anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Oferta smartphones 5G ?

eda2k
Cunoscător
Salut,
Tehnologia 5G bate la ușă (unii chiar se laudă că-i aici), dar ce terminale sunt compatibile ? Momentan, există LG V50, Samsung S10 5G, One Plus 7 Pro 5G, Huawei Mate 20 X, Xiaomi Mi Mix 3 5G, Oppo Reno 5G, iPhone X, Alcatel 7... Ce smartphone credeți că va aduce/ doriți să aducă Orange pentru 5G (când se va implementa) ?
29 Răspunsuri 29

Jay
Campion certificat
Cred ca Orange va fi in pas cu trendul si nu va ramane in urma celorlalti.. Avand in vedere ca, peste aproximativ 6 luni, voi putea sa vorbesc despre prelungirea abonamentelor pe care le am, eu imi doresc Samsung.. desi, nu stiu daca ma voi desparti prea usor de telefonul pe care-l folosesc acum :)..

Vio73
#StarMember
Dacă nu avem încă 5g, nici smartphon-uri 5g nu există în oferta Orange. Dacă te referi în general, ele se pot găsi pe piață, asa cum ai spus si tu, de la câțiva producători renumiți cum ar fi: Samsung ( vezi S 10 5g), ceva de Xiomi, Huawei , One plus, etc. Când va implementa Orange 5g? Nu te aștepta să primești un răspuns, pentru că e secret. Asteptam cu interes!

Miha_Z
#StarMember
Ma gandesc ca si preturile vor fi pe masura. Din lista ta as opta pentru Samsung S10. Dar mobilele actuale nu pot functiona pe 5G? Eu am Samsung S9+ iar sotul Samsung S10+, sa inteleg ca acestea nu vor capta semnal 5G?

Vio73
#StarMember
Nu Miha, cele actuale nu merg pe 5g.

eda2k
Cunoscător
@Vio73: Sunt curios ce va alege Orange ca terminal pentru 5G - alții au mers pe mâna Xiaomi. Pe mine nu mă tentează deloc acel terminal, poate avea și 10G .. Pentru mine, alegerea ar fi LG V50 . Pentru voi ?

Vio73
#StarMember
Eu cred că vor merge pe Samsung. Nu știu dacă pe S10 sau Note 10, dar probabil că pe ambele. Și Lg ar fi super din punctul meu de vedere, dar ei sunt cu Samsung în general.

Miha_Z
#StarMember
Oricum mai e pana se implementeaza 5G, si vazand si riscurile si probabil preturile ridicate la mobile, ma voi multumi cu ce am. Dar probabil cu timpul voi alege tot din gama Samsung.

Razvan
#StarMember
Și RDS a lansat azi 5G pe terminalele Xiaomi Mi Mix3 și Huawei Mate 20X. Orange poate va lansa 5G pe Samsung Note 10.

Vio73
#StarMember
Probabil ca vor lansa si Orange in curand! Ideea este s-o faca si ei cu net nelimitat, ca si concurenta.

Ascary
Campion certificat
Galaxy Note 10 va veni cu 5G 🙂

Laura_cio
Senior
Ținând cont de performanțele de pana acum, Samsung și IPhone vor aduce ceva nou capabil de tehnologia 5G.

Vio73
#StarMember
E rândul Orange să lanseze 5g!

Ascary
Campion certificat
Aici e vorba de telefoane 5G 🙂

Vio73
#StarMember
De acord, dar ne trebuie și rețea, ca să folosim telefoanele astea.