anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Google phones - Pixel

eda2k
Cunoscător
Salut,
Aș dori să știu ce părere aveți de smartphone-urile Google, respectiv seria Pixel (precedate de seria Nexus). De ce nu se regăsesc aceste terminale în oferta operatorilor de telefonie mobilă ?
https://www.gsmarena.com/google-phones-107.php
Mulțumesc !
1 Soluţie acceptată‚

Neaplicabil
Eu unul as fi vrut sa-mi iau (inca vreau) un Pixel 2 XL. Da, e ceva mai vechi, dar are un procesor bun, ecran OLED, rezolutie ca lumea, no notch (not a fan), si datorita faptului ca are Android stock, se misca absolut superb. Siiii...cireasa de pe tortul cu fructe, tocmai ce a primit update-ul de Android 10! Nu stiu cati dintre posesorii de Samsung se pot lauda cu asta. Pentru ca fiind un telefon cu stock Android, orice update este primit instant. Nu trebuie sa astepti dupa producator sa-si miste si ei fundul sa-si updateze terminalele. Problema este, intr-adevar, faptul ca, cel putin la Orange, nu vei avea VoLTE si VoWiFi cu un Pixel. That sucks! Big time! Cat despre pret....au fost destul de scumpe la lansare, intr-adevar. Acum insa s-au ieftinit destul de mult. Cum am zis, eu unul mi-as lua. Chiar ma bate gandul sa-mi iau un Pixel, in ciuda faptului ca nu voi avea Volte. Prefer Android stock si fara VoLTE si sa stiu ca se misca bine, decat Android-ul de la Samsung si cu VoLTE. Just my 2 cents. De ce nu e comercializat si de Orange...si de ce nu adauga suport de VoLTE la toate device-urile, chiar si cele care sunt in oferta...I have no idea.

Vizualizare soluţie în postul original

21 Răspunsuri 21

Vio73
#StarMember
Google Pixel 4 apare într-o primă imagine de prezentare oficială, cu două săptămâni înainte de lansare https://www.go4it.ro/telefoane-mobile/google-pixel-4-apare-intr-o-prima-imagine-de-prezentare-oficiala-cu-doua-saptamani-inainte-de-lansare-18424381/

Jay
Campion certificat
Avand in vedere ce am citit, pana acum, par interesante, plus ca, eu ma gandesc sa-mi iau dual sim, avand 2 abonamente si, o parte dintre modele sunt compatibile e-sim, deci, presupun ca as putea folosi un singur telefon si ambele numere, in acest caz, dar, ma gandesc ca asta presupune si un pret piperat.. Probabil nu se gasesc in oferta operatorilor, pentru ca nu se doreste o colaborare in acest sens..

eda2k
Cunoscător
Apariția Pixel 4 înseamnă scăderea prețului pentru Pixel 3. Din păcate, Pixel 3 XL are un notch prea mare d.p.m.d.v. Dar Pixel 3a XL arată chiar foarte bine, și la caracteristici, și la preț .

teacher_
#StarMember
Nu știu câtă încredere să am in telefoane Google.. pur și simplu, eu sunt mai old fashion, prefer producătorii clasici de telefonie, Samsung/Apple/Huawei...

Anonim
Neaplicabil
Telefoanele Google Pixel sunt premium, foarte bune și cred că nu vor dezamăgi niciun utilizator, pentru că au un Android curat. Nu am avut niciodată un Google Pixel dar mi-aș dori unul. Ultimele noutăți despre Google Pixel 4: https://www.gadget.ro/google-pixel-4-intr-o-imagine-noua-cel-mai-urat-smartphone-din-2019/

RecenziiPeBune
Explorator entuziast
Dacă ar fi să ne luăm după istoricul lor, telefoanele Pixel nu sunt perfecte. Nu a existat o lansare în care un telefon să nu aibă o problemă, fie că vorbim de probleme la display, pixeli morți, sau înregistrarea sunetului. Cu toate astea, marele avantaj al telefoanelor Pixel rămâne camera, ajunge să faci câteva poze cu un Pixel și greu o să te întorci la alt telefon. Păcat de filmarea video că nu se ridică la același nivel. Cât despre Pixel 4 și 4 XL se pare că vor fi scumpe, prețuri asemănătoare cu ale celor de la Apple. Mă bucur să văd că aduc încă o cameră pe spate și acel display cu rată de refresh de 90 Hz. Pentru mine, astea sunt punctele forte ale telefonului. Dezavantajele ar fi design-ul depășit, istoricul negativ al fiabilității și bateria, care niciodată n-a strălucit pe Pixel.

Florin_D
Cunoscător certificat
Din cate stiu, oficial Google nu are piata de desfacere in romania, implicit nici aceste terminale nu se vand oficial la noi! Da stiu ca ai posibilitatea sa cumperi anumite gadgeturi de la google cum ar fi google chromecast (am si eu unul). Imi aduc aminte ca in urma cu ceva ani buni, chiar orange avea in oferta sa telefoane goolge si anume Nexus 4 si 5, Eu am avut ambele telefoane si erau cu factura orange. Este adevarat ca eu nu le-am cumparat din magazin ci la mana a doua. Din pacate nu am de unde sa cumpar un telefon Pixel pe un canal oficial de la Google. Daca s-ar putea, as vinde in secunda 2 Note-ul 10+ meu pentru un google pixel 4xl care inca nu s-a lansat, dar se va lansa in aproximativ 2 saptamani!