anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce părere aveți despre noutățile de la Samsung?

Vio73
#StarMember
Apar noutăți în ceea ce privește modemul și capacitățile 5g ale noului model S11.
https://www.orange.ro/info/gadgets/article/2112159
Ce părere aveți?
Mulțumesc!
1 Soluţie acceptată‚

Ascary
Campion certificat
Interesant. Mulțumim Vio.Faptul că e vorba și de un consum mai mic de energie asta îl face de bun augur.Viteza de procesare mai mare iar este un factor important. Totuși aceste upgradeuri se vor găsi și în prețul acestora. Vom vedea 🙂

Vizualizare soluţie în postul original

17 Răspunsuri 17

Razvan
#StarMember
Totuși nu înțeleg de ce Samsung nu pun și pe piața din Europa, procesorul Snapdragon 855, chiar ne cam desconsideră. Așteptăm să dea drumul și Orange la 5G la nivel național și apoi e de luat în calcul achiziția unui telefon 5G.

DanielaH
Moderator
@Vio73, mulțumim pentru postare si info! Ne spui care este și părerea ta, te rog?

Razvan
#StarMember
Sper ca noul procesor sa fie capabil de CA și pe upload 4G (B3+B7) la Orange, ca în specificații tehnice arată bine.

Ascary
Campion certificat
Interesant. Mulțumim Vio.Faptul că e vorba și de un consum mai mic de energie asta îl face de bun augur.Viteza de procesare mai mare iar este un factor important. Totuși aceste upgradeuri se vor găsi și în prețul acestora. Vom vedea 🙂

teacher_
#StarMember
Super tare. Samsung impresionează din nou

Vio73
#StarMember
Părerea mea este că e altceva față de ce a fost, adică mult mai bine, dar era mai bine dacă foloseau totuși Snapdragon 855 plus. Sigur, e normal să se introducă și modemuri 5g capabile, pentru că tehnologia viitorului bate la ușă!

teacher_
#StarMember
@Vio, foarte concludent ce ai zis!

Anonim
Neaplicabil
Faptul că vor avea un nou procesor propriu (cu siguranță foarte performant) nu mă face să cumpăr noul S11. Cum spunea și @Vio73, aș fi preferat un Snapdragon 855+ ;) Însă, să așteptăm lansarea și apoi vom vedea dacă merită. Cu siguranță și prețul va fi mare, peste 1000 euro cel mai probabil. Sau poate vom avea parte de o surpriză? 🙂

Razvan
#StarMember
S-a dovedit de multe ori ca procesoarele Exynos sunt inferioare fata de Snapdragon. Probabil în UE sunt taxe vamale mai mari fata de America și atunci pun componente mai slabe calitativ, ca să compenseze diferența de preț.

Gianni
Cunoscător certificat
Dacă vrem tehnologie avansată si prețul o să fie pe măsură.Așteptăm lansarea pe piață și vom vedea dacă ne putem permite să-l achiziționăm.

Anonim
Neaplicabil
Să vedem dacă va aduce ceva nou cu adevărat. Cu siguranță vor apărea modele noi și de la ceilalți producători în curând. Popularitatea Samsung este fără îndoială un aspect de luat în seamă și pentru mulți este un criteriu de cumpărare ("sunt cu Samsung, continui cu Samsung"). În ultima vreme, utilizatorul normal de smartphone își schimbă mai rar telefonul (pentru că majoritatea sunt fiabile și performante).

Razvan
#StarMember
Versiunile americane ale lui S11 (S20) ar putea beneficia de Snapdragon 865, cu modem 5G, ceea ce ar face cel mai bun telefon pe partea radio. https://www.techradar.com/news/samsung-galaxy-s11

Gianni
Cunoscător certificat
Vom vedea ce este și cu versiunea Americană, deocamdată Samsung rămâne pe primul loc.

RecenziiPeBune
Explorator entuziast
Am avut norocul de a testa anul acesta procesoarele de top de la marii producători (Exynos, Kirin, Snapdragon, A13). În momentul de față, Samsung trebuie să-și îmbunătățească performanța pentru că actualele Exynos, vândute în România, sunt în urmă tuturor celorlalte. Pentru persoanele care editează foto-video sau joacă jocuri intense grafic, acea diferență se observă. Cât despre articol, noile procesoare par ok, însă nu oferă nimic ieșit din comun, ba chiar e puțin dezamăgitoare performanța grafică promisă. Cât despre întrebarea de ce nu pune Samsung Snapdragon și în Europa, sunt mai multe zvonuri, pentru că nimic nu e confirmat. 1. Procesorul Snapdragon nu ar suporta frecvențele din Europa. Asta e ironic rău, din moment ce sunt multe alte telefoane ce folosesc procesorul. 2. Se vorbeste despre un contract semnat între Samsung și Qualcomm conform căruia Samsung nu ar avea voie să vândă procesoarele de top în piețe unde acționează Qualcomm. 3. Samsung vinde atât de multe telefoane, încât nu poate produce suficiente procesoare. Așa că apelează la Snapdragon.