anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Faceți update la sistemul de operare sau nu?

Anonim
Neaplicabil
Am întâlnit persoane care nu fac update la sistemul de operare susținând că telefonul se va "mișca" mai greu dacă ar face-o.
Voi vă "upgradați" smartphone-ul?
Multe actualizări de sistem sunt cele de securitate și mai rar o trecere la un sistem de operare superior (ex: de la Android 8 la Android 9).
Întrebarea este valabilă și pentru posesorii de iPhone 😉
24 Răspunsuri 24

Miha_Z
#StarMember
Eu am facut update la sistem de cate ori mi-a cerut mobilul. In functie de disponibilitate si de starea bateriei mai aman si revin cu update-ul dupa cateva ore.

Romeo_
Senior certificat
Imediat ce apare ceva nou dau update...cred ca faza cu telefonul ca devine mai lent era inainte cand,din cauza update-urilor la aplicatii ramaneai fara spatiu suficient si functiona mai greu

FaraUnID
Campion certificat
In principiu update-urile vin sa imbunatateasca performanta terminalului, imbunatateste experienta de utilizare si ceea ce este cel mai important acopera bug-urile din sistem si bresele se securitate. Din aceste motive este recomandat sa efectuati update-urile pe care producatorul le pune la dispozitia utilizatorului. Evident ca au fost si cazuri dovedite in care producatorii (ex Apple) prin internediul unui update au incetinit in mod intentionat performatele modelelor mai vechi pentru ca modelele noi lansate sa para mai rapide si pentru a creste vanzarile la modelele noi.

Adrian95
Începător
Salut ! Da in mod normal fac update dar astept vreo 3 luni de cand primesc notificarea . Ii las pe altii si ii intreb dupa cum e , daca au problema. In general cam au si dupa vreo 3 luni apare sa zic o versiune cu probleme rezolvate si nu trebuie sa ii dau mereu update doar ca sa rezolve bugurile. Eu asa fac

eda2k
Cunoscător
@FaraUnID: Apple a justificat că "încetinirea" era pentru stabilitatea bateriei. Bateria se degrada și ca să nu se descarce rapid, făceau downgrade la frecvențe. În final, după aruncatul prafului în ochi, s-au văzut nevoiți să schimbe bateria și să nu modifice frecvențele procesorului.. Dacă nu sesiza nimeni "problema", Apple ar fi avut un profit foarte mare, pe considerentul - iOS consumă mai multe resurse, trebuie un nou terminal, cel "vechi" nu mai face față .. Spor !

Ascary
Campion certificat
Apple n-a mai făcut nici un Upgrade,vând același telefon de ani de zile dar sub alta denumire.

Tina
Cunoscător certificat
Întodeauna am făcut upgrade la telefoane. Nu m-am gândit, vreodată, ca ar face ceva rau. Dar, sinceră sa fiu, nu am observat nici diferențe majore, in bine. Dar le-am făcut in ideea ca ar ajuta telefonul sa funcționeze mai bine.

delfinas
#StarMember & April's Problem Solver
Eu fac update de cate ori găsesc actualizări, mai ales că am Huawei și nu știu cât voi mai avea acces. 😉 Mi se pare că, de când am trecut la Android 9, bateria tine ceva mai mult.

adyv70
Începător
De patru ani fac update de android si aplicatii, total si in prezent telefonul sony xperia z 5 functioneaza perfect si insesizabil ca ar fi diferenta fata de cand era nou! De doua luni fac update android si aplicatii pe un samsung note 10 plus si este sesizabil diferenta de inbunatatire, chiar este ok!

Ascary
Campion certificat
Ai primit update la Android 10, Ady?