anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce preferați? Aplicația sau site-ul?

Soniutza
Junior
Ce preferați? Întrați pe site, sau preferați aplicațiile site-urilor, acolo unde exista?
1 Soluţie acceptată‚

teacher_
#StarMember
Prefer aplicatiile,deși nu tot timpul sunt actualizate. Sunt și unele aplicații care sunt dezvoltate pe aceleași caracteristici ca și site-urile (vezi aplicația CFR călători). Totuși, in majoritatea cazurilor, cei care dezvolta o aplicație, o fac mai atractiva decât site-ul din care provine..

Vizualizare soluţie în postul original

15 Răspunsuri 15

teacher_
#StarMember
Prefer aplicatiile,deși nu tot timpul sunt actualizate. Sunt și unele aplicații care sunt dezvoltate pe aceleași caracteristici ca și site-urile (vezi aplicația CFR călători). Totuși, in majoritatea cazurilor, cei care dezvolta o aplicație, o fac mai atractiva decât site-ul din care provine..

Ciucuras
Cunoscător certificat
eu folosesc cel mai mlt telefonul si atunci prefer aplicatiile acolo unde exista

iuiu88
Cunoscător
Eu una intru direct pe site, pentru ca asa m-am obinsuit si imi e mai la indemana . Tind sa folosesc "CTRL+F"-PC sau "find on page" - Smartphone ca sa gasesc cuvintele cheie la informatia pe care o caut, in cazul in care continutul site-ului e stufos . Mai exista un motiv pentru care intru direct pe site - aplicatiile au uneori glitch-uri, crash-uri sau nu sunt actualizate si atunci simt ca e o pierdere de timp si trebuie sa apelez, din nou, la site . Tu ce preferi, @Soniutza ?

FaraUnID
Campion certificat
Dacă sunt pe lângă laptop sau tableta prefer site-ul în detrimentul aplicației. Una e sa ai informația de un display de 10, 12, 14 și alta e sa te chiorasti într-un display de 6. Mai ales dacă ne raportam la conținut unde detaliile fac diferența.

Jay
Campion certificat
În general, prefer site-ul, dar, cum telefonul este mai la indemana si mai accesibil, clar folosesc mai mult aplicatiile din telefon...

Ascary
Campion certificat
Fiindcă folosesc mai mult telefonul pentru oricare dintre activitățile de pe internet,sistemul mă direcționează imediat către aplicația specifica acolo unde ele există. Da,cam 80% aplicații și 20% siteuri.

Neaplicabil
O mare parte dintre aplicatiile din ziua de azi sunt web-based, iar aplicatia nu face altceva decat sa afiseze acelasi continut ca pe calculator, doar ca intr-o versiune optimizata pentru un ecran mai mic. Cat despre preferinte, depinde de tipul de content pe care il ofera aplicatia. De exemplu, un site de fotografie (gen 500px.com de exemplu) e mai atractiv de vazut in varianta de PC, pentru ca poti sa vezi si tu pozele alea ca lumea. Mari, detaliate. Pe telefon nu prea poti. Iar aplicatie pentru PC nu stiu sa aiba. Pe cand o aplicatie gen ING Homebank poate fi mai usor folosita de pe telefon, si nici n-are nevoie neaparat de un ecran mai mare. De-aia zic ca depinde un pic de continutul/scopul acelui site sau acelei aplicatii. De asemenea, sunt unele site-uri care ofera anumite discount-uri/promotii daca dai comanda (asta pentru aplicatiile de shopping/booking etc) din aplicatie, fata de site. E o forma de promovare a aplicatiei. Si atunci, ai un motiv in plus sa instalezi aplicatia in loc sa folosesti site-ul, chiar daca poate si el are o versiune de mobile.

Miha_Z
#StarMember
In mare parte folosesc aplicatiile ca sunt mai accesibile de pe mobil. Acolo unde nu sunt accesez site-ul.

Joshua
Începător
Prefer aplicațiile deoarece sunt mai ușor de utilizat,mai practice.

Laura_cio
Senior
Au și aplicațiile părțile lor slabe pe care le-am mai discutat in topicurile de aici. Eu prefer aplicațiile pe care le folosesc des, in rest, intru pe site.

teacher_
#StarMember
Și eu prefer aplicatiile, mai ales cele pentru socializare. In rest, e mai ok pe site, mai ales dacă ai un laptop sau PC, după cum a mai precizat cineva mai sus 🙂

Vio73
#StarMember
Să fiu cinstit, nu am neapărat o preferință, ci mă adaptez necesităților de moment. Dacă sunt pe laptop, intru pe site, iar facă sunt pe telefon folosesc aplicațiile. Mi se pare extraordinar că avem aceste posibilități și că tehnologia ne scoate din impas în multe situații!

Florin_D
Cunoscător certificat
Depinde la ce aplicație te referi! Eu personal pe telefon sau tableta, clar prefer aplicația/aplicațiile. In schimb pe PC clar prefer sa stau un web deși este posibil ca anumite aplicații /site-uri sa le găsim separat ca aplicație in Windows cel puțin.

Razvan
#StarMember
În general aplicațiile, pe care le actualizez mai rar, ca să nu încarce aiurea telefonul. Unde se poate folosi browserul, îl folosesc foarte ușor.