anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce telefon imi recomandați sa mi iau la abonament?

tudoracheedi
Junior
Ce telefon imi recomandați sa mi iau la abonament?
9 Răspunsuri 9

Razvan
Campion certificat
Ce buget aloci pentru telefon, ca să îți pot recomanda?

delfinas
Specialist certificat
Ce vrei de la acel telefon si ce buget ai? Intrebarea ta trebuie sa fie mai detaliata...

Vio73
Campion certificat
Există o gamă variată în funcție de buget, preferințe, etc.Trebuie să te gândești mai întâi la ce îți dorești să facă și după aia ți-l alegi!

Jay
Campion certificat
Intrebarea ta este prea generala... Cred ca întâi, ar trebui vezi intr-un Orange shop ce ti-ar placea, ar trebui sa mergi si sa vezi care-ti atrage atentia, ai afla si niste preturi in care te incadrezi si, ai putea reveni cu o completare la intrebarea ta.. ce telefon dintre x, y sau z... 🙂

Anca07
Cunoscător certificat
Intrebarea ta ma duce cu gandul la faptul ca ai dori sa iei un telefon in rate, si de aceea preferi sa inchei un abonament. Nu stiu exact ce buget ai disponibil pentru acest lucru, dar iti recomand o simpla caracteristica a telefonului, si anume memori RAM sa fie de cel putin 4GB. Tehnologia avanseaza foarte repede, androidul isi face f des update si daca nu ai acest minim de 4GB RAM te vei trezi cu un telefon ce ruleaza foarte greu dupa 3 luni de utilizare:) spor la cumparaturi. P.S. dupa cum au zis si colegii mei, ar fi trebuit sa oferi mai multe conditii in care vrei sa achizitionezi un telefon :) Zi cu soare!

Laura_cio
Senior
A mai lansat Vio o întrebare asemănătoare. https://comunitate.orange.ro/questions/1981785-marca-telefon-recomanda-apropiatilor

Vio73
Campion certificat
Sunt mai multe asemănătoare, dar nu aceleași.

Ascary
Campion certificat
Eu îți recomand sa achiziționezi la abonament un telefon Samsung Galaxy S10 Plus.

Miha_Z
Campion
Frumos telefon Ascary. Chiar ieri si l-a cumparat sotul si facand comparatie cu al meu Samsung S9+, se vad imbunatatirile, 2 camere pe fata si 3 pe spate, ecran curbat, amprenta pe ecran... E exact cum imi place mie. Deja stau si ma gandesc cum i-l pot vraji ca sa il iau. :))