anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce telefon ai în prezent și care e modelul următor pe care ți-l dorești și de ce?

Experimentat
Junior
Dacă găsești ceva util aici lasă și o inimioară.
22 Răspunsuri 22

DanielaH
Moderator
@Experimentat, mulțumim pentru întrebare! Te rugăm să ne spui și tu ce ce model de telefon folosești, de ce l-ai ales și la ce te gåndești pentru viitor. Care sunt principalele criterii funcție de care îți alegi telefonul? Îi putem ajuta, īn felul acesta, și pe alți membri ai Comunității care vor să- și achiziționeze un telefon nou.

Vio73
#StarMember
S8 și vreau S 10, A 90 sau alt model mai ieftin care va avea 5g și un modem capabil, să facă poze super, memorie ram mare (cel puțin 8 GB), spațiu de stocare de minim 128 GB, procesor bun, protecție la ecran (cornilla glas cel puțin 4), ecran de minim 6 inci, baterie de cel puțin 3800 mAh, etc și să fie cu android. În general, îmi plac modelele noi, dar să ofere ceva satisfacție în plus față de modelul anterior! Ți-am lăsat și o inimioară!

Romeo_
Senior certificat
Momentan am Iphone SE dar imi doresc un upgrade.Inca ma gandesc ce model voi alege fiindca intre cele doua modele alese este o diferenta de bani foarte mare.Vreau sa-l schimb pt ca nu tin un telefon mai mult de 2-3 ani(ori se strica ori e depasit) 😉

Jay
Campion certificat
A3 2017 pe ambele abonamente... Cel mai probabil voi ramane tot cu Samsung... Telefoanele Samsung mi se par intuitive si ma înțeleg foarte bine cu ele... Ma uit la camera, memorie ram, spatiu de stocare, senzor de amprenta.. Nu stiu ce sa spun inca de 5G... Ma gandesc la un model dintre S8/S9 sau tot ceva din seria A... Voi vedea peste ~ 6 luni, cand expira abonamentele... Uite si o inimioara ❤️ 😉

Laura_cio
Senior
Eu am IPhone 6, dar îl am de mult timp și necesita schimbare. Îl voi schimba tot cu un IPhone. M-am interesat despre IPhone 11 și 11 plus pentru care am deschis un topic. Mai aștept pana la lansare ca sa ma hotărăsc. Mie îmi place sistemul de operare IOS, e ușor de utilizat și fără virusare. Romeo, am văzut ca ai scris tot despre IPhone. Dacă îl schimbi, tot Iphone vrei sa îți cumperi?

FaraUnID
Campion certificat
Atat raspunsul meu cat si rapunsul majoritatii membrilor comunitatii poate fi citit aici https://comunitate.orange.ro/questions/1992650-telefon-mobil-folositi-prezent-marca-model. Pe viitor nu ar strica sa folosesti cu incredere functia SEARCH inainte de a deschide topicuri pe banda rulanta despre subiecte deja dezbatute - unele chiar marcate cu "SOLUTIE" - si in care TU nu spui nimic. Poti chiar sa si abuzezi de functia SERACH inainte de a deschide un topic nou, ca nu se supara nimeni!

Razvan
#StarMember
Huawei P20 pro, momentan nu îmi doresc alt model, acesta satisface toate dorințele mele în materie de utilizare a rețelei Orange, cât și pe parte de fotografie, deși P30 Pro este mai bun pe foto, nu îmi voi schimba curând telefonul, pe care l-am achiziționat în primăvară. O seara armonioasă!

Ascary
Campion certificat
Note 9 și îmi doresc un Note 10. De ce? Sunt cele mai bune phableturi ever. 🙂

Miha_Z
#StarMember
Am Samsung S9+ lila. Viitorul mobil va fi Samsung S10+, pentru ca asa cum am zis la o alta intrebare, preiau mobilele sotului. :) Il las pe el sa le testeze si ca sa-si faca damblaua si apoi mi le cedeaza mie.

Pastilchen
Explorator
Citesc cu mult interes răspunsurile date. Și mă gândesc că performanțele mobilului sunt tot mai apropiate de cele ale PC-urilor, laptop-urilor. Un minicomputer a devenit mobilul. Pot să spun că acum am un J6+ de care sunt foarte mulțumită; și, e o mare diferență între ceea ce-mi doresc și ceea ce pot să-mi permit.

Costy
Explorator entuziast
Eu mă "distrez" cu P30 Pro și următoarea achiziție va fi un device cu 5G, ceva de top , în orice caz nu anul acesta, probabil în primăvara sau toamna viitoare... mai vedem... Până atunci să ne bucurăm de "jucăriile" pe care le deținem... și multe inimioare pentru toți colegii din comunitate. Un început de săptămâna cât mai lejer vă doresc!!!

Miha_Z
#StarMember
Multumim Costy. ♡ O saptamana frumoasa sa ai si tu si toti membrii comunitatii. ♡♡♡

Daniel_4
Începător
Am Huawei p 20 lite si as vrea un huawei p 30 pro ,motivul-pt că ar fi un upgrade uriaș

Centurions18
Junior
Samsung A9 este telefonul de pe care butonez.Este perfect pentru poze doar ca uneori mai are un delay.