anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[GOOGLE PIXEL] VoLTE oficial activat in ultima versiune beta QPR3 Beta 2.1

jalete
Junior entuziast

VoLTE este activat oficial pe telefoanele Google pe versiunea beta!

Deci normal ar fi ca in IUNIE cand se va lansa versiunea stabila a acestui QPR sa avem VoLTE si 5G by default pentru dispozitive Google.

29 Răspunsuri 29

Anonim
Neaplicabil

Merge si Wi-Fi Calling ?

Salut Cata,

Da, merge. Nu by default, dar merge cu Shizuku si Pixel IMS app.

Ce versiune de Android folosesti?

Client Orange

calenus
Junior

VOLTE activa oficial!!! faceti ultimul update, testat in vodafone romania

Confirm. Pentru vowifi inca e nevoie de Shizuku wi Pixel IMS. 

Client Orange

RstdWoo
Cunoscător

Ar trebui si 5G sa mearga oficial, conform Google:
5G on your Pixel

Da, si 5G. Doar vowifi nu. Cel putin nu inca.

Client Orange

Cioby1
Începător

Are cineva un update pentru android 8 ( pixel ims și shinzuku nu merg încă ).Am pixel 7a și deși am setările pentru volte și vowifi ele nu funcționează. După o conversație cu cei de la support am înțeles că nu e compatibil telefonul. La Vodafone sau Digi merg aceste servicii?

Salut,

Teoretic ar trebui sa mearga si pe Pixel 7a....si probabil si pe Pixel 8.

De vazut ce versiune de setari ai. Si, mai ales, de activat serviciile astea pe cont! Altfel, le vei avea in meniu, dar nu le vei putea folosi! Deci, daca nu ai cerut deja lucrul asta, ia legatura cu un consultant si cere sa-ti activeze serviciile pe cont. Partea de soft o reparam noi.

De asemenea, ar trebui sa mearga cu Shizuku si Pixel IMS. Ce anume se intampla in cazul tau?

Culmea, ca suportul Vodafone si Digi e sub cel al Orange-ului, pe partea de IMS.

Ca idee, incepand cu QPR Beta 1, ar trebui ca toate serviciile sa fie suportate by default, la Orange. Daca ai Android 14, cel mai probabil nu ai VoWIFI functional (inca). Se repara cu Shizuku si Pixel IMS app (+ IMS APN).

Avem un topic dedicat aici. Si un topic mai mare legat de activarea serviciilor astora pe telefoanele Pixel aici.

 

Din pacate, nu am Pixel 7a, si nici 8. Asa ca nu-ti pot confirma functionalitatea. Eu am testat pe Pixel 6 si e totul functional (in conditiile mentionate mai sus). Ceea ce stiu e ca au fost useri cu Pixel 7 care au confirmat ca functioneaza serviciile astea. Tind sa cred ca in cazul tau pur si simplu nu sunt activate pe cont.

Deci, ca idee, pentru serviciile astea, ai nevoie de:

  1. suport pe partea operatorului (este)
  2. serviciile activate pe cont (nu pare sa fie > ia legatura cu un consultant sa ti le activeze)
  3. suport software pe partea sistemului de operare (nu sunt foarte sigur ca este, dar daca este, problema ta e la punctul 2)

Daca unul dintre astea nu este, nu vei avea serviciile functionale. Daca apar in meniu dar nu functioneaza efectiv, inseamna ca nu sunt activate pe cont.

Mult succes! Te asteptam cu mai multe detalii daca mai ai nevoie de ajutor.

Client Orange

Cioby1
Începător

Serviciile sunt activate de operator. Cel puțin așa îmi dau seama din ce am văzut după *#*#4636*#*#. Problema este că atât aici cât și cu pixel ims am ims status: unregistered .Sper că abonamentul de yoxo nu afectează asta. Voi testa pe pixel 8 săptămâna viitoare și revin cu update. Mulțumesc de informații 

Yoxo este tehnic Orange. Deci nu ar trebui sa afecteze. Dar…nu stiu cum e cu serviciile astea la ei.
Partea cu IMS Registration eu zic ca poti sa o ignori. E posibil sa fie un bug de Android. Fa un test de apel. Acolo vezi concret ce se intampla. Si ar fi bine daca ai putea sa faci un test si intr-un alt telefon care stii sigur ca are suport software pentru Yoxo/Orange. Adica preferabil nu un alt Pixel. Daca acolo merge, problema e pe Pixel.

Oricum, verifica si versiunea setarilor, pentru orice eventualitate. Ar trebui sa ai cel putin 30.06.2023. 

Client Orange

jalete
Junior entuziast

Serviciile VoLTE si VoWi-Fi nu vin activate by default , ele se activeaza atuomat la introducerea cartelei intr-un dispozitiv agreat de Orange .

Fii atent cum faci , introduci cartela Yoxo intr-un dispozitiv suportat oficial , gen Samsung , Apple , Xiaomi si atunci serviciile se activeaza automat , dupa care revii pe Pixel si ele vor ramane active. Daca nu ai posibilitatea asta intra in aplicatia Yoxo la help , intra intr-un chat cu un operator si soliciti activarea serviciilor manual de catre ei , iar daca vei fi intrebat ce telefon folosesti comunica un model suportat oficial , de exemplu Samsung S23 , S22 etc , operatorul intreaba modelul doar sa se asigure ca nu vei avea probleme si nu vei face reclamatii ulterioare , insa operatorul nu stie ca si Google are acum suport VoLTE , din cauza asta spune ca nu e suportat oficial.

jalete
Junior entuziast

Uite tocmai ce am facut activarea pe o cartela Yoxo fara VoLTE , doar am cerut activare , nu a intrebat de niciun telefon , vezi screenshot:

Am avut o discuție cu cei de la suport. Am atașat răspunsul lor

1000017456.png

Recomandarea mea este sa testezi daca sunt sau nu activate serviciile pe cont, cu un alt telefon care stii sigur ca are suport software pentru ele. In functie de asta, vedem ce e de facut. 

Client Orange

jalete
Junior entuziast

Ai dat peste un operator slab pregatit.