anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

folii protectoare display

doru_7
Junior
Am rezolvat cu cartela SIM , am luat alta nouă și am transferat datele. Altă întrebare : care folie protectoare e mai bună, de silicon sau de sticlă ? Mie mi-a pus de la Euro GSM o folie de silicon , tăiată dintr-o foaie. E OK ?
1 Soluţie acceptată‚

teacher_
#StarMember
Și eu mi-am pus de silicon, asta e procedura, vine tăiat dintr-o bucata mai mare. Și dacă e și puțin rezistent la zgârieturi, e cu atât mai bine. Părerea mea e că e și mai sensibil la atingere.

Vizualizare soluţie în postul original

9 Răspunsuri 9

Vio73
#StarMember
Depinde de model. La unele nu merge de sticlă, dacă au marginea îndoită. Dar cred că e mai bună de sticlă. Oferă mai multă protecție!

Ascary
Campion certificat
Salut Doru si bine ai venit pe comunitate. In linkul de mai jos gasesti mai multe raspunsuri ale colegilor privind foliile de protectie: https://comunitate.orange.ro/questions/2213197-folosit-folie-protectie-ecran-silicon

Miha_Z
#StarMember
Eu folosesc la mobil folie din silicon. Telefonul meu are marginile curbate si nu se lipeste bine folia de sticla. Folia de silicon e mai placuta la atingere si numai ai probleme ca la cele din sticla sa mearga touch-ul mai greu.

teacher_
#StarMember
Și eu mi-am pus de silicon, asta e procedura, vine tăiat dintr-o bucata mai mare. Și dacă e și puțin rezistent la zgârieturi, e cu atât mai bine. Părerea mea e că e și mai sensibil la atingere.

Jay
Campion certificat
Mie mi s-a spus ca ar fi mai buna cea din sticla.. ca protejează mai bine, ideal ar fi sa reușești sa nu-l scapi din mana.. În timp am avut și de sticla și de silicon.. Eu as pune semnul de egal între ele.. ca poate o proteja mai bine aia din sticla, dar, s-a ciobit când n-am avut husa la telefon.. Am folosit pana acum 2 luni, 2 telefoane Samsung A3 2017 și le-am tot pus folie din sticla.. ca s-au ciobit și crăpat, în unele cazuri am înțeles, dar, când s-a întâmplat asta fara sa busesc telefonul, pe asta n-am mai înțeles-o.. Momentan, folosesc un singur telefon, S10 si, desi am cumpărat si folie, folia nu i-am montat-o, are doar husa, dar, este flip.. pana acum, asta mi s-a părut cea mai buna varianta..

Vio73
#StarMember
Și eu o prefer pe cea de sticlă. La mai multe telefoane Samsung am avut de sticlă și în câteva rânduri acestea mi-au căzut, iar atunci s-a spart folia. Asta de silicon se aranjează altfel pe telefon, dar nu are aceeași utilitate. Și eu am de silicon la Huawei, dar a venit telefonul cu ea.

Miha_Z
#StarMember
Eu de ani buni nu mai folosesc folie din sticla. Pe Samsung mi se pare mai ok folia de silicon, se aseaza si mai bine si vine pe tot display-ul. Folia de sticla pe ecranele curbate nu-mi inspira protectie 100%, fiindca nu acopera exact zona sensibila si anume colturile si nici nu se lipeste bine. Oricand poti scapa telefonul si se poate sparge cu tot cu protectia lui de sticla. Am fost multumita de folia de sticla la Iphone. Pentru el chiar am folosit folie de sticla si pentru spate. Era atat de finut mobilul ca a luat toate cazaturile posibile, cat pentru toate mobilele pe care le-am avut. Si dupa ce am dat jos foliile, mobilul era intact, era ca nou. Deci, in opinia mea cand vrei sa-ti iei o folie, conteaza mult si modelul de telefon pe care vrei s-o aplici.

rrradux
Junior entuziast
Salut! Am avut si din silicon si din sticla si cred ca cele din sticla sunt mai rezistente, chiar daca s-a intamplat sa se crape sticla, ecranul mereu a fost ok.

Vio73
#StarMember
Exact asta spun și eu. Folia de silicon nu prea are decât rol de design. Sigur, la multe telefoane care au ecranul curbat, nici merge să se aplice, dar asta nu înseamnă că e mai bună cea de silicon.