anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce părere aveți despre varianta low-cost a celor de la Huawei, anume Honor?

teacher_
#StarMember
De ceva vreme am constatat apariția pe piata a unei mărci cu nume cel puțin ciudat, la fel cu majoritatea numelor provenite din China. E vorba de varianta low-cost a telefoanelor Huawei, pe numele lor Honor. Nu am avut până acum, dar as vrea sa știu cum se comporta, daca merita sa îmi iau, am înțeles că Honor 10 merge chiar rezonabil. Dacă aveți informații, va rog să comentati.
11 Răspunsuri 11

Firefly
Cunoscător
Văzusem varianta de Honor 8X și pare chiar foarte fain, ca și design este peste așteptări, material de calitate as putea spune. La prețul pe care îl oferă, este o calitate destul de buna pe piața, chiar printre cele mai bune variante. Pana și pozele ies destul de bine. Eu zic ca este cea mai buna varianta mai ieftina, pentru cei care nu vor sa investească în telefon. Mai multe detalii tehnice poți găsi pe YouTube pe canalul lui George Buhnici, are un review. Îți las un link https://youtu.be/nQ4Z6DYfNtM

Razvan
#StarMember
Am avut în teste de Orange Honor 8x, în general telefonul m-a mulțumit. Semnal mai bun ca cel deținut anterior Huawei P10 lite, camera foto mult mai buna, autonomie mare a acumulatorului, ecran mare/generos și luminos, construit din sticla cu Gorilla Glass, părea destul de rezistent. Serviciile Volte și Vo-wifi active, dual 4G în stand-by. Singura nemulțumire era legata, ca nu știe sa facă Carrier Agregation (CA) în banda 4G. În rest, per total merita achiziționat telefonul Honor.

svetalex
Senior certificat
Bună. Eu am testat un Honor 8X pot să spuns că am fost foarte încântată de acest telefon. Aplicațiile rulează bine, are capacitate de memorie bună, forografiile ies foare bine chiar și în condiții de luminozitate scăzută. Personal mi-aș achiziționa un astfel de telefon

Miha_Z
#StarMember
Si eu am ramas placut impresionata de gama Honor. Am testat Honor 8X si punand in balanta pretul si caracteristicile lui se merita achizitia.

Ascary
Campion certificat
Bineînțeles și eu l-am testat 🙂 Frumos,rapid și stabil. Raport calitate-pret Excelent.

Laura_cio
Senior
Și eu l-am avut pentru testare. Se mișcă rapid in jocuri si aplicatii, iar cei 128 Gb de memorie de stocare îl fac sa aibă un raport calitate-preț foarte bun.

Jay
Campion certificat
Mi-a placut X8 ca are in cutie husa de protectie, simpla, dar, nu mai trebuie sa cauti tu si folie deja montata, asa a fost cel pe care l-am testat. E un telefon finut, face poze ok, marisor.. Nu l-am fortat cu prea multe aplicatii, asa ca a rezistat destul de bine bateria.. cred ca l-am incarcat o singura data intr-o saptamana.. si l-am predat cu destula baterie.. Daca nu ai o marca preferata, mergi si testeaza-l intr-un shop..

Vio73
#StarMember
Telefoane bune la semnal, care au cam tot ce trebuie pentru un utilizator normal. Din ce am observat, unele nu pot vedea toate benzile 4g existente la unii operatori de la noi (inclusiv Orange) și de aceea nu ai 4g+ pe ele. Am avut plăcerea să testez și unul din ăsta, pe lângă un Huawei P 30 pro.

delfinas
#StarMember
Si eu am testat 8x. in general, ofera multe la un pret f bun. Mi-a placut ca era primul Huawei cu slot pt doua SIM-uri si unul pt card de memorie. Da, nu are 4G+, dar ambele au 4G, ceea ce nu am intalnit pe modelele Huawei folosite de mine, unde al doilea SIM merge doar pe 2G. Ce mi-a displacut a fost camera, care, mai ales in lumina scazuta baga mai mult HDR decat e cazul, distorsioneaza culorile... eu fac multe poze cu telefonul, asa ca am niste criterii mai stricte. Una peste alta, e o marca ok, care ofera un bun raport calitate-pret. Eu zic ca merita incercat un telefon de la Honor.

Vio73
#StarMember
Este posibil să aibă și 4g+, dar nu pe benzile ORO.

RafaHelper
#StarMember
Salut @teacher_, Gama Honor nu este o gama low-cost ci o gama adresata tinerilor, culori vii sau stridente, efecte care mai de care si un accent pus pe muzica si fotografie. In portofoliu vei gasi atat terminale low-cost(Honor 8X cat si flagship-uri, Honor 20 PRO(sper ca Orange sa il aduca in oferta). Eu unul am in plan ca urmatorul telefon sa fie unul Honor. De la prietenii stiu ca se comporta bine find produse tot de Huawei si avand acelasi soft EMUI. Honor 10 este un telefon bun dar ti-as recomanda, Honor View20 din oferta Orange: https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/honor-v20-128gb-dual-sim-black