anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Faceți update la sistemul de operare sau nu?

Anonim
Neaplicabil
Am întâlnit persoane care nu fac update la sistemul de operare susținând că telefonul se va "mișca" mai greu dacă ar face-o.
Voi vă "upgradați" smartphone-ul?
Multe actualizări de sistem sunt cele de securitate și mai rar o trecere la un sistem de operare superior (ex: de la Android 8 la Android 9).
Întrebarea este valabilă și pentru posesorii de iPhone 😉
24 Răspunsuri 24

Razvan
#StarMember
Da, fac regulat update. Acum aștept sa trec de la 9.0.0.286 la 9.1.0.311, dar nu mai vine odată update-ul de la Huawei 😄

Vio73
#StarMember
Întotdeauna fac upgrade, pentru o funcționare optimă a telefonului. E valabil și la celelalte dispozitive care cer acest lucru.

Anonim
Neaplicabil
@Razvan, eu am primit 9.1 și sper să primesc și EMUI 10 cu Android 10 :))

Ascary
Campion certificat
Recomandat este sa lași telefonul să-și facă upade de software,acum însă rămâne la latitudinea fiecăruia daca o face sau nu. Multi utilizatori își pun custom ROM-iri și atunci updatele nu mai este valabil. Pentru cei cu stock e bine sa faci update cel puțin din punctul de vedere al securității. Este adevărat că uneori telefonul nu mai merge la fel de bine că înainte de update și atunci exista posibilitatea de downgrade. Încetinirea telefonului nu tine întotdeauna de actualizarea de soft.

Jay
Campion certificat
De obicei da.. Cand vad/stiu ca au aparut update-uri, ma uit sa vad la ce aplicații/sisteme/etc.. evident ca nu fac update la tot ce am in telefon, dar, sistemul de operare este printre norocoase..

Anonim
Neaplicabil
Mă refer strict la update-urile de sistem, nu la aplicații.

Jay
Campion certificat
Am înțeles.. si este interzis să raspund mai mult decât "da"?.. Dacă am mentionat aplicatiile nu inseamna ca, pentru mine, sistemul de operare este o aplicatie..

imch
Cunoscător certificat
Iti multumesc pentru intrebare, mi-ai adus aminte sa verific daca nu exista actualizari de sistem :-). Tocmai ce am vazut ca pot face update de la 9.0.0.147 LA 9.1.0.300 (Huawei). Acum se descarca... Deci, da, fac actualizarile de sistem si de cele mai multe ori si pe cele de aplicatii. O singura data mi s-a intamplat sa imi para rau ca am facut update-ul de sistem pentru ca am avut ceva probleme cu telefonul (nu "treceau" toate apelurile, uneori nu reuseam sa raspund la apeluri nici dupa ce cei de la service au facut o resoftare), dar iata, se repliaza acum si sper sa dispara problemele :-D.

eda2k
Cunoscător
Salut, Actualizările sistemului de operare sunt recomandate, dar au existat destule situații când după un update major, terminalele mid-range să capete lag. Recomand update-ul de securitate, dar când e vorba de SO, aștept reacțiile primilor "norocoși" și dacă sunt probleme majore, mai aștept. În cazul Android, se poate reveni la o versiune anterioară a SO (cu puțină bătaie de cap). În cazul iOS - ai făcut update, cu el rămâi (pe cap ;) Succes !

Anonim
Neaplicabil
@Jay, nu am precizat pentru tine :) Mă refeream în general strict la update-urile de sistem, am auzit multe persoane care pur și simplu nu vor să actualizeze telefonul.

Ciucuras
Cunoscător certificat
Intodeauna fac actualizări la sistem, consider ca o actualizare aduce o îmbunătățire a sistemului, a modului de a funcționa mai bine telefonul

teacher_
#StarMember
Întotdeauna am fost pe principiul că upgrade-ul trebuie făcut la timp, pentru că cei care l-au conceput au adus îmbunătățiri telefoanelor, chiar daca nu vizibile tot timpul.

Valacchus
Junior entuziast
Nu obisnuiesc sa fac upgrade. Consider ca imi ocupa prea mult spatiu in telefon.

Laura_cio
Senior
Eu am iPhone și fac update regulat la sistemul de operare. Nu afectează telefonul.