anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce parere aveti despre Xiaomi Pocophone F1?

Alex86
Explorator
Xiaomi a facut o miscare foarte inteligenta anul trecut. A reusit sa lanseze un smartphone cu specificatii high-end la un pret neasteptat de mic: 300$ - Pocophone. Faptul ca internetul a explodat in articole legate de acest telefon a generat advertising gratuit in jurul sau si pentru ca suntem in permanenta in cautarea telefonului optim cand vine vorba de raport pret/calitate sunt curios daca stiti mai multe detalii.
12 Răspunsuri 12

teacher_
#StarMember
Am vazut ca a aparut si pe piata din Romania, poate o sa il vedem si in oferta Orange. Detalii complete despre telefon aici https://www.gsmarena.com/xiaomi_pocophone_f1-9293.php

Alex86
Explorator
Pai este deja lansat, si se vinde la foarte multe magazine la preturi foarte decente.

teacher_
#StarMember
Am vazut ca este lansat, probabil va fi o alternativa la Huawei, pentru cei care vor dori. Inca are un pret destul de mare, probabil va scadea odata cu aparitia pocophone 2

Razvan
#StarMember
Vrei sa îți cumperi acest telefon? Din ceea ce am citit pe alt forum, clienți romani se declară mulțumiți de acest telefon, de capacitatea radio/spațiului de stocare și că suportă serviciile volte/vo-wifi la Orange/Digi mobil.

Laura_cio
Senior
Da, e un telefon bun la preț bun. La liber este in jur de 1500 lei. Multi îl ridica la standardele Samsungului sau IPhoneului ca performanța.

Alex86
Explorator
am vazur ca unul de 6gb ram si 128 gb stocare a 1450 ron

Vio73
#StarMember
Preț și specificații ok. Merită încercat! Ideea este să nu se răsfrângă problemele dintre americani și chinezi și asupra acestei mărci. La acest moment însă, Xiaomi este o marcă de luat în seamă la noi. Succes!

Florin_D
Cunoscător certificat
Cred ca este unul din cele mai puternice telefoane din 2018 la un pret mai mult decat competitiv. Evidnet ca nu este un telefon perfect, materialele din care este construit sunt cam ieftine, camerele cam slabe, dar un telefon atat de puternic incat batea multe alte telefoane de unltima generatie care erau de vre-o 2-3 ori mai scumpe. In continuare este un telefon competitiv si demn de luat in considerare daca ai nevoie de un telefon ieftin si puterinc. Eu l-as lua daca as avea nevoie de un al doilea telefon sau telefon de munca!

Anonim
Neaplicabil
E o "bestie" la banii ăștia. Pentru cei care au încă îndoieli, Xiaomi poate (și a reușit) să lanseze telefoane performante la prețuri decente. Am avut de-a lungul timpului două telefoane Xiaomi, mi-au plăcut ce mi-au oferit. Pe Pocophone l-am butonat (îl are un prieten) și am rămas plăcut surprins cum se "mișcă" și ce poate. Dacă vi-l doriți și aveți îndoieli, nu e cazul! Cumpărați-l! Merită!

Bogdan_8
Junior entuziast
Este o informatie falsa ca acest telefon suporta serviciile orange. Nu functioneaza nici apel wifi, nici volte si nici macar 4G+ , totul din cauza politicii orange de 2 lei de a nu permite dispozitivelor "neautorizate" sa acceseze aceste servicii ale retelei. Exista un monopol Huawei Samsung si Apple iar noi cei care avem altceva, nu putem beneficia de aceste servicii .

teacher_
#StarMember
@Bogdan, nu exista nici un monopol. ai aici lista telefoanelor care suporta apel 4G si Wi-fi in reteaua Orange. https://www.orange.ro/tehnologii/apel-4g/

Razvan
#StarMember
A fost lansat Volte și pe Xiaomi, sunt câteva modele care suportă, însă la ultimele update-uri ale MIUI, Xiaomi a dat de gard cu aceste servicii.