anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce să aleg dintre Xiaomi redmi 8 albastru și Huawey?

Vlad_6
Începător
Vreau un telefon care să coste până în 700 de lei și m-am gândit la cele 2 variante de mai sus. Doresc să știu care la acel preț prinde mai bine semnalul de internet atât în privința vitezei cât și al volumului de date vehiculat. De asemenea am înțeles că sunt șanse mari ca fiind telefoane chinezești să nu aibă Google Play preinstalat dar asta nu e o problemă pentru că se poate instala manual. Este adevărat?
1 Soluţie acceptată‚

Miha_Z
#StarMember

Nu tine doar de telefon viteza internetului, ci si de reteaua in care te afli. Pentru a-ti face o ideea despre telefoane poti scrie in GSMArena si dai comparare intre modelele alese de tine. Si acolo iti arata configuratia mobilelor si-ti alegi ce-ti place mai mult.

Eu am comparat Xiaomi redmi 8 cu Huawey Y6:

https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9800&idPhone2=9620

Vizualizare soluţie în postul original

16 Răspunsuri 16

Jay
Campion certificat
N-ai scris ce model de Huawei, pentru a putea primi informații cat mai exacte de la cei care cunosc ambele modele..

Miha_Z
#StarMember

Nu tine doar de telefon viteza internetului, ci si de reteaua in care te afli. Pentru a-ti face o ideea despre telefoane poti scrie in GSMArena si dai comparare intre modelele alese de tine. Si acolo iti arata configuratia mobilelor si-ti alegi ce-ti place mai mult.

Eu am comparat Xiaomi redmi 8 cu Huawey Y6:

https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9800&idPhone2=9620

Jay
Campion certificat
Poti gasi in comunitate mai multe subiecte căutând în spațiul de mai sus "cauta in comunitate", despre telefoane.. de exemplu topuri antutu.. cum ai in aceste link-uri.. si alte subiecte.. https://comunitate.orange.ro/questions/2224090-top-10-antutu-ianuarie-2020 https://comunitate.orange.ro/questions/2254532-top-10-antutu-februarie-2020

FaraUnID
Campion certificat

1. Trebuie sa oferi mai multe informatii referitoare la ce model de Huawei te-ai gandit.

 

2. Telefoanele Huawei produse relativ recent NU ofera acces la pachetul Google, dar in bugetul tau nu intra aceste modele.

 

3. Este adevarat ca pe telefoanele Huawei care nu ofera acces la pachetul Google "din fabrica" acesta din urma se poate instala separat, doar ca daca nu stii ce faci risti sa ramai cu o caramida frumoasa, colorata si destul de scumpa.

 

4. In acelasi buget ai putea lua in calcul:

- MOTOROLA Moto E6 Plus la pretul de 519 lei

https://altex.ro/telefon-motorola-moto-e6-plus-64gb-4gb-ram-dual-sim-rich-cranberry/cpd/SMTMOTOE6PLRC/

- MOTOROLA G7 Power la pretul de 559 lei

https://altex.ro/telefon-motorola-g7-power-64gb-4gb-ram-dual-sim-ice-violet/cpd/SMTMOTOG7POWPR/

- MOTOROLA One Macro la pretul de 599 lei

https://altex.ro/telefon-motorola-one-macro-64gb-4gb-ram-dual-sim-space-blue/cpd/SMTMOTOMACROSP/

- daca mai gasesti +100 lei in buget poti alege HUAWEI P Smart Z

https://altex.ro/telefon-huawei-p-smart-z-64gb-4gb-ram-dual-sim-emerald-green/cpd/SMTPSMARTZGR/

 

Xiaomi Redmi 8 poate fi luat in calcul doar daca il gasesti in varianta cu 64GB memorie interne si 4GB RAM, altfel varianta cu 32GB si 3GB iese din calcul. Telefoanele Motorola au avantajul ca vin cu Android-ul apropare stoc fara alte aplicatii de tip bloatware adaugate prin ele.

 

Toate modele propuse de mine au 64GB spatiu brut de stocare cu 4GB RAM memorie bruta, iar dintre toate, personal, inclin spre HUAWEI P Smart Z prin prisma faptului ca ARE pachetul de servicii Google si vei beneficia de suport pe termen relativ scurt.

GOLDzila
Explorator
cred ca poti lua in considerare si Nokia 4.2 in acest buget. Are 3 GB de RAM, 32 GB memorie interna, camere foto Zeiss de13 MP, acumulator 3000mAh. Este 700 de lei la liber. Eu l-am cumparat in februarie la fidelizare si sunt multumit de el. Exista viata si dupa Samsung ....

Neaplicabil
Xiaomi are sigur toate aplicațiile din google play. De Huawei acum nu mai stiu.

Ascary
Campion certificat
Si sugestia lui FaraUnID referitoare la Motorola e ok pentru un telefon de buget,fiabil si rezistent in timp.

Razvan
#StarMember
Pe lângă Xiaomi Redmi 8 ai mai putea alege: - Huawei Psmart 2019, la 500 lei; - Huawei Psmart Z, cred ca este pe la 7-800 lei; - Huawei P30 lite, 8-900 lei. Mie îmi place Huawei Psmart Z și P30 lite, acu tu știi mai bine care îți este bugetul. Softul celor de la Huawei este mai stabil ca la Xiaomi, ăștia la fiecare update te poți aștepta să mai strice câte ceva.

Vio73
#StarMember
Alegi ce îți dorești, în funcție de buget. Poți face comparație pe gsmarena sau în magazinul online Orange! Succes!

Razvan
#StarMember
Te-ai decis la vreun model anume? Ce părere ai de modele propuse de noi?

Vio73
#StarMember
Chiar și P 30 este foarte bun. E pe la 1700 lei, luat în rate de la Orange. https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/huawei-p30-128gb-dual-sim-breathing-crystal?gclid=Cj0KCQjwmdzzBRC7ARIsANdqRRmz9UBPnZzZt9b4t8-JQyq0JXXbrLgXk6_ffBsR8rjQCVGJv4s1UpcaApjzEALw_wcB&gclsrc=aw.ds

FaraUnID
Campion certificat
Initiatorul a spus destul de clar, cu subiect si predicat, ca vrea un telefon de pana in 700 lei, iar tu vii cu propuneri de 1700 lei... Bine ca macar nu ai propus un fold de 9000 lei!

DanielaH
Moderator
@Vlad, mulțumim pentru marcarea răspunsului ca soluție. Ne bucurăm ca a fost de ajutor. Ne spui și nouă, te rog, ce model de telefon ai ales? Mulțumim!”

Roby5238
Începător
Salut sfatul meu este sa te rezumi din gama SAMSUNG sunt telefoane capabile.A30s exemplu este genial A40 iar și el este bun ..vorbesc de un buget destul de bun