anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Huse pentru telefoane

TheSpecialist
Maestru
S-a discutat doar tangențial despre acest subiect, asa ca as vrea sa îl dezvoltam puțin. Folosiți huse pt telefoanele voastre? De care : flip, back cover only? Mergeți pe produsele originale ale firmei telefonului sau achiziționați de la alți producători?
Eu am la Huawei - ul meu husa cu care a venit în cutie + o folie Alien. Pana acum l-a ferit de tot ce înseamnă zgârieturi și șocuri.
21 Răspunsuri 21

Razvan
#StarMember
La huawei P20 pro, folosesc folia de plastic și husa de silicon transparentă originale. La vechiul telefon (P10 lite) și P20 lite al soției am folosit huse de silicon CUBZ Series rezistente la șocuri cumpărate online de la magazinul online din Neamț, Mobiledirect. Am avut mai demult și folie de sticla, dar mergea mai greu touchul, cred ca o husa bună îl poate feri de șocuri și de spargerea ecranului.

FaraUnID
Campion certificat
Pentru Huawei am husa originala Huawei de tip flip care pana acum si-a facut treaba exemplar. Pentru BlackBerry nu am gasit o husa originala prin magazinele noastre, iar husele cat-de-cat compatibile comercializate la taraba se potriveau ca nuca in perete. De fapt cand mergeam sa intreb de husa pentru BlackBerry se uitau la mine ca la un extraterestru... Ideea este ca daca tot investesti cateva mii de lei intr-un un telefon, husa de protectie nu trebuie sa lipseasca.

Jay
Campion certificat
Eu am avut mult timp doar back cover pentru ca aveam folii din sticla si pentru ca sunt mai variate cele back cover... dar, s-au tot crăpat foliile, asa ca am renuntat si, pentru ca am avut voucher la Orange, printre accesoriile achiziționate mi-am luat si un kit cu 2 folii de plastic si 2 huse flip aurii pentru A3 2017.. Asa le vad eu compatibile si ca protejează mai bine telefonul... folia de sticla & back cover, folia de plastic & husa flip.. Nu ma uit sa fie originale ci sa fie pentru modelul telefonului.. Nu am avut probleme cu touch-ul la niciuna dintre variante.. P.S. Evident ca husa de plastic am lipit-o eu, pentru ca am dat pe kit mai puțin de 10 lei si imi cerea la o "taraba" din mall 15 lei, ca se montează greu!.. Pe bune :O?!... Asa ca nu e perfect si fara bule montată :D.. si, în curând voi echipa telefonul care are acum back cover cu flip.. deoarece a început sa dea semne de vechime husa army.. :) La telefonul de serviciu doar husa flip.. nu-l folosesc prea mult si cred ca e destul de protejat asa..

Laura_cio
Senior
Folosesc husa back cover și o folie de sticla pentru protecția ecranului, de la producători, nu originala. Și eu zic ca trebuie sa îl protejam cum o fi, fie cu protecții originale, fie de la producători, in funcție de buget.

Neaplicabil
Eu unul am o husa de la Cellara pentru iPhone (back cover) si una la fel, dar de la ceva Forcell (cred..?) pentru Android. Ambele super simple. Nu sunt adeptul huselor "originale", in special la iPhone-uri, decat daca vrei sa te dai mare cu husa ta. In schimb, sunt adeptul huselor de calitate. O husa buna e o husa care iti protejeaza telefonul ca lumea. Si poti sa gasesti huse de calitate la preturi decente (zic eu pana intr-o 100 de lei, poti sa-ti iei ceva ca lumea, poate si mai ieftin). Husele originale pentru iPhone, cel putin cele din silicon sunt extrem de scumpe pentru ceea ce ofera. Ca sa nu mai zic de cele din piele. Or fi mai rezistente (vorbesc de cele din piele), dar daca schimbi husa la 4 ani si telefonul la 2...o sa ramai cu o colectie impresionanta de huse. :)) Eu unul prefer o husa simpla, de obicei neagra, din silicon sau cauciuc, mai grosuta un pic, ca sa protejeze in caz de impact (orice husa protejeaza de praf, nu orice husa protejeaza la cazaturi), si cam atat. Cam asta e ceea ce apreciez eu (si ce caut) la o husa de telefon. Iar in ceea ce privesc husele de iPhone, le prefer pe cele fara gaura pentru logo. Nu simt nicio nevoie sa epatez. Faptul ca ai iPhone nu-ti da niciun drept si nu ofera niciun avantaj fata de ceilalti oameni.

Vio73
#StarMember
Eu am husă flip la toate telefoanele din casă, dar și folie de sticlă sau de silicon ( la S8-ul meu, pentru că nu au putut să-i pună de sticlă). Mi-a căzut de mai multe ori și nu are absolut nimic. Consider că orice bun, deci și telefonul, trebuie să fie protejat cumva.

eda2k
Cunoscător
Salut, Combinația mea, în mod normal - sticlă peecran și back cover. Acum am doar back cover, deoarece sticla e curbată și nu am găsit ceva ok ..

Vrajitoarea
Cunoscător
Back cover original, de la Samsung si folie pe ecran, n-as sti de la cine, nu de sticla pentru ca foliile de sticla am observat ca se sparg foarte repede la telefoanele cu ecran curbat

Razvan
#StarMember
@faraunid, pentru BlackBerry Q5 și Classic, am avut huse de silicon compatibile, luate de la magazine din incinta supermarketurilor. Pentru Classic, am găsit o husa originala pe site-ul Orange, însă era cam moale și la prima căzătură, telefonul a ieșit din ea și a fost lovit.

Ascary
Campion certificat
Nu fac compromisuri când este vorba de protectia telefonului,de aceea achiziționez doar huse originale Samsung (pentru telefonul meu Samsung). In afara de protecție au și un design frumos. Sunt într-adevăr mai scumpe insa merita.

Miha_Z
#StarMember
Nu sunt adepta huselor si foliilor originale ale mobilului detinut. Nu vad rostul de a da niste bani in plus pentru aceste accesorii, cand pot lua produse de calitate dar la o valoare mai redusa. Pentru Samsung S9+ initial am avut husa full cover 360 lila, ca sa fie in ton cu nuanta mobilului. Intr-adevar proteja bine telefonul, dar am fost putin dezamagita de ea ca l-a zgariat putin pe margini. 😞 Acum am husa transparenta doar de spate din silicon. In ceea ce priveste folia, fiind ecranul curbat am optat pentru folie de silicon, pentru a nu avea probleme cu touch-ul.

TheSpecialist
Maestru
@Ascary, eu nu mai am opțiunea asta, la Huawei P20 Pro nu se mai fabrica huse originale. Trebuie sa trag de asta pe care o am acum cât pot de mult, apoi sa vad, cred ca mai bine schimb telefonul 🙂

Miha_Z
#StarMember
@The Special List, a fost buna replica ta..:)) Dar daca tii la mobil, nu poti incerca si cu o husa pentru acel model, dar care nu este originala? Eu le iau de la magazinele din galeria mall-ului, le probez pe telefon si daca se aseaza bine le cumpar. De ce as da 40 Euro pe o husa cand as putea da 40 Roni pe una asemanatoare?

TheSpecialist
Maestru
@Mihaela, e greu sa găsesc o husa foarte bună prin Mall-uri, ca să nu mai vorbim de folii. De-a lungul timpului am tot testat pe telefoane diverse huse și folii de la tot felul de firme și am ajuns la concluzia ca foliile cele mai bune sunt cele care se găsesc deja în pachetul telefonului și ulterior de la Alien. Sunt cele mai bune și nu sunt nici scumpe și le poți pune singur/a fără probleme. Se repara singure în limita unor zgârieturi decente și nu rămână deloc bule de aer după montaj, la 2-3 zile. Husele cele mai bune sunt cele originale, se așează perfect peste telefon, iar dacă nu, eu iau de pe site-uri dedicate unde preturile sunt destul de piperate. No name-urile din Mall-uri nu s-au ridicat niciodată la nivelul așteptărilor.