anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Google play - Gaseste-mi dispozitivul

imch
Cunoscător certificat
Dragi colegi, am o problema relativ urgenta. Din senin, telefonul meu aflat la 20 cm de mine a inceput sa sune, desi nu intra niciun apel. Mi-a aparut pe ecran fix mesajul din titlu. Cand apas pe orice buton se opreste soneria. La 20 de secunde dupa aceea reincepe. In mod evident eu nu solicit gasirea dispozitivului. De unde este posibil sa fie originata actiunea si cum pot sa ies din bucla asta? Deocamdata am inchis efectiv telefonul (initial i-am dat restart, dar degeaba), sunt la birou si nu imi permit sa sune asta in nestire.
Va multumesc anticipat pentru ajutor!
1 Soluţie acceptată‚

FaraUnID
Campion certificat
1. Posibil ca altcineva are acces la contul tau Google si se tine glume. 2. Posibil sa fie un test Google asupra functionalitatii aplicatiei. Din cand in cand Google face unele teste generice asupra functionarii serviciului.

Vizualizare soluţie în postul original

19 Răspunsuri 19

FaraUnID
Campion certificat
1. Posibil ca altcineva are acces la contul tau Google si se tine glume. 2. Posibil sa fie un test Google asupra functionalitatii aplicatiei. Din cand in cand Google face unele teste generice asupra functionarii serviciului.

imch
Cunoscător certificat
Multumesc de raspuns! Cred ca punctul 2 pot sa-l exclud, ca fac un test, nu 10 apeluri unul dupa altul. Am cum sa-mi dau seama cine are acces la contul meu Google?

Jay
Campion certificat
Nu ai la informații recuperare cont trecută și o alta adresa de mail? Pe mine ma anunță mereu când conectez un dispozitiv nou.. pe fiecare dispozitiv deja existent.. atât pe adresa de gmail cât și pe cea trecută ca adresa de recuperare.. Dacă nu, cred ca ar trebui sa schimbi acum parola cu delogare din toate dispozitivele logate.. plus ca îți și arata câte dispozitive sunt logate.. cel puțin, la mine asa arată.. Sau verifica setarea "găsește dispozitiv" de la date biometrice, sa fie oprita..

FLo1
#StarMember
@imch: Sigur nu ai facut un update care sa fi inclus si acesta aplicatie? "Gaseste-mi dispozitivul" face parte din Google Play Protect. Daca o dezinstalezi eu zic ca dispare si problema mesajului de alerta. Detalii despre aplicatie: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.adm&hl=ro

FaraUnID
Campion certificat
Un test nu inseamna doar 1 apel. In alta ordine de idei, asigura-te ca aplicatia "Găsește-mi dispozitivul de la Google" este configurata utilizand contul tau Google si nu un alt cont, deoarece persoana care detine acel cont asociat "Găsește-mi dispozitivul de la Google" va avea acces la dispozitivul tau.

imch
Cunoscător certificat
@ FLo_1 Nu am gasit aplicatia asta... @ Jay La recovery am doar adresa mea de serviciu, nimic altceva. Si pe mine ma anunta, ca trebuie sa dau cod sau cam asa ceva, dar nu a fost nici un fel de conectare in ultima perioada, sau nici un fel de conectare pe care sa nu o fi generat eu. Multumesc de idei...

imch
Cunoscător certificat
O iau pe firul apei, sa verific toate dispozitivele pe care exista conexiune la contul meu Google... Fun, fun, fun!

Jay
Campion certificat
@imch ai verificat sa nu ai bifat in telefon "gaseste dispozitiv"?

imch
Cunoscător certificat
Mda! Nu o sa va vina sa credeti! Mama mea i-a confiscat fiului meu (11 ani in curand) telefonul mobil. Ce l-a dus mintea pe dumnealui? A folosit Google Home sa-si gaseasca telefonul. Dar cum boxa este conectata la contul meu, cauta telefonul meu, nu telefonul lui. Dumnealui a incercat din nou si din nou si din nou... De nervi si incapatanare. Eu am sunat acasa sa vad daca era cineva la laptopul meu si asa, intr-o doara, am intrebat ce fac copiii si mi s-a aprins beculetul cand mi-a zis mama ca baiatul se cearta cu boxa ca nu i-l gaseste. Multumesc de ajutor. Habar nu aveam ca Google Home face si asta! FaraUnID, ai avut dreptate, cineva avea acces la contul meu si aproape ca se tinea de glume... Marchez raspunsul tau ca solutie si ma duc sa ma spanzur ca daca la 11 ani imi face asta, la 15 nu stiu ce se va mai intampla. Bine ca nu era altceva! Multumesc inca o data tuturor!

Jay
Campion certificat
@imch, îmi cam vine sa rad, dar, ma abțin.. sa ne anunți când devine amuzant și pentru tine.. Bine ca s-a rezolvat.. desi, cred ca ești puțin zbarlita..

imch
Cunoscător certificat
@Jay, iti dai seama ca m-a amuzat si sunt pe jumatate mandra ca l-a dus capul (pe mine nu m-a dus, de un an de zile de cand avem boxa iau telefonul sotului sa ma sun sa-l caut pe-al meu). Deci poti sa razi linistita. Toata enervarea mea s-a dus cu usurarea ca nu trebuie sa schimb toate parolele de acces.

FLo1
#StarMember
@imch: Nu e ceva "extraordinar" la acea aplicatie (Google Home). Totusi nu inteleg de ce sa-ti dai telefonul sau alte dispozitive cuiva cu contul tau de gmail pe el? E ca si cum, dupa ce arati cuiva unde stai, ii dai si o pereche de chei de la intrare. Renuntarea la un dispozitiv implica automat resetarea acestuia. Regula de baza, lipsita de astfel de surprize.

imch
Cunoscător certificat
@FLo_1> Laptopul este al meu si este acasa. Il folosesc eu in proportie de 95% din timp. Uneori copiii mei sau sotul meu il mai folosesc (copiii pentru youtube, sotul pentru ce-o mai avea el nevoie). Este normal ca familia mea sa aiba acces la el, tot asa cum si eu am acces la echipamentele lor. Nu e ca si cand m-am dus in piata publica si am invitat oamenii in contul meu Google. Alte persoane evident ca nu acces. Noi oricum avem un grup familial, in care avem (prin Google Home) acces cu totii la toate echipamentele conectate din casa. Asa mi se pare normal. N-am stiut ca gasirea telefonului este o functionalitate a Google Home. Habar n-am avut!

FLo1
#StarMember
@imch: asa cum spuneai ("daca la 11 ani imi face asta, la 15 nu stiu ce se va mai intampla"), atunci poti incerca la CHROME sa folosesti conturi de USERI, sau guest (nu single user), desi securitatea nu este extraordinara nici pe partea asta.