anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce model de telefon folosiți în 2024?

GreenArrow
Explorator

Salut, încep eu.

Folosesc un Motorola edge 40 neo de care sunt super mulțumit, încărcare super rapida și bateria de durata, duce și la jocuri 😎 și arata premium spre deosebire de Samsung, ăștia încă pun încărcător și husa în cutie. 

12 Răspunsuri 12

Pololică
#StarMember

Huawei Nova 8i (da, "din ăla fără Google"). E un pic sub midrange, dar își face treaba pentru ce am nevoie.

Bateria ma tine două zile (scos din prinză ziua 1 și mai rămâne cam 30% în seara zilei 2 în regim nu prea forțat și dual sim).

Zici de încărcător, coane? Ce coincidență, și eu l-am avut inclus 😋, dar mai aveam prin casă încă unul, deci nu-mi făceam probleme. 

MCostel
Explorator

Xiaomi 13 pro cu încărcare decenta și cu accesoriile aferente (husa folie încărcător).

delfinas
#StarMember & April's Problem Solver

De cateva saptamani, am luat, prin Orange, Honor Magic 6 Pro. Am prins o reducere de nerefuzat. 🙂

Honor Magic 6 Pro  ar singurul model de telefon care m-ar face sa renunt / intrerup  2 ani la seria S de la Samsung 😋    - acum folosesc de baza S21FE5G  si de backup XZ2 si XZ3 de la Sony 

arsradu
#StarMember

Ai sa razi, dar chiar am comandat saptamana trecuta un Moto Edge 40 Neo pentru cineva apropiat, si am fost foarte incantat de prima impresie.

Da, vine cu husa si incarcator in cutie. Chestii basic. Dar husa chiar e misto, si incarcatorul este Turbo. Si da, se incarca al naibii de repede.

Singurul defect pe care l-am gasit a fost un HDR muuuuult, mult prea agresiv la camera. Si din pacate, buggy… Adica, si cu optiunea de Auto HDR oprita, tot face poze cu HDR. Si pare ca se reporneste singura cumva… Nu e efectiv nicio diferenta intre o poza fara HDR si o poza cu. Si e pacat de el, pentru ca in rest face poze chiar ok!

De asemenea, nu am reusit sa gasesc o folie care sa stea pe el. :)) Fiind cu ecran curbat…e si mai dificil de aplicat o folie pe el. Dar cred ca problema aici nu e atat aplicarea in sine, cat…folia, sau ecranul. Din cate am inteles de la prieteni, cam asta e problema la toate telefoanele cu ecran curbat.

In ceea ce ma priveste, nu m-am putut hotari niciodata intr-o directie sau cealalta, intotdeuna mi-a placut sa testez, sa incerc, sa “butonez” (chiar si pe telefoane care nu mai aveau de mult “butoane”) tot felul de device-uri. Si mi-au trecut prin mana de-a lungul timpului foarte multe modele.

Ce vreau sa spun cu asta? Nu sunt nici fan Apple, nici Android, nici feature-phone. Toate au puncte forte si puncte slabe. Asa ca nu m-am putut hotari la unul singur, pe care sa-l folosesc zi de zi. Cred ca daca as folosi doar iPhone-ul, mi-ar fi dor de Android. Daca as folosi doar Android, mi-ar fi dor de iPhone. Si daca nu m-as fi nascut intr-o perioada in care tehnologia asta a vazut o crestere extraordinara, probabil ca nu mi-as fi luat niciodata, in 2023, un Nokia 6310i, pentru ca probabil nici n-as fi stiut de el. 🙂

Iar telefoanele pe care le folosesc acum sunt asa: un iPhone 15 (pentru soft, update-uri si comunicarea seamless cu celelalte dispozitive pe care le am), un Pixel 6 (pentru soft, de curiozitate, si pentru update-urile la zi), si…un Nokia 6310i (pentru ca atunci cand s-a lansat, nu mi-l permiteam, si, mai ales, pentru nostalgia unor vremuri de mult apuse, cand telefoanele si tehnologia erau cu adevarat fun). 🙂

Client Orange

Vio73
#StarMember

Salutare!

Eu folosesc un Xiaomi 13 T pro, care a venit cu încărcător de 120 W, husă de silicon și folie protectoare în pachet. 

dragosbrm
Explorator entuziast

Saluut!

Eu folosesc de 4 ani iPhone 11. Este la fel ca in prima zi, doar bateria necesită schimbată. 

Astept event-ul din toamnă si probabil ca il voi schimba, depinde doar daca imi va placea noul model.

Sunt foarte multumit de acest telefon, nu am avut niciodata probleme cu el

Incarcator, cablu, stickere și casti am prins😁, din 2020 nu au mai dat

BlackWolf
Senior certificat

Salut!

Eu inca folosesc din 2019 un Huawei Mate 20 Pro si un Huawei P Smart Z, care functioneaza destul de bine si acum, dar sunt cam vechiute si se cam cer schimbate in curand. Ma gandeam sa imi iau si eu Motorola Edge 50 Pro sau Ultra, Honor Magic 6 Pro, Google Pixel 8 Pro sau urmasele acestora...

Mili1999
Junior entuziast

Xiaomi 11 lite 5G NE ușor că un fulg sunt mulțumită de el.

Anca07
#StarMember

Salutare,

Eu am un Samsung S23 de care nu m-as desparti:) pentru ce am eu nevoie, e perfect! Nu mi-am "stresat" niciodata niciun telefon, pentru jocuri;))

Dar il stresez foarte mult pe zona de office, si se comporta exemplar!

Zi cu soare!🌞

Alex_ORO
Angajat Orange

iPhone 15 si Samsung Galaxy S24 Ultra de curand :). Super multumit.

#WeLikeOurCustomers
In ❤️ with learning

delfinas
#StarMember & April's Problem Solver

Ia uite cine e boier....