anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Huawei sau Samsung? Ce alegeți?

mariussruben89
Explorator entuziast
Ce ati alege intre ultimele modele de la Huawei sau Samsung?
Eu merg pe principiul, am folosit Samsung, raman pe Samsung, dar am avut ocazia să folosesc si sa am (sa detin) si un Huawei, de care am ramas placut surprins de astfel de modele din partea acestui operator de brand de telefoane.
Desi la culori, mici indicii, detalii nu se compara cu Samsung, totusi ca sa zic asa, fan #Inraiit #al noilor gadged-uri, este totusi o schimbare in acest brand de telefonie mobila. In momentul de față folosesc Huawei Mate 20 lite, cat si S8.
166 Răspunsuri 166

Laura_cio
Senior
Samsung de 100 de ori. Face niște poze superbe, clare și naturale.

mariussruben89
Explorator entuziast
Da asa este, diferența intre ele. Cu toate ca si Huawei oferă fel si fel de calitati, parca totusi, acele culori calde, usor placute, iar camera, frontala, poze care, fata de Huawei, cu toate ca folosesc ei camerele Leica, tot nu sunt la fel calitativ. Eu pot vedea diferența intre modelele ce le folosesc eu.

Miha_Z
#StarMember
Huawei am folosit pentru scurta perioada si mereu le-am schimbat pentru a-mi lua Samsung. Si eu sunt fan Samsung si-mi place mult claritatea pozelor, precum si performanta telefoanelor.

Ascary
Campion certificat
Samsung se poate compara doar cu Apple. Huawei este in alta liga. Sunt multe de spus dar nu as vrea sa deranjez pe nimeni 🙂

Miha_Z
#StarMember
Chiar nu deranjezi, vrem mai multe detalii. Ai afirmat ceva, acum trebuie sa exemplifici.

Vio73
#StarMember
Eu prefer Samsung! Huawei am testat, e foarte bun pe partea de semnal, dar văd că sunt încurcături. Și mie nu-mi plac încurcăturile, iar Samsung nu are probleme majore.

Jay
Campion certificat
Eu am devenit fan de la primul Samsung, acum 5-6 ani, cand tot cautam alt bb, dar, mi se pareau prea scumpe si cred ca asa voi ramane.. Cred ca au inceput sa-si îmbunătățească si cei de la Huawei dispozitivele, am avut ocazia să testez un model, însă, tot Samsung ramane preferatul..

Anca07
#StarMember
Ca si tine, detin 2 telefoane. Unul samsung s8 si unul huawei mate 10 lite. Cel din urma e ok ca si capacitate a bateriei, insa am observat (e al 3 huawei pe care il detin) ca la toate modele de huawei, le apare o pata pe display, care incet incet degradeaza capacitatea display-ului si cedeaza. Sunt bune, ieftine, fiabile, cu functii apropiate samsung, insa au probleme pentru ca la urma urmei nu poate chiar sa le aiba pe toate la un pret atat de mic comparativ cu samsung. Din punctul meu de vedere, huawei e un telefon pt o folosinta de maxim 1 an, dupa care incep problemele. Raman fana samsung:) calitatea materialelor folosite este de departe superioara fata de cele folosite la huawei.

E doar părerea ta în legătură cu pata crede-mă😁 țin să îți spun că dețin un samsung  j7 și s-a dezlipit ecranul, nu e primul. Iar ce ai scris mai sus ai avut poate ghinionul de nu l-ai nimerit bun. P. S: Comparativ în 2022 dintre un huawei și un samsung țin să te anunț că huawei-ul se mișcă multtt mai fluid și mai bine, așa mi-au spus și unii prieteni. Numai bine! 😎

FaraUnID
Campion certificat
Nu am fost niciodata fan Samsung. In toti acesti ani am avut N modele de telefon de la diversi producatori dar niciodata Samsung. Prin urmare nu pot avea o parere avizata despre aceste terminale. Momentan utilizez un Huawei de care sunt extrem de multumit. Consider faptul ca raportul calitate / pret / performanta este unul corect. Nu vreau sa dau nume dar modele de telefon de la producatori cocurenti si cu un hardware identic au preturi cu cca 25% - 30% mai mari decat preturile practicate de Huawei. Un coleg facea referire la calitatea pozelor pe Samsung. Si la Huawei (acum depinde si de model) ai modul PRO pe camera, ceea ce permite utilizatorului sa se joace manual cu functiile camerei si credeti-ma, daca aveti cunostinte legate de arta fotografica (lumini, umbre, diafragma, distanta, timpi expunere, etc) se pot obtine fotografii spetaculoase pentru un telefon mobil.

Pastilchen
Explorator
Samsung, evident. Am avut din 2016 un J5pe care l-am schimbat recent cu un J6+. Da. E o schimbare. La J5 trebuia să am grijă să eliberez mereu spațiu de memorie după vreo incursiune prin internet. Acum, cu J6+ nu mai am această problemă. Și consider că are tot ce-ți dorești ca performanțe (în condițiile în care propriile performanțe... sunt mai modeste ).

mariussruben89
Explorator entuziast
Salutare,Pastilchen, dupa cum ziceai si tu primul J5,era lansat cu doar 8gb memorie,dupa care au vazut ca merge treaba cu acest model adica,J#, iar dupa aceasta au fost lansate mai multe din gama #J,bineinteles imbunatatit si acesta. La un moment dat,cu diferite aplicatii ,la randul meu am fost nevoit sa iau un card SD, iar legat de J6+,este un model destul de mult peste nivel j5#, mai nou au disparut modelele de #J, au inceput sa fie scoase din gama #A,de la A20,A40,A50,A30,A70,respectiv A80.Este totusi o îmbunătățire dar pacat ca au scos acel material de sticlă, cum era pe A5 candva. Majoritatea sunt din model de plastic, mai slab,mai bun,depinde de model.In rest ce sa zic,gamele si modelele de la Samsung ,nu le prea poti compara cu Huawei,oricat de bun ca model ar fi un Huawei,ceea ce are Samsung si ca desigb,culori calde,ecran, este peste Huawei. Eu observ ca aceleasi aplicatii care le folosesc si pe Huawei ca si Samsung,unele mai dau rateu si trebuie ss repornesc fie aplicatia,fie telefonul,iar asta cam lasa de dorit.

Vio73
#StarMember
Ultimele modele A de la Samsung mi se par destul de ok, iar prețurile destul de bune în comparație cu ce era mai înainte.

Padureanca
Începător
Huawei, mai ales dacă pentru tine contează și durata bateriei. Dețin un P10, un Mate 8 (care și după 3 ani durează bateria 1.5 zile).