anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Huawei p30 pro și update-ul la Emui 10

p_kata
Junior
Când livrează și Orange România update-ul la Emui 10 pentru telefoanele Huawei P30 Pro cumpărate din rețeaua Orange?
16 Răspunsuri 16

Vio73
#StarMember
Mai așteptăm. E valabil și pentru P 30, unde aștept și eu.

Jay
Campion certificat
Upgrade-ul nu-l face Orange, ci Huawei.. Mai găsești subiecte asemănătoare in comunitate... https://comunitate.orange.ro/questions/2235903-update-mate-20-lite

TheSpecialist
Maestru
Poți sa faci și Update-ul manual, dacă este deja disponibil. Te înregistrezi prin HiCare și poți sa îl descarci ( HiCare App - > Services - > [Upgrade] Early Adopters. Cel mai indicat este, insa, sa îl aștepți pe cel OTA. Vezi ca este destul de mare, vreo 4 GB și ceva, baterie și Wi-Fi musai! În plus, aparent, mai este o mica problema. Se pare ca anumite banci inca nu si-au actualizat aplicatiile pentru a fi compatibile cu noua versiune a sistemului de operare, deci pentru cei care sunt dependenti de plati cu telefonul prin aplicatia bancii, ar fi de preferat sa mai astepte inainte sa aplice update-ul, sau sa se asigure dinainte ca respectiva aplicatie ruleaza pe Android 10.

Anonim
Neaplicabil
Exact! Huawei livrează update-ul, acesta vine gradual. Nu toți utilizatorii îl primesc în același timp.

Gresit! Huawei a livrat update-ul, insa cei de la Orange l-au preluat pentru telefoanele cumparate de la ei pentru a-l modifica si pentru a-l livra ei. Deci mai dureaza.. Incarca-te cu rabdare multa.

Anonim
Neaplicabil
Greșit! Nu-l modifică, îl testează! E o diferență! 🙂

Aceeasi chestie! Ce mai ai de testat daca vine de la Huawei direct?

Anonim
Neaplicabil
Ai de testat compatibilitatea cu rețeaua și cu softul personalizat de către operator. Asta e cauza întârzierilor și în puține cazuri, amânării unui update pentru un smartphone brand-uit de operator.

delfinas
#StarMember
Pe cele luate de la VF, a venit EMUI 10 de cel putin o luna...

Anonim
Neaplicabil
VF s-a "mișcat" mai repede...

RafaHelper
#StarMember
Salut @p_kata, Încearcă pasi de mai jos pentru ca update-ul la EMUI 10 sau Android 10 pentru telefonul tau a fost lansat pe data de 21.01.2020. Momentan exista o intarziere pentru clientii Orange in livrarea acestui update. Eu am un Huawei Mate 20 Pro care la fel nu primea update. ‏‏‎ ‎ Mai jos o sa-ti explic ce am facut eu pentru a primi acest update mai devreme. PASUL 1 - Opreste telefonul, scoate cartela de Orange din telefon si porneste-l. Ai grija sa nu ai WIFI activat in acest timp. ‏‏‎ ‎ PASUL 2 - Mergi in "Setari" -> "Aplicatii" -> Aplicatii sau Toate Aplicatiile(nu stiu exact cum scrie) -> cauta in lista "HiCare", "AppGallery" si "Actualizare software", acum pe rand pentru fiecare alege "Oprire fortata" si apoi "Stocare" -> "Stergeti datele(Clear Data)". ‏‏‎ ‎ PASUL 3 - Dupa ce ai facut acesti pasi pentru cele 3 aplicatii, activeaza WIFI si reporneste telefonul, ai grija sa nu introduci cartela de Orange inca. Acum poti sa mergi din nou in "Setari" -> "Despre telefon" -> "Actualizare Soft" si in principiu ar trebui sa iti gaseasca update-ul pentru EMUI 10. Daca l-a gasit poti face update-ul si dupa poti reintroduce cartela de Orange. ‏‏‎ ‎ Daca nici asa nu gaseste, repeta pasii dar introdu o cartela de DIGI sau Vodafone in telefon dupa ce ai facut PASUL 2 si activează datele mobile după care caută actualizarea. ‏‏‎ ‎ Astept sa revii cu un raspuns sa imi spui daca a mers. La mine a funcționat cu o cartela DIGI.

p_kata
Junior
@rafa.bloger varianta fără sim în telefon nu merge. Am doar sim-uri Orange așa că nu pot incerca varianta cealaltă. Mulțumesc pentru răspunsul detaliat! @The Specialist List - mulțam de info, dar speram să primesc ceva cu adevărat util, nu copy&paste din articole publicate în noiembrie/decembrie 2019. Suntem deja in februarie 2020. @toti cei care ziceți/credeți că lumina vine de la Huawei: telefoanele cumpărate de la Orange au, din pacate, instalată o versiune customizată, nu doar "testată și aprobată". La mine e versiunea "Orange_software.EU.9.1.0.6(CT)". Cred că e mai mult decât evidentă intervenția operatorului și dependența de acesta în ce privește actualizarea sistemului. Un alt exemplu ar fi aplicația "Orange" care nu poate fi dezinstalată, nici pusă în disable. Aham, doar testare se face... și marmota ce zice? Așadar avem doar opțiunea de a aștepta după programatorii Orange. Ori să ne asumăm resoftarea cu o versiune de pe piata liberă. PS - Huawei a dat Emui10 în piață încă din noiembrie 2019. Azi e 20.02.2020 și actualizarea la Orange încă nu s-a livrat. Poate era mai bine sa-l fi cumpărat de la emag, altex, etc...

Vio73
#StarMember
Probabil că vin și la noi în curând!

RafaHelper
#StarMember
@p_kata, trebuie sa precizez ca acel Orange Software se primește ca update automat atunci când introduci cartela Orange pe SIM1(poate si SIM2), chiar daca telefonul e cumpărat de la eMag, Altex, etc. Update-ul Orange Software include aplicații si setări de rețea pentru telefonul tau, dar nu este customizat din fabrica. Nici mie nu imi convine acest lucru, esti fortat sa instalezi acel update chiar daca nu vrei. Poti sa dezactivezi aplicația "App centre" (aplicație care se instalează cu acel Orange Software update) si sa o oprești fortat, apoi sa încerci din nou metoda mea. Huawei a lansat versiunea stable pentru modelul tau pe data de 21 ianuarie 2020, cea din noiembrie 2019 este varianta BETA.