anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce părere aveți despre OnePlus 7T? Cum vi se pare compania OnePlus?

RecenziiPeBune
Explorator entuziast
OnePlus e o companie destul de tânără, însă văd că a crescut foarte mult în scurtul timp de existență. În România, am observat că telefoanele lor sunt privite cu o oarecare reticență, și aș vrea să știu care este părerea membrilor comunității Orange despre această companie.
13 Răspunsuri 13

Vio73
#StarMember
Observ că este un gadget de top, care are o multitudine de specificații interesante, care pot să concureze lejer cu cele mai tari telefoane ale momentului: procesor Snapdragon 855, memorie de 8 gb ram, memorie internă de 128 și 256 gb, etc. Mai multe detalii găsești pe aici: https://playtech.ro/2019/oneplus-7t-oficial-cel-mai-nou-smartphone-de-top/ Ce părere am despre One plus?Face telefoane destul de ok, dar nu am avut vreodată telefoane de la ei. Succes!

Jay
Campion certificat
Par destul de ok, din punctul de vedere al caracteristicilor si, nu sar calul nici la pret... nu sunt ieftine, dar, sa zicem ca sunt ok, având în vedere și cu cine concurează.. probabil au un pret mai accesibil fata de concurenta pentru ca nu sunt prea cunoscuți..

Anonim
Neaplicabil
Dacă scandalul dintre SUA și Huawei va continua, cred că voi "trece" pe Oneplus. Sunt convins că raportul preț calitate este unul excelent. Am avut ocazia să butonez un Oneplus 7 Pro și m-a cucerit instant.

Ascary
Campion certificat
Gama One Plus a avut mereu succes,as putea spune că la performante a mers umăr la umăr alaturi de Samsung și au fost situații când chiar la depășit pe acesta din urmă.Nici One Plus 7 nu va dezminți.

Miha_Z
#StarMember
OnePlus fabrica mobile performante si chiar pot spuñe ca raportul pret - calitate este unul corect. Asa ca daca ai de gand sa-ti iei, faci o alegere buna.

Anonim
Neaplicabil
Așa este @Ascary, cu mențiunea importantă că vine cu preț mai mic decât Samsung. Nefiind un fan Samsung aș alege fără să clintesc OnePlus 😉

TheSpecialist
Maestru
Recomand din toată inima un astfel de terminal. Am un prieten care a avut pana acum cam 3 modele ale acestui terminal, de pe vremea când puteai sa cumperi telefonul doar dacă aveai o invitație primita în acest sens. Este un împătimit al mărcii și astfel am avut și eu ocazia sa butonez fiecare dintre cele 3 modele. Am rămas impresionat de fiecare data de specificații, iar prețul este într-adevăr destul de competitiv. Ce nu m-a cucerit la niciun model a fost designul, forma telefonului. Tot timpul am avut impresia ca este neterminat, ca ii mai lipsește ceva și cumva, treaba asta m-a determinat sa ezit în a achiziționa un terminal. Dar timpul m-a convins ca e un telefon foarte bun, 7-le chiar arata bine de data asta. E o opțiune pe viitor, mai ales ca Huawei iese din calcule de acum înainte.

Neaplicabil
OnePlus 7T (sau 1+70 cum imi place mie sa-i zic) nu am butonat..inca. In schimb am la munca un OnePlus 6, si se misca excelent. Display de top, specificatii foarte bune si un pret de bun simt. Din punctul meu de vedere, e un brand de luat in seama, chiar daca sunt relativ noi pe piata. Cand s-au lansat pe piata acum cativa ani am vrut sa-mi cumpar primul OnePlus One. Chiar si atunci ofereau specificatii foarte bune la un pret super mic (cred ca cel mai mic de pe piata in momentul respectiv). Si nu mi-am luat pentru ca era primul model, si avea unele probleme cu display-ul. Am lasat compania sa se mai maturizeze si sa vina si cu alte modele pe piata. Asa ca, pot sa zic ca acum mi-as lua cu incredere un device OnePlus. Cat despre OnePlus 7T, da, e un flagship de luat in calcul. Singurul lucru care mie unul nu prea imi place la modelul asta, si stiu ca e o chestie subiectiva, e design-ul camerelor de pe spate. :)) Parca arata un pic cam ciudat. Dar na, sunt constient ca e doar o chestie de gusturi, si cu siguranta n-o sa-i opreasca pe cei care vor un telefon performant sa si-l cumpere. 🙂

teacher_
#StarMember
Am butonat și eu un OnePlus, probabil o sa mă gândesc de 2 ori înainte să îmi schimb telefonul. Terminalele de top sunt chiar bine puse la punct, dar inca nu au un nume in industria asta...

RecenziiPeBune
Explorator entuziast
Vă mulțumesc pentru răspunsuri! Am avut un OnePlus 6T și consider că mi-a oferit cea mai bună experiență de utilizare a unui Android, chiar dacă acum am Samsung Galaxy S10. Am vrut să văd ce părere aveți despre aceste telefoane pentru că nu am întâlnit multe persoane care să fi auzit de OnePlus. OnePlus 7T s-ar putea să fie cel mai bun raport calitate-preț al unui telefon de top, pentru că oferă lucruri pe care nu le găsești la telefoane de 2 ori mai scumpe. Ecran mare cu rată de refresh de 90 Hz, procesor SD855+ care este mult superior oricărui Samsung sau Huawei actual (de Mate 30 Pro nu se știe), update-uri timp de 3 ani, încărcare în mai puțin de o oră a bateriei. Camera a fost mereu călcâiul lui Ahile al telefoanelor OnePlus. Face poze și filmează bine, dar nu e la nivelul unui telefon de top (P30 Pro, S10+, iPhone 11). Din nou, vă mulțumesc pentru răspunsuri. Cine știe, poate vom avea o surpriză din partea Orange și vom vedea OnePlus în oferta lor.

Razvan
#StarMember
Nu prea am avut tangențe cu această companie, însă din documentare am auzit lucruri frumoase și interesante despre produsele lor. Le urez mult succes și să devină cât mai cunoscuți în lumea întreagă.

Vio73
#StarMember
Nici eu nu am avut telefoane din acestea, dar se pare că sunt foarte bine dotate și merită încercate.

Ascary
Campion certificat
Nu stiu de nu prea au priza aceste telefoane la clientii romani desi sunt telefoane foarte bune.