anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Coduri secrete Android

Anca07
#StarMember

Cati dintre voi stiu de existenta asa-ziselor coduri secrete pentru Android, si daca da, va sunt utile? Eu de exemplu, il folosesc pe cel care imi arata statusul bateriei, si pe cel care imi arata iMei-ul. In rest, stiu de existenta lor, insa nu prea le folosesc. Cred ca cel mai des utilizate sunt intr-un service.

Va las mai jos un link catre o pagina ce prezinta o serie de astfel de coduri, pentru a putea sa va faceti o parere.

https://joyofandroid.com/android-secret-codes-hidden-menu-dialler-codes/

12 Răspunsuri 12

Anonim
Neaplicabil
Sincer nu prea le folosesc dar mulțumim pentru sugestie. Este posibil să ajute pe cineva din comunitate, sigur! 🙂

TheSpecialist
Maestru
Foarte tare! Nu știam ca sunt atât de multe. Unele chiar le voi testa.

Neaplicabil
Mersi frumos! Pe unele dintre ele le stiam, pe o parte dintre ele le-am folosit foarte des in trecut, pe altele probabil ca o sa le folosesc candva in viitor. Asa ca, mersi. 🙂

Jay
Campion certificat
Stiam ca exista niste coduri.. m-am plictisit acum ceva timp asteptandu-mi părinții in masina si am gasit întâmplător un articol cu multe coduri.. nu le-am folosit niciodată, cred ca am verificat doar atunci un cod, dar.. nici nu mai stiu in care telefon am facut capturi.. ca poate mi-or trebui vreodata ☺

Razvan
#StarMember
De exemplu, la Samsung poți tasta *#0011# și afli parametrii rețelei (banda, lățimea benzii, zgomotul rețelei (SNIR) și gradul de încărcare al ei (rsqr) sau dacă face CA în 4/5G).

Neaplicabil
De ce site-ul comunitatii Orange taie click-abilitatea link-urilor daca nu sunt de Orange? :)) E cam aiurea, pentru ca in cazul asta de exemplu, trebuie sa dai cu copy-paste, ca sa poti sa vezi despre ce e vorba.

FLo1
#StarMember
@arsradu: La aceasta dilema doar Orange te poate lamuri. In principiu as zice o comparatie intre un HTML si TXT, dar nu e cazul aici. La fel cum nu as vedea sa fie cazul nici intre INBOX si SPAM. Dar tratarea problemei este similara.

Neaplicabil
Nu stiu daca pentru spam... Nu prea cred. Pare sa fie scoasa partea de "a href" din html. Sunt doar curios de ce. 🙂

Ascary
Campion certificat
CODURI + DESCRIERILE *#*#4636**#*  Pentru alte informații cu privire la telefon, bateria și Wi-Fi.*#34971539#  Oferă informații despre camera foto a dispozitivului.*#2663#  Oferă informații despre touch screen.*#1234#  sau  *#44336#  Pentru a cunoaște versiunea de firmware.*#06#  Dă numărul IMEI, ID-ul telefonului, cum ar fi adresa IP a unui calculator.*#232337#  Pentru a cunoaște adresa MAC a dispozitivului.*#232338#  Pentru a cunoaște adresa WLAN MAC a dispozitivului.*#*#8255#*#*  Afișează Serviciul GTalk.*#7465625#  Verifică rețeaua de blocare (simlock) a telefonului.

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
Momentan, pentru că suntem la început, ne dorim ca informația să circule în interiorul comunității și să încurajăm membrii să posteze aici și să împărtășească experiențele lor. @arsradu mulțumim pentru feedback, vom ține cont pe viitor.

Ascary
Campion certificat
*#0*#  Testează ecranul și difuzoarele unității. ***#2664#*#* Efectuează un test al ecranului tactil. *#0283#  Testează buclele între microfon și difuzoare (pentru microfonie). *#0588#  Testează senzorul de proximitate al camerei. *#0228#  Afișează statistici despre baterie (ca și codul *#*#4636#*#* văzut mai sus). *#0289#  Redă o melodie de test. *#0782#  Afișează data și ora configurată pe dispozitiv. *#0842#  Efectuează un test pe telefonul vibrând. *#0673#  Testează porțiunea de sunet (MP3) a dispozitivului. *#0011#  Afișează informații de bază telefon GSM. *#4777*8665#  Teste GPRS și meniurile de configurare ale dispozitivului.

Neaplicabil
Cu multa placere, Mihaela. Mersi si eu de raspuns si de clarificare. 🙂