anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Noul Motorola Razr

Anonim
Neaplicabil
Cum vi se pare noul Motorola Razr?
Sincer, cred că e cel mai interesant smartphone pliabil dar la 1699 euro ar fi trebuit să aibă specificații de top.
Las link mai jos:
https://www.motorola.com/us/products/razr
12 Răspunsuri 12

Neaplicabil
Dupa parerea mea, e cea mai buna implementare a unui display flexibil in telefoanele mobile. Pretul insa...asteapta un black friday inter-galactic. E tehnologie noua, si e normal sa fie scump. De asemenea, in afara de display, restul specificatiilor sunt destul de "last year". Ca sa nu zic ca, pana se lanseaza, vor fi "two years ago". :)) Dar da, e un telefon cool. E un telefon pentru nostalgici. Si e un telefon la care astept cu nerabdare versiunea a doua.

Anonim
Neaplicabil
Absolut de acord! Dar conceptul este bestial! Am avut un Razr cândva demult și era cel mai cool telefon! ;))))

Vio73
#StarMember
Scump foc pentru ce oferă! Motorola Razr – specificaţii hardware La interior, Motorola Razr vine echipat cu un chipset mid-range Snapdragon 710, un model lansat în urmă cu vreo doi ani, dar care încă poate să ofere o experienţă de utilizare bună, mai ales când luăm în calcul rezoluţia mică a ecranului. Acesta este alăturat unui modul de 6 GB RAM şi 128 GB stocare internă dar şi unui acumulator de 2.510 mAh, mic în comparaţie cu telefoanele din prezent. Acesta se încarcă rapid la 15W cu adaptorul din pachet. Ecran pliabil: 6.2" (2.142 x 876 pixeli) HD+, OLED Ecran exterior: 2.7" (800 x 600 pixeli) Procesor: Snapdragon 710, octa-core la 2,2 GHz RAM: 6 GB Stocare internă: 128 GB Slot microSD: nu OS: Android 9.0 Dual SIM: nu Cameră foto: 16 MP, f/1.7 Cameră frontală: 5 MP f/2.0 Acumulator: 2.510 mAh (încărcare rapidă la 15W) Conectivitate: WiFi 802.11 b/g/n/ac, Bluetooth 5.0, GPS Dimensiuni pliat: 72 x 94 x 14 mm Dimensiuni deschis: 72 x 172 x 6,9 mm Greutate: 205 g Altele: senzor de amprentă, rezistenţă la stropi de apă Motorola Razr – data de lansare şi preţ Momentan, Motorola Razr a fost anunţat doar pentru piaţa din Statele Unite ale Americii. Acesta va fi disponibile exclusiv prin intermediul operatorului Verizon de acolo şi va costa 1.500 de dolari. Având în vedere că este cu doar 500 de dolari mai ieftin decât Galaxy Fold, ne aşteptam la mai puţine compromisuri pe partea hardware. Totuşi, design-ul şi uşurinţa în utilizare vor fi cu siguranţă apreciate de către cei interesaţi, în special de către cei care au avut un Motorola RAZR din generaţiile originale şi vor să se întoarcă la un telefon pe un format „clamshell”. Telefonul va fi disponibil pentru pre-comandă începând de pe 26 decembrie, în timp ce lansarea oficială este stabilită pentru 9 ianuarie. O lansare în Europa este de asemenea aşteptată, probabil la scurt timp după lansarea oficială din SUA. Sursa și mai multe detalii: https://www.go4it.ro/telefoane-mobile/motorola-lanseaza-razr-primul-sau-telefon-pliabil.-specificatii-pret-si-data-de-lansare-18581421/

RecenziiPeBune
Explorator entuziast
Conceptul este interesant. Cei de la Motorola știau că nu vor vinde milioane de exemplare, însă cred că au vrut să arate lumii că au tehnologia necesară pentru a produce dispozitive de top. Să nu spun de lovitura de imagine pe care au dat-o, peste tot s-a vorbit despre acest telefon. Dacă e să îl compar cu telefoanele pliabile de la Samsung și Huawei, Razr-ul celor de la Motorola este în urmă. Telefoanele pliabile apărute anul ăsta sunt un prim pas spre ceva ce ar putea fi viitorul smartphone-urilor. Din ce am discutat și văzut, cei care au cumpărat un telefon pliabil sunt încântați de ele. În timp această tehnologie va fi perfecționată și mai accesibilă ca preț, iar atunci majoritatea vor face pasul spre un telefon pliabil.

Ascary
Campion certificat
E clar că acest telefon foarte scump este propus celor cu dare de mana care nu își pun problema banilor dar nici a specificațiile de top. Îl cumpără pentru nume,pentru felul cum arata și nu neapărat cum se misca. Așa sunt și cei care cumpără Vertu,telefonul e superb însă specificații slabe, dar are un nume adică este o carte de vizita a posesorului. Pasionații de tehnologie însă nu vor arunca cu banii pe aceste device-uri. Ei vor rămâne tot la Huawei,Samsung sau Apple.

Jay
Campion certificat
Din punctul meu de vedere are tot ce-i trebuie, mai puțin un pret bun..

Neaplicabil
Dupa parerea mea, telefoanele-tableta nu exceleaza nici ca telefoane, nici ca tablete. Sunt prea mici ca sa fie super utile ca tablete, si sunt destul de putin practice ca telefoane. Ca sa nu mai zic ca sunt si super grele (cel putin varianta Samsung-ului). Scumpe sunt toate, asta e sigur. :)) Dar personal parca mai mult prefer varianta asta de flip phone decat de phone/tablet struto-camila. :)) Pentru mine, alea sunt mai mult tablete plabile, cu functie de telefon, decat telefoane cu ecran expandabil in tableta.

Razvan
#StarMember
Dacă e să-l comparam cu Galaxy Fold și Huawei Mate X, de departe prețul e îmbatabil. Pe hârtie, specificațiile arată foarte bine, acum să vedem dacă va avea și priză la public.

Miha_Z
#StarMember
Nu-mi place acest mobil. Nu sunt adepta mobilelor flip fiindca mi se par mai incomode in utilizare.

FaraUnID
Campion certificat

Probleme cu Motorola Razr înainte de lansare: ecrane stricate, baterii care explodează şi balama cu zgomot

 

Motorola Razr urmează să fie lansat în următoarele câteva zile, însă primele modele ajunse deja în „libertate” la câţiva dintre utilizatori şi chiar şi în magazine sub forma unor unităţi demo nu par să ofere prea multă încredere pentru rezistenţa acestui model. Au început deja să apară pe internet diverse clipuri cu probleme la nivelul ecranului pliabil, care prezintă zgomote ciudate atunci când telefonul este pliat, iar unul dintre telefoane chiar a explodat în standul Motorola.

 

https://twitter.com/JeremyDeBoseCom/status/1223628971268505601

 

Se pare că balamaua lui Motorola Razr nu este atât de rezistentă pe cât se aşteptau utilizatorii. Aceasta produce zgomote care sugerează că praful poate intra uşor în mecanism. De asemenea, mai multe modele au o dungă verde pe ecran de sus până jos, problemă pe care am mai văzut-o în trecut şi la alte dispozitive cu ecrane OLED. Această problemă pare să fie una fizică, produsă ori din cauza unui şoc mecanic de la transport, fie o problemă de fabricaţie a panourilor pliabile.

 

https://twitter.com/nirave/status/1224042440849489921

 

Asemeni modelului original Galaxy Fold, ecranul pliabil nu pare să fie lipit complet de carcasa telefonului, ecranul putând cu uşurinţă fi ridicat cu mâna la nivelul balamalei. Aici ar putea fi locul prin care praful ar putea pătrunde în telefon pentru a produce acele zgomote. Probabil cel mai îngrijorător este însă telefonul a cărui baterie pare să fi explodat într-un stand. O astfel de explozie poate avea loc doar din cauza bateriei, asemeni modelului Galaxy S7.

 

Iniţial, telefonul trebuia să fie lansat la începutul lunii ianuarie, însă Motorola a amânat cu o lună începerea pre-comenzilor din cauza stocurilor limitate pe care le avea la dispoziţie. Se pare însă că un alt motiv al amânării ar putea fi problemele de ordin tehnic, care probabil că nu au putut fi rezolvate într-un timp atât de scurt. Există şi posibilitatea ca aceste unităţi care sunt afişate în magazine şi care au ajuns în mânile utilizatorilor să fie unităţi produse cu mai mult timp în urmă, care ar putea întâmpina astfel de probleme.

 

Probabil că vom vedea cât de răspândite sunt aceste probleme odată ce telefonul ajunge în mâinile utilizatorilor, întrucât livrările pentru cei care au făcut pre-comandă încep abia pe 6 februarie. De altfel, stocurile nu par să fie foarte mari, deja cei care fac comandă acum fiind programaţi să primească telefonul abia peste câteva săptămâni.

 

Sursa - https://www.go4it.ro/telefoane-mobile/probleme-cu-motorola-razr-inainte-de-lansare-ecrane-stricate-baterii-care-explodeaza-si-balama-cu-zgomot-18782733/

 

FaraUnID
Campion certificat

Disponibil la Altex in precomanda, pentru modica suma de 6999,90 lei, iar livrarile incep cu data de 10.04.2020. Pagina dedicata este aceasta https://altex.ro/telefon-motorola-razr-128gb-6gb-ram-esim-noir-black/cpd/SMTRAZRBK/

Rezolutia usor atipica a display-ului 876 x 2142 va face ca multe aplicatii sa fie afisate aiurea. In rest, specificatii modeste chiar mediocre pentru un telefon de 7000 lei.

FaraUnID
Campion certificat
Motorola a anunțat că reduce prețul modelului cu ecran pliabil RAZR în România. Motorola RAZR a fost lansat în primăvara acestui an pe piața din România la un preț destul de ridicat. Telefonul costa 7.499 lei la lansare, marea atracție fiind ecranul pliabil și design-ul familiar care amintește de modelele RAZR originale. Scăderea de preț la 4.999 ar putea însă convinge mai mulți clienți să încerce un telefon pliabil din prima generație. Cei care doresc acum să cumpere un telefon Motorola RAZR, în oricare dintre cele două culori, noir black și blush gold, pot face asta la noul preț de la toți partenerii Motorola din România. Se pare însă că Altex este un partener mai special pentru companie. Prin intermediul Altex, Motorola plănuiește să îi răsplătească pe toți cei care au cumpărat telefonul la prețul original de 7.499 lei. Compania va oferi un voucher celor care au cumpărat telefonul de pe piața din România, a cărui valoare este diferența între prețul original și cel nou, adică 2.500 lei. Acest voucher poate fi folosit însă doar în cadrul magazinelor Altex pentru achiziția de smartphone-uri Motorola. Acesta este valabil până la data de 31 decembrie 2020. Sursa - https://www.go4it.ro/content/telefoane-mobile/motorola-razr-este-acum-mai-ieftin-cei-care-au-cumparat-telefonul-primesc-diferenta-sub-forma-de-voucher-19150069/