anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Galaxy watch 4 BT

Augustin1
Junior

Am cumparat un smartwatch galaxy4 BT si nu-l pot conecta la telefon. Telefonul este huawei p smart z, cumparat tot de la orange, versiune android 12. Cand deschid aplicatia galaxy wearable, vede ceasul dar cqnd vreau sa-l conectez, imi zice - NU SE POATE REALIZA ASOCIEREA CU GALAXY WATCH4. ACEST CEAS NU ESTE ACCEPTAT DE TELEFONUL DVS. Cum as putea rezolva aceasta problema?

25 Răspunsuri 25

Și revin la plăcerea de a mă repeta: conectivitatea e una, recunoscută chiar și de @Augustin1, iar serviciile GMS specifice unui Galaxy.... e alta. Dacă vrei servicii complete pe ceas atunci utilizează și asociază ceasul cu alt Samsung galaxy. Altfel, pentru câteva notificări și numărat de pași... nu ai condiționări la telefonul utilizat.

Soția are un telefon Xiaomi și a mers imediat conectat ceasul la el

Și eu vreau iOS pe Galaxy.... Repet: conectivitatea e una, lipsa unor servicii.... e alta. Vrei servicii cu GMS? Atunci nu te bazezi pe Huawei. Simplu.

Augustin1
Junior

N-am încergat GBox, dar încerc acum

Chiar sunt curios daca va functiona cu emulatorul (GBox).

Totusi, ceasurile Samsung au nevoie de vreo aplicatie anume pentru a fi mai "capabile" la comunicarea cu telefonul? Pentru ceasurile Huawei este recomandata aplicatia Health (IOS si Andorid [cu sau fara Google]).

Da, Galaxy Wearable

Am descărcat GBox dar nu m-a ajutat cu nimic. Returnez ceasul.

WhatsApp Image 2023-07-21 at 11.08.11.jpgWhatsApp Image 2023-07-21 at 11.00.40.jpg

Telefonul este un Huawei Nova 8i (fara Google). Din pacate, nimeni in firma nu are un ceas Samsung sa verific (ori au Apple, ori cu quartz).

Augustin1
Junior

Aplicația se instalează dar nu pot conecta ceasul la ea

Cam aici mi se opresc recomandările. Decizia este la tine ce faci mai departe (ori schimbi ceasul, ori telefonul). 

PS: vad ca devine tendință "handicaparea" produselor dacă nu există o relație cu produsele de casă.