anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce telefon Samsung cu cea mai buna camera imi recomandati pana in 1500 lei?

Bumbi
Explorator
Bună ziua.
Ce telefon Samsung îmi poate recomanda cineva până în 1500 de lei cu cea mai bună cameră?
As vrea o prelungire de abonament si mai mult sunt interesat de cameră, restul aplicatiilor necesare le gasesc in magazin.
Mulțumesc.
5 Răspunsuri 5

teacher_
#StarMember
Salut! De pe site-ul Orange, poți să compari până la 3 telefoane de același buget aproximativ, din care sa îți dai seama care are cea mai buna camera.

Jay
Campion certificat
Ai un review în link-ul de mai jos.. al lui RecenziiPeBune.. pentru Samsung A52 https://comunitate.orange.ro/questions/2637250-galaxy-a52-review-bun-samsung-buget

Bumbi
Explorator
Multum3sc.Am pus această întrebare deoarece mai la toate telefoanele scrie detaliat multe si mărunte dar utilizatorul să nu fie multumit în totalitate despre rezultatele obținute ( de cameră) în acest caz, cu toate că detaliile par atrăgătoare. Va multumesc.

FaraUnID
Campion certificat
Daca vrei un telefon in jurul sumei de 1500 lei - pret standard - care sa scoata poze decente, orienteaza-te spre un Huawei P40 Lite 5G (fara Google) sau catre un Xiaomi Mi 10T Lite 5G. Pe langa faptul ca sunt printre cele mai bune telefoane din zona de mid-range pe partea de camera, gratie constructiei au un aspect de entry premium si sunt vandute la pretul corect. Daca vorbim de o prelungire de abonament, daca reuseti sa scoti un Huawei P30 Pro (are Google) in jurul sumei de 1500 lei, just go for it! Desi este un model ceva mai vechi, Huawei P30 Pro este telefonul care a stabilit noi standarde in materie de fotografie cu telefonul mobil, si probabil ca va primi upgrade la Android.

Razvan
#StarMember
Huawei P30 pro sau un Samsung din gama A.