anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

NOU la Orange TCL PLEX 128GB Dual SIM

FaraUnID
Campion certificat
De curand, in oferta Orange a intrat un telefon nou sun brand TCL si anume TCL PLEX 128GB Dual SIM Black. Pentru cine nu este foarte ancorat in tehnologie, TCL este compania care produce smartphone-urile Alcatel si BlackBerry (cele cu android).
Interesant este ca acest telefon este comercializa sub brand TCL si nu Alcatel iar Orange respecta regula si importa telefonul ca si TCL Plex.
Nu știam de existența acestui telefon pana nu l-am vazut ca fiind oferit gratuit in oferta Love la pachet cu un TCL Smart TV 81 cm https://www.orange.ro/love/client-orange/#ofertaTvMobil.
Din fericire am gasit specificatiile complete alte telefonului pe GSMarena la pagina dedicata iar https://www.gsmarena.com/_tcl_plex-9841.php
Specificații TCL Plex:
- display IPS de 6.53 inch;
- Rezoluție display 2340 x 1080 pixeli;
- Procesor Octa-core (2x2.0 GHz Kryo 460 Gold & 6x1.7 GHz Kryo 460 Silver);
- GPU Adreno 612;
- Memorie RAM 6 GB;
- Spatiu de stocare intern 128 GB stocare + slot pentru cardurile microS);
- Sistem de operare Android 9 Pie;
- Conectivitate 4G cu viteze de până la 400 Mbps download și 75 Mbps upload;
- Wi-Fi a/b/g/n/ac, Bluetooth 5.0, NFC, radio FM, A-GPS;
- USB type-C, jack de 3.5 mm;
- cititor de amprentă;
Camera foto principala tripla 48 Megapixeli cu f/1.8, 16 Megapixeli cu f/2.4 de tip ultrawide și 2 Megapixeli cu f/1.8, dual-LED flash capabila sa înregistreze la 2160p cu 30 fps;
- Cameră frontală cu rezolutia de 24 Megapixeli cu f/2.0 capabila sa inregistreze la 1080p cu 30 fps;
- Acumulator cu o capacitate de baterie de 3820 mAh;
- Incărcare rapida de 18W (de la 0 la 50% în 32 de minute);
Telefonul TCL PLEX este comercializat de catre Orange la pretul de:
- 473,30 Lei impreuna cu abonamentul Orange Me 30 incheiat pe o perioada dee 24 de luni;
- In 24 de rate lunare incepand de la 62,15 lei rata lunara imreuna cu abonamentul Orange Me Start 14;
- Pret standard de 1668,45 lei;
Sursa - https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/tcl-plex-128gb-dual-sim-black#p2
Vorbim despre un telefon din zona mid range care arata binisor dar care nu exceleaza la capitolul specificatii. Nu stiu care este targetul acestui dispozitiv mai ales ca avem in fata un telefon aruncat pe piata de un brand ce nu spune mai nimic publicului din Romania.
Presupun că singurul motiv pentru care a fost adus in portofoliu este acela de a atrage clienti pe pachetul Love.
21 Răspunsuri 21

Razvan
#StarMember
Orice device cadou oferit la abonare, nu poate decât să bucure viitorul client.

Ascary
Campion certificat
Cred că este adresat celor care încheie abonamente noi dar și celor ce aleg la retenție un telefon gratuit,iar când e gratuit nu prea faci mofturi la specificații,dar chiar și așa telefonul are destule,spatiu generos de stocare,display cu rezoluție înaltă,acumulator ok. Spun că și cu abonament plus 4-500 de lei este o alegere buna daca nu ții neapărat la un anumit brand sau specificații de top. Mă pun in locul unui potențial cumpărător și cred că da,la specificațiile pe care le are l-aș accepta cu plăcere într-un abonament dar nu prea mare.

RecenziiPeBune
Explorator entuziast
Pretul standard mi se pare cam ridicat. Suma de 1660 lei este mare pentru un telefon de la o companie ce doreste sa-si faca un nume pe piata, cu ecran LCD, procesor SD675 si o versiune de Android despre care nu stim prea multe. Galaxy A70 vine cu aceleasi procesor, ecran mai mare OLED, sistemul de operare a fost rafinat de-a lungul timpului, baterie de 4500 mAh, plus renumele unei marci care are o relatie buna cu utilizatorii, si costa 1400 lei. As mentiona si telefoanele ce nu se regasesc in oferta Orange, cum ar fi Xiaomi Mi 9T si Huawei Nova 5T, ambele intr-un buget asemanator.

teacher_
#StarMember
Pentru un telefon oferit cadou, sau la o reducere mare, super tare... Daca as fi nevoit să dau bani pe el, m-as uita de doua ori. In primul rand pentru că firma nu îmi este cunoscuta...

FaraUnID
Campion certificat
Personal nu sunt tentat sa fidelizez pentru asa ceva iar achizitia la pret standard iese din discutie din simplul fapt ca in aceeasi bani sunt alternative ceva mai bine ancorate in piata.

Jay
Campion certificat
Nici eu n-aș alege un no name in defavoarea unui Samsung cu aceleași caracteristici.. la pret asemănător.. Dar, daca la prelungire n-aș da cine stie ce pe el.. ar merge.. din acest motiv încă mai am telefoane nefolosite prin casa.. pe care le pot folosi, in caz de urgenta.. :))

Vio73
#StarMember
Sincer, nici pe mine nu mă atrag, dar este bine că ele există în piață și are fiecare de unde alege. Dacă stau bine și mă gândesc, Alcatel făcea telefoane excelente pe la începuturi ( mă refer la primele modele, care au avut mare succes), deci au ceva experiență în piață, ca să nu mai zic de ceilalți, care sunt destul de ok. Poate că totuși ar trebui să li se dea o șansă, mai ales că au specificații bune și sunt încadrate la o așa ofertă!

Neaplicabil
TCL este intr-adevar fostul Alcatel. Si nu e chiar asa rau. Inteleg ca TCL incepe sa promoveze mai mult brand-ul lor, decat Alcatel-ul. Nu stiu cat de bine o sa le mearga cu strategia asta de marketing. Dar presupun ca o sa vedem. Telefonul nu e rau. Si aparent are cateva chestii interesante incluse in soft. Android-ul este usor customizat, dar nici pe departe la fel de mult cum o fac alti producatori (ceea ce pentru mine e un avantaj). Este intr-adevar un mid-ranger. Si pretul ar putea sa fie un piiicut cam mare, fata de ce ofera concurenta. Mi l-as lua? Personal, probabil ca nu. Am avut acum multi ani un Alcatel si nu pot sa zic ca am fost foarte incantat de el. Asta pe vremea cand Nokia era lider mondial pe piata de telefoane mobile. Se prea poate sa se fi schimbat multe de atunci. Cu Nokia cu siguranta s-au schimbat multe. :))) Ideea e ca n-am mai avut de mult in mana un telefon Alcatel. Asa ca nu stiu ce sa zic. Pare ok totusi ca telefon. Si atata timp cat e gratuit la abonament Orange Love, nu cred ca ai de ce sa te plangi. :)) Daca isi face cineva abonamentul respectiv, as fi curios sa stiu cum i s-a parut telefonul in viata de zi cu zi. Aveti mai jos un review (in engleza) daca vreti sa stiti mai multe despre telefonul asta. Cum am zis, pe mine unul nu m-a atras in mod deosebit (design-ul nu mi se pare chiar foarte reusit, dar evident asta e o chestie de gusturi), dar mi se pare un telefon decent. https://www.youtube.com/watch?v=rGMhcYhdb4Y

Ascary
Campion certificat
Pe voi nu va atrage și e normal fiindcă sunteți la zi cu tot ce tine în materie de telefoane,specificații,noutăți etc însă sunt oameni cărora daca le este prezentat un astfel de device vor fi incantati. In rest ce sa zic de telefon,sa fac un downgrade de la Note la acesta? Noo,no way :))

Vio73
#StarMember
Oricum, o să merg să văd și eu produsele respective cu atenție. Nu știam că sunt la origine branduri consacrate.

Brașov
Începător
Dețin telefonul, am mai avut telefoane produse de TCL și anume Alcatel, BlackBerry, și pot sa spun ca am fost foarte mulțumit de performantele lor, chiar au avut anumite funcții, pe care branduri consacrate nu le aveau, inovații utile cum ar fi fost pe modelele Alcatel Idol, care a venit cu acel ecran de început cu funcție de auto rotate, sonorizare JBL, certificare Tehnicolor, funcții pe care marii producători nu le-au implementat, Dețin și un Samsung A 50, nu as putea spune ca nu sunt mulțumit, dar comparativ cu TCL Plex, acesta din urma este peste cel puțin din punct de vedere al display-ului, Cred ca prea mult ne focusam pe brandurile consacrate care nu prea aduc inovații noi, ci ne oferă performante la camere, dar la sunet stau foarte prost, Cred ca dacă vom continua sa denigram branduri pe care nu le cunoastem, vom rămâne captivi brandurilor care ne mai arunca ceva anul următor ca și funcții noi, Cred ca este loc sub soare pentru toată lumea și astfel avem concurenta și inovație,

Vio73
#StarMember
Mulțumim frumos de feedback! Alcatel am mai avut și eu, dar cu multă vreme în urmă, și nu am avut experiențe prea plăcute cu unele modele, în afară de One touch easy.

Petre_Nicholas
Junior entuziast
TCL este o companie din China, care poate fi considerat un gigant al electronicelor şi electrocasnicelor. Au luat sub aripa lor brandurile Alcatel şi BlackBerry, deci sunt un nume mare. Fac şi tablete, recent au prezentat şi terminale pliabile şi evident produc şi smartphone-uri sub brand propriu. Varianta de culoare "Obsidian Black", dar mai e şi una "Opal White". Spatele e din sticlă sau plastic, dar aş paria mai degrabă pe un material plastic, pentru că e cald la atingere. În cutia telefonului se găsește o husă de protecţie, încărcătorul, cablul USB-C, o pereche de căşti, manualul şi o cheiţă pentru SIM. TCL Plex măsoară 8 mm în talie şi cântăreşte 192 de grame, greutate deloc rea pentru cât de mare e ecranul. Cât de mare e? Ei bine, 6.53 inch, care îl urcă uşor în zona de phableturi şi îl face bun de consum video. Are un panou IPS LCD cu rezoluţie de 2340 x 1080 pixeli şi aspect 19.5:09. Observ şi că avem o cameră selfie integrată într-un orificiu lateral sus în stânga. Procesorul Snapdragon 675 văzut pe Motorola One Zoom şi pe Samsung Galaxy A70, alături de 6 GB RAM şi 128 GB stocare UFS 2.1. Avem şi slot microSD hibrid cu unul din sloturile SIM. Completăm cu o baterie de 3820 mAh, care se încarcă în sub 2 ore. camera frontală este una de 24 MP, iar în spate avem un combo triplu interesant: 48 megapixeli, cameră principală 16 megapixeli, cameră ultra wide 2 megapixeli, cameră Bokeh Avem şi bliţ dual LED, filmare 4K, mod nocturn, mod Pro, filmare lentă şi un mod special de filmare în acţiune sau la luminozitate scăzută. Putem face şi poze de 24 sau 48 MP. Avem şi AI şi stabilizare electronică. Sunt două sloturi SIM, suport 4G LTE, port USB-C, GPS, NFC. Rulează Android Pie cu o interfaţă custom şi aduce şi un cititor de amprente integrat în spate. Iar în AnTuTu 8 S-a obţinut 215.291 puncte, depăşind Motorola One Zoom, care are acelaşi CPU. Cu vreo 50.000 puncte sub Xiaomi Mi Note 10, ceea ce nu e chiar rău.

alex_sc04
Junior entuziast
Oferit gratuit este ok, insa cumparat la un pret de aproximativ 1600 de lei nu isi merita banii. Exista alte variante mai bune care se incadreaza in acelasi pret si care deja si-au cladit un renume pe piata