anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce părere aveți despre telefoanele Realme?

O__Mary
Junior entuziast
Exista în oferta Orange? Nu am găsit informații despre ele în magazine.
1 Soluţie acceptată‚

Mircea
Explorator
Nu stiu cand se va lansa si in Romania modelul Realme 5 Pro, dar stiu ca este un telefon destul de bun la un pret accesibil. Dispune de un display AMOLED de 6.53"(16.59 cm)cu rezolutia de 1080×2040 pixeli, 395 ppi, si ruleaza pe sistemul de operare Android v9.0( Pie).Aparatul are un chipset de 8 nuclee: Octa Core: 2.2GHz, dual core, Procesor Kryo 470+ 1,7 Hexa Core, Kryo 470) Snapdragon 730,asociat cu 6 GB memorie RAM,128 GB memorie interna, in ceea ce priveste bateria aceasta are 4500 mAh ( destul de durabila), Fast charging,in ceea ce priveste camerele foto primare de 48+8+5+2 megapixeli, LED Flash, camera frontala de 26 megapixeli, senzori de: lumina, proximitate, accelerometru, busola, giroscop, de amprenta; Wi- fi, Bluetooth 5.0, GPS, Dual Sim( nano- Sim), 4 G.Pentru performante grafice care pot face jocurile sa functioneze fara probleme, acest telefon are un GPU Adreno 618.Stocarea interna de 128 de GB permite extinderea acesteia cu pana la 256 GB. Are port USB tip C si nu accepta micro-USB. Acest model va fi lansat in India pe 20 august anul acesta si va costa echivalentul a 1196 de lei(253 euro).

Vizualizare soluţie în postul original

31 Răspunsuri 31

teacher_
#StarMember
Salut! Din păcate telefoanele Realme nu sunt in oferta Orange, nu știu la alti retaileri. Din ce am înțeles, noile telefoane vor avea o super cameră. Este vorba despre Realme 5, cu o camera de 64 MP cu 4 senzori.... Nu folosesc Realme, cred că e ceva varianta low-cost, dar utilizează senzorii pe camera de la Samsung, ceea ce ar trebui sa fie bine. https://playtech.ro/2019/fotografii-smartphone-camera-64-mp/amp/

Anonim
Neaplicabil
O variantă de luat în calcul, să te uiți la telefoane Xiaomi, le găsești în oferta Orange: https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane?order=ASC&sort=TopSales&from=0&size=12&filter=Xiaomi2,Cuabonament1

O__Mary
Junior entuziast
Dar au același producător? Adică Xiaomi și Realme...?

Anonim
Neaplicabil
Nu, Realme este concurentul lui Xiaomi în China. Ți-am dat o sugestie, am avut mai multe telefoane Xiaomi și s-au comportat exemplar. Era un sfat, o alternativă! Realme este produs de Oppo, un gigant în China.

O__Mary
Junior entuziast
Am înțeles. Un cunoscut avea un Realme 3, care a fost destul de bun, dar voiam sa știu ce urmează....

Anonim
Neaplicabil
Din câte știu, Oppo sunt comercializate de către Quickmobile, poate găsești ceva interesant. Nu sunt ieftine! Succes! Să ne comunici dacă ai găsit și dacă ai și achiziționat.

teacher_
#StarMember
După cum scria și în link, 4 e cifra cu ghinion in China, așa că urmează direct Realme 5. Nu cred că merită să îl iei doar pentru cameră, chiar daca este una super tare, perfecta pentru fotografii, consider că sunt alte caracteristici utile la un telefon. După cum spunea și @cocolosh, telefoanele Xiaomi sunt superioare, ai putea sa te gândești și la Huawei, care e tot producător chinez, poate chiar și Honor, care e produs tot de Huawei...

iuiu88
Cunoscător
Buna ! Nu am folosit sau auzit pana acum de Realme, am avut doar un Umidigi ca si telefon "exotic" si se comporta exemplar, ma tinea bateria si 3 zile ! Recomand Umidigi .

FaraUnID
Campion certificat
Din cate am citit pe wikipedia, doi fost sefi de la Oppo au demisionat si au pus pe picioare brand-ul Realme. On July 30, 2018, former vice president of OPPO and head of OPPO's overseas business department Sky Li announced his official resignation from OPPO and his intention to establish Realme as an independent brand on the Chinese microblogging website Weibo. He said that in the future, the Realme brand will focus on providing mobile phones that integrate strong performance and stylish design, bringing young people a joyful life featuring affordable "technology" and "beauty". Sursa - https://en.wikipedia.org/wiki/Realme Un articole despre Realme 2 Pro am gasit chiar pe site-ul Orange la sectiunea news info - https://www.orange.ro/info/gadgets/article/2068831 Realme pe wikipedia - https://en.wikipedia.org/wiki/Realme Gama de telefoane Realme pe GSMArena - https://www.gsmarena.com/realme-phones-118.php

eda2k
Cunoscător
Salut, Din păcate, nu am auzit de acest brand (nici Oppo sau Xiaomi nu sunt foarte cunoscute) Ce pot spune - nu contează doar partea hardware, ci mai mult implementarea software. Degeaba ai 1234567+1 GB ram, sau 23445678 mpx, optimizarea este esențială ! Din acest motiv, cu excepția Huawei și Honor, nu recomand Made in China (bine, multe terminale sunt asamblate în China, dar în fabrici cu anumite standarde de calitate). Succes !

Miha_Z
#StarMember
Nu auzisem pana acum de el, dar din ce am citit am ramas impresionata de camera. Realme va fi prima companie care va lansa un smartphone Realme 5, cu o camera de 64 de megapixeli.

Laura_cio
Senior
O gama de telefoane rare. Din ce am citit, au si camera, și bateria buna. Am citit un review prin care spunea ca este o chinezărie. Ce aspecte negative are?

Vio73
#StarMember
Nu am venit până acum în contact cu acest brand, dar am citit acum câte ceva, care poate fi util doritorilor: Cine produce telefoanele Realme? Ce calitate au? Cateva pareri Nu le gasim in Romania pentru moment si probabil ca nici prea curand. Trebuie totusi sa stiti ca numele Realme este strans legat de OPPO, sau mai bine spus era. Conform wiki, “Realme” a aparut pentru prima data în China în anul 2010 si a fost un sub-brand al OPPO Electronics Corporation pana in 2018, cand devenit o companie independenta. In data de 30 iulie 2018, fostul vicepreședinte al OPPO și șeful departamentului de afaceri al acestei companii, Madhav Seth, a anunțat prin intermediul Weibo ca isi inainteaza demisia de la OPPO si Realme va incepe sa existe ca o companie independenta. El a mentionat ca Realme se va concentra pe fabricarea de telefoane mobile cu performanțe puternice și design atractiv. Este totusi interesant ca unele publicatii nu mentioneaza acest aspect si inca asociaza Realme cu OPPO. Se pare ca asistam la o tactica “OnePlus”, asta inseamna telefoane excelente cu preturi cat mai mici posibile. Asa cum spuneam si la inceput, sunt momentan 4 modele, Realme 2 PRO fiind cel mai performant si cel mai recent. Acesta are un pret ce porneste de la 770 lei (conversie) si vine cu urmatoarele specificatii tehnice: Procesor: Qualcomm Snapdragon 660 RAM+ROM: 4GB + 64GB / 6GB + 64GB / 8GB + 128GB GPU: Adreno 512 Display: LCD, 6.3″, 2340×1080 pixeli, FHD+, 408 PPI, 90.8% screen to body Camere principale: 16MP+2MP, f/1.7 + f/2.4 Camera secundara: 16MP, f/2.0 Acumulator: 3500mAh Android 8.1 cu interfata ColorOS 5.2 WiFi 802.11a/b/g/n/ac, 2.4GHz, 5GHz, Bluetooth 5.0, jack audio, MicroUSB, senzor de amprente Grosime: 8.5mm Este fara indoiala un telefon atractiv si ieftin, retineti totusi ca pretul expus anterior este cel pentru India. Ramane de vazut ce succes va avea el, care va fi viitorul Realme si daca cineva de la noi se incumeta sa aduca astfel de telefoane. Detalii aici: https://www.androidro.ro/cine-produce-telefoanele-realme-calitate-au-cateva-pareri/

teacher_
#StarMember
Cel mai recent terminal lansat este Realme X, in iulie 209. Vine cu Android 9, Andreno 616, camera principala duală de 48 MP, și selfie camera de 16 MP, cu un preț de.lansare de 160 euro In schimb, Realme 3 PRO are o baterie de 4045 mAh, și un preț de lansare de aproximativ 200 de euro. Detalii aici https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9700&idPhone2=9669 Părerea mea este ca, la ce specificații și raport calitate/preț are, merita cumpărat. Aștept să apară și pe piata din Romania. Din păcate, nici un retailer nu îl are în oferta.