anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce perere aveti despre iphone xr?

Cocolino_1
Junior
Ce perere aveti despre iphone xr? Este bun ca telefon sau mai bun este iphone x?
15 Răspunsuri 15

teacher_
#StarMember
Salut! Aici ai un link pentru comparație între cele două modele. https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8858&idPhone2=9320 Mie personal îmi place iPhone X, îmi plac specificațiile mai mult, deși XR vine cu o platformă mai buna, cu IOS 12, upgradabil la 13.1.2.

Miha_Z
#StarMember
Eu consider ca Iphone X este mai bun. O comparatie intre cele 2 modele gasesti si pe GSMArena. https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9320&idPhone2=8858

Vio73
#StarMember
Salutare! Am citit un articol care mi se pare util pentru ceea ce-ți dorești tu să afli. https://mobilefix.ro/diferente-iphone-x-si-xr/ Succes și sper să alegi ceea ce-ți dorești!

Neaplicabil
Daca nu vrei neaparat ecran OLED, XR ar avea urmatoarele avantaje: * CPU & GPU mai bun * Baterie un pic mai mare * Pret mai mic De asemenea, pentru vreo 100 de euro in plus, as recomanda mai degraba un iPhone 11.

Ascary
Campion certificat
iPhone X, clar 🙂

RecenziiPeBune
Explorator entuziast
Da, este mai bun decât iPhone X. iPhone Xr are autonomie mai bună a bateriei, ecranul e mai mare, camera este superioară, procesorul mai performant și va primi update-uri pentru mai mult timp. Singurele avantaje al iPhone X-ului sunt tehnologia și rezoluția ecranului (LCD vs. OLED) și designul mai atrăgător, având marginile mai subțiri. Personal, nu am fost dezamăgit de ecranul Xr-ului și l-aș alege oricând în locul iPhone X-ului. Am văzut iPhone Xr pe la 3400 lei, personal aș mai pune diferența de bani pentru iPhone 11, o parte din ei îi vei recupera la revânzarea telefonului.

teacher_
#StarMember
Da, prețul la XR este mai mic, cu toate că are unele detalii interesante, in primul rand bateria... Nu știu care sunt considerentele la care duc la stabilirea prețului, dar mi se pare "umflat" la iPhone X

Laura_cio
Senior
iPhone XR are un preț mai bun și sta mai bine pe partea de baterie.

Mury78
Începător
Mie îmi place iPhone x mai mult. Are o experienta mai buna de utilizare.

DanielaH
Moderator
@Mury78, bine ai venit în Comunitate! Povestește-ne, te rog, mai multe despre experiența ta de utilizare a modelului iPhone x. Ce te face să-ți placă mai mult?

Mury78
Începător
Am avut ocazia sa lucrez cu iPhone x, și mi-a plăcut mult. Este genul de telefon pe care l-aș vrea dacă as avea buget

Romeo_
Senior certificat
Am vrut sa-mi schimb telefonul si am facut o comparatie intre xr si x.Mi s-a parut mai bun x si nici nu e asa mare/lat ca xr.Acum depinde de preferinte.

Razvan
#StarMember
Cred ca la iPhone e importanta bateria, spațiu de stocare și camera video, în rest cele 2 telefoane sunt asemănătoare.

exhale
Junior
"Mai bun" este un parametru ce tine strict de preferintele fiecaruia. Preferi ecran OLED sau IPS? Te deranjeaza diferenta de dimensiuni dintre cele doua? Iti doresti un ecran mai mare (Xr)? Dar durata de viata a bateriei? Ca si putere de procesare, este evident, Xr-ul are avantaj. Totul se rezuma la ce cauti tu la un smartphone. Personal, as merge pe X, daca l-as gasi la un pret mai mic sau egal cu cel al Xr-ului si asta pentru ca sunt prea slab sa renunt la display-urile OLED. Ca si durata de viata / suport, de acum inainte, ma astept la minim 5 ani pentru ambele modele.