anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Optimizare telefon/tabletă fără instalare aplicații terțe

Anonim
Neaplicabil
Salut comunitate,
- Setări - Despre telefon - Căutați Numar versiune și apăsați de 8 ori - Deblocati meniul pt dezvoltatori (eventual vă cere să introduceți pin-ul)
- Meniu dezvoltatori - Desen - Dezactivați cele 3 opțiuni care conțin numele "Scară" (1x)
- Meniu dezvoltatori - Aplicații - Nu păstrați activitățile (Dacă bifați, de câte ori ieșiți dintr-o aplicație se închide automat
Exemplu: Ieșiți din whatsapp, nu mai primiți notificări decât atunci când intrati manual să verificați, dar avantajul este că bateria și procesorul trăiesc mai mult.
- Meniu dezvoltatori - Limita proces de fundal. Dacă nu activați opțiunea de mai sus, puteți selecta aici câte procese să ruleze. Exemplu: 1 PROCES, va rula ultima aplicație utilizată. 2 PROCESE, vor rula ultimele 2 aplicații utilizate și tot așa până la 4 procese. LIMITA STANDARD înseamnă toate aplicațiile rulează în fundal. NU EXISTA PROCESE DE FUNDAL, înseamnă toate aplicațiile se închid automat când telefonul intra în stand-by.
4 Răspunsuri 4

Jay
Campion certificat
Ce de setări.. Nu cred ca am asa multe aplicații încât sa necesite o asa optimizare stufoasă.. :D Uneori sunt bune notificările, sa nu ratezi vreun mesaj important..

mihai_13
Maestru
incepand cu xperia RAY 2011 si pana in prezent la toate telefoanele personale am facut "root" astfel am scapat de reclame, debloat aplicatii din sistem si nu numai ,folosesc aplicatia SD MAID cu(,) care pot dezinstala, ingheta, scoate din pornire boot orice aplicatie de sistem.(bine inteles ca trebuie sa stii ce poti scoate din sistem ca sa nul destabilizezi)

RafaHelper
#StarMember
Salut @nimeni.intamplator, Tu ce telefon utilizezi, pe ce device ai facut aceste schimbari?

Anonim
Neaplicabil
Salut @rafa.helper, Huawei P30 (Personal), HTC U12+, OnePlus 5T, Honor 8