anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce aplicatii de editare foto/ video utilizati pe mobil?

Vrajitoarea
Cunoscător
Stiu ca sunt diferite, dar ma intereseaza si unele si altele.
Am fost multumita de aplicatia implicita de pe Samsung pentru editare foto, pana la un moment dat cand au facut un update si filtrele nu mai pot fi aplicate partial, de atunci sunt in cautare de aplicatii care sa fie ok - am incercat Snapseed, Canva si Pomelo, dar parca as incerca si alta varianta, asa ca as fi curioasa ce folositi voi.
13 Răspunsuri 13

teacher_
#StarMember
Eu stiu asa... dintre cunoscutii mei, unii fotografi : Aplicatii pentru Android Photo Lab - are 650 de filtre, e gratuita (asta o am si eu, e destul de rezonabila) Photo Director iti da acces la ajustari complexe, precum canalele de luminozitate, temperatura de culoare sau intensitatea contrastului. cred ca e tot gratuita, si e foarte folosita Airbrush duce selfie-urile la rang de arta, asta e cea mai utilizata cred.... Nu stiu ce zic si colegii Aplicatii pentru iOS: VSCO - ai la dispozitie o multime de filtre cool, inspirate de universul fotografiilor Kodak si Fuji trase pe film. E singura de care stiu...!

Laura_cio
Senior
La iPhone ai in meniu editare, dar eu am mai folosit și Snapsees (pentru poze complete), Afterlight (pentru poze clare) și TouchRetouch (pentru a șterge detaliile in plus).

Miha_Z
#StarMember
Daca vrei sa ai imagini si filmulete cat mai atractive, poti alege diverse aplicatii in functie de mobilul detinut. Pentru Android iti recomand ca aplicatii de editare imagini: Photo Lab care este gratuita si are peste 650 de filtre disponibile; Airbrush aplicatia este gratuita si-ti ofera filtre pline de culoare si de dinamism, dar si functii haioase, precum albirea dintilor sau marirea ochilor; Photo Director iti da acces la ajustari complexe, precum canalele de luminozitate, temperatura de culoare sau intensitatea contrastului. Ca aplicatii de editare video iti recomand pentru Android: FilmoraGO aplicatia gratuita care iti permite sa adaugi melodii de fundal si efecte viuzale, chiar si stickere miscatoare, ce par desenate in creion; Magisto o aplicatie contra cost si poti selecta stilul de editare, filmarile si fundalul sonor din care sa fie compus colajul, creand un clip scurt. Si aplicatia gratuita Adobe Premiere Clip. Daca ai Iphone sunt aplicatii de editare imagini si pentru aceste tipuri de mobile: VSCO unde ai la dispozitie o multime de filtre cool, inspirate de universul fotografiilor Kodak si Fuji trase pe film; TouchRetouch este o aplicatie contra cost dar te ajuta sa elimini din fotografiile tale elementele nedorite; si aplicatia gratuita Snapseed. Splice, una dintre cele mai simple aplicatii gratuite de editare video pentru telefonul cu iOS, iti permite sa contopesti mai multe filmulete, cu ajutorul unor tranzitii foarte subtile. Mai poti utiliza si Hyperlapse sau Vizmato. Mai multe detalii gasesti si in link-ul alaturat: https://www.arsis.ro/blog/post/editare-foto-video-cele-mai-bune-aplicatii_83.html

teacher_
#StarMember
am vazut ca in App gallery de la Huawei este o aplicatie cu nume dragut, Pretty Makeup, Beauty Photo Editor&Snappy Camera. Am facut 2-3 poze cu ea, si se misca rezonabil la editare. E amuzant rau numele, dar probabil ca o sa isi faca treaba. Am mai gasit Photo Editor, dar nu stiu cum merge, eventual te las pe tine sa testez, sa ne spui cum a decurs.

TheSpecialist
Maestru
În afara de editarea de baza pe care o oferă telefonul, eu mai folosesc PixaMotion. În rest, prefer editare în Photoshop pe calculator.

Anonim
Neaplicabil
Eu folosesc destul de des PhotoDirector, e ușor de utilizat și are o grămadă de opțiuni de editare. Poți face și colaje foto. Încearc-o ;) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cyberlink.photodirector

FaraUnID
Campion certificat
Pentru telefon utilizez aplicatia nativa plus filtrele aferente. La toate aceste se adauga faptul ca am modul PRO pe camera care ma lasa sa majoc manual cu fiecare din setarile predefinite ale camerei in parte. Daca vreti ceva profesiona pe PC si daca va tin sistemul aveti sansa sa obtineti gratuit aplicatia ON1 Effects 2019 daca accesati pagina promotiei direct pe pagina producatorului la adresa https://www.on1.com/products/effects/?partner=dcm O alta aplicatie gratuita pentru pc dezvoltata de Google care functina atat in mod standalona cat si plugin pentru Adobe si care in prima faza costa cca 150 USD a fost Google Nik Collection, care ulterior a fost oferita gratuit, dupa care a fost cumparata de DXO Labs si a devenit iarasi comerciala. Aplicatia in versiune gratuita se gaseste spre descarcare pe internet daca efectuati o cautare dupa Google Nik Collection.

Romeo_
Senior certificat
Pai de ce as edita eu frumusete de poza in care apar natural asa cum sunt? daca nu iese una fac alta si alta pana iese cum doresc ;)))

delfinas
#StarMember
Eu sunt pasionata de fotografiat, mai ales cu telefonul, in ultima vreme, pt ca mi-e mai mereu la indemana, moderez un grup pe FB, care e numai cu poze taken by phone si e si o provocare sa vad ce mai pot reusi cu mobilul. 🙂 Am incercat mai multe aplicatii de editare, dar cel care mi se pare cel mai complet si mai usor de utilizat este Snapseed, nu-mi mai trebuie altceva. 🙂 E adevărat, la mine editarea înseamnă doar culoare, contrast, îndreptare, un mic crop și șters ceva cu adevărat deranjant. Nu-mi place sa manipulez grosolan poza, adică să adaug ceva in cadru. Mulțumirea mea e sa surprind cadrul cât mai interesant, nu sa îl fac din butoane.

Vrajitoarea
Cunoscător
Multumesc tuturor pentru raspunsuri, nici pentru mine editarea nu inseamna fotomanipulare si nu ma intereseaza sa prelucrez selfie-uri 🙂 Am descarcat deja 2 din aplicatiile propuse mai sus, o sa vad pana la urma la ce raman

1234
Începător
Iti recomand urmatorele: VSCO,Instasize,Polar,Facetune,PicCollage(pt cele mai frumoase colaje) .Astea sunt cele pe care le folosesc eu si unele dintre cele mai de top

Vio73
#StarMember
Nu folosesc nicio aplicație, pentru că nu vreau să diminuez din claritatea pozelor pe care le fac. Mă refer aici mai ales la cele realizate în vacanță!

DanielaH
Moderator

Avem un top al aplicațiilor pentru editat fotografii în acest articol de pe site-ul nostru https://www.orange.ro/help/articole/top-10-cele-mai-bune-aplicatii-de-editat-poze. Vă invităm să vă inspirați și de aici.