anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cel mai bun telefon de buget va fi Motorola

RecenziiPeBune
Explorator entuziast
Motorola G8 Power s-ar putea să fie cel mai bun telefon accesibil. La 1000 lei va aduce ceva nemaiîntâlnit în acest buget: rezistenta la apă și difuzoare stereo. Completând cu un sistem de operare aproape pur, baterie de 5000 mAh, procesor destul de capabil Snapdragon 665, ecran mare cu decupaj tip picătură, mie îmi sună bine tare. Ce părere aveți despre acest telefon?
22 Răspunsuri 22

TheSpecialist
Maestru
Dacă va fi cum promite, la banii aia ar trebui sa rupă piața, bateria fiind punctul forte. Mai puteau sa pună ceva memorie, dar e bine ca se poate adăuga ulterior. O sa îl testez și eu din aprilie sa vedem ce e de capul lui.

Anca07
#StarMember
Din ce in ce mai suntem interesati de telefoane care au o capacitate a bateriei de peste 4000 mAh. Evident, acest telefon cu 5000 mAh are un plus foarte mare. Sunt de acord cu The Special List si merg si eu pe ideea ca ar fi putut adauga ceva mai mult RAM. Dar, la pretul acesta e destul de ok, doar ca se ieftinesc si restul telefoanelor care au o cam aceleasi specificatii, si probabil va pierde teren destul de repede. Piata telefoanelor se dezvolta foarte rapid si de aceea nu putem beneficia de mai mult de 2ani folosinta pentru un telefon, avand in vedere faptul ca update-urile pentru android necesita din ce in ce mai mult RAM. Overall pare un telefon bun si accesibil. Multumim pentru info!

Ascary
Campion certificat
Un telefon long range la un pret bun. Eu cred ca lumea il va cumpara iar operatorii il vor integra in ofertele lor de abonament cu telefon. Destul de revolutionar privind pretul raportat la calitate. Hello Moto :))

Razvan
#StarMember
Preț de lansare 230 euro, la ei în China, la noi mai scump cu 100 euro în plus, bateria nu este foarte mare la 6,4 inch, deci un consum destul de mare al ecranului IPS. Memoria interna de 64 Gb este bună, la fel și ca cea de RAM (4Gb, este mai mult decât suficient). Este un telefon bun, per ansamblu puțin popular în România și din cauza promovării slabe a producătorului.

teacher_
#StarMember
Motorola nu a prins prea mult in piata din Romania, și nici nu o va face, pentru că pe aceeași bani oamenii își pot lua un Huawei, fie el și Lite, sau un Samsung, din gama A...

Ascary
Campion certificat
Ba Motorola a prins destul de bine in Romania doar ca acum lumea in special tinerii s-au reorientat catre alte branduri. Motorola este asociat telefoanelor vechi cu clapeta insa lucrurile nu mai stau asa. Motorola a evoluat si se vinde foarte bine in alte tari,in Europa avand o cota de piata de 15% ca sa nu mai vorbim de America unde cota atinge aproape 20%. In Romania Motorola sta undeva la 5%,cu 100.000 de telefoane vandute anul trecut si unde Motorola spera sa vanda 200.000 de bucati anul acesta,ceea ce nu este putin lucru pentru "tăticul" telefoanelor mobile.

Jay
Campion certificat
Nu ma indoiesc ca este un telefon bun, eu am avut unul de la serviciu, acum multi ani, a fost ok.. Si, sincer, reclama de anul trecut sau acum 2 ani, nu mai stiu exact, mi s-a parut captivanta, dupa cum se vede, nu sunt singura care a retinut, hello moto :), insa cred ca s-au trezit cam tarziu, sa faca ceva, pentru ca e putin cam inghesuita piata. Cu o baterie asa buna, poate isi gasesc si ei un loc.. E un telefon finut.

RecenziiPeBune
Explorator entuziast
Oau! S-au strans cateva comentarii, si voi incerca sa raspund la toate: 1. 4 GB RAM sunt suficienti pentru a functiona bine telefonul. Memoria RAM are scopul de a tine aplicatiile deschise in fundal, de exemplu deschizi facebook pe o pagina, iar apoi instagram, chrome, youtube, si cand reintri pe facebook ramane pe acea pagina, nu se reincarca aplicatia. Pentru functionarea pe termen lung cel mai important aspect este procesorul. 2. Pretul de lansare de 230 euro este pentru Europa. Eu am inteles ca se va lansa la 1000 lei in Romania, la peste 1100 lei se va situa intr-o cu totul alta categorie, cu telefoane competitive. 3. Ca atractivitate, Samsung, Huawei si Apple sunt peste Motorola. Cu toate astea, nu exista un model momentan de-al lor care sa poata concura cu G8 Power. 4. Bateria de 5000 mAh va oferi macar 2 zile de utilizare medie. Nu este o diferenta uriasa intre OLED si LCD la economisirea bateriei, chiar daca OLED-ul poate inchide si deschide pixelii individual.

Vio73
#StarMember
Primul meu telefon, acum vreo 20 și ceva de ani, a fost unul Motorola, deci am o părere foarte bună despre acest brand. Din ce văd are un preț imbatabil, baterie super ok, procesor bun, 4g ram, deci merită. Problemele apar când e vorba de Volte, apel wi-fi și alte detalii, de care sigur nu dispune. Dar repet, la prețul acesta este destul de ok!

Razvan
#StarMember
Cred ca o sa aibă măcar Volte pe Snapdragon 655, și este posibil să aibă și Vo-wifi. Bateria poate sa țină 1-2 zile, depinde și cât de bine va fi optimizat Androidul.

Tina
Cunoscător certificat
Înainte, aveam părere buna despre Motorola. Apoi a dispărut, parca, din peisaj. La 1000 de lei, așa cum îl prezintă RecenziiPeBune, e un chilipir. Dacă îl mai iei și la abonament, cu reducerii șamd îl scoți la mai puțin de 500. Așteptam sa vedem.

Neaplicabil
Doar b g n wi fi ? Sunt telefoane mai ieftine care au în specificații standardul a b g n . Moto e cam slabut .

Ascary
Campion certificat
Motorola nu este un telefon slab doar ca asa ne-am obisnuit noi romanii sa ne luam telefoane scumpe si sa ne folosim doar pentru browsing cand de fapt ele sunt concepute pentru oameni de afaceri. Puștii au telefoane de 4000 de lei dar le folosesc sa se joace cand ar putea sa faca lucrul acesta si cu un telefon mai ieftin insa ar parea "sarak" in ochii celorlalti daca ar face lucrul acesta. Oamenii normali isi iau telefoane normale nu "avioane" carora nici macar nu le stiu capabilitatile. Inteleg un student,un om de afaceri,un dezvoltator sa aiba un telefon performant,dar de ce i-as lua copilului ultimul model de iPhone sau Samsung? Ii iau Motorola!

Neaplicabil

Are WiFi slab fara standardul a .

Crede-ma că știu bine ce reprezintă Motorola în comunicații .

De fapt a reprezentat mai bine zis.

Acum e un Lenovo .

Adevăratul Motorola nu mai există așa cum nici adevăratul Nokia nu mai există, nici Philips, nici Akai, Hitachi, Și atâtea companii mari .

Motorola adevărată asigura tehnologie pentru armata americană și o făcea la superlativ .

Vezi și aici, nu că nu ar ști majoritatea lumii întregi .

Motorola a " fost" o companie americană .

https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Motorola