a-ti cumpăra un telefon, o tabletă sau accesorii din magazinele Orange, inclusiv din cel online." Deci merge sa cumperi si din magazinul online, asa ca nu-ti ramane altceva de facut, trebuie sa incerci sa folosesti voucherul la achizitionarea telefonului dorit.