anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce accesorii folositi in mod uzual impreuna cu telefoanele voastre si de ce?

Neaplicabil
Ce accesorii va place sa folositi zilnic sau aproape zilnic cu telefoanele, tabletele sau alte gadget-uri de-ale voastre?
Eu, recunosc, cel mai mult mi-au placut o pereche de casti wireless, fara niciun firulet, dar din pacate s-au defectat si le-am trimis in service, fiindu-mi returnati banii, pentru ca nu se mai puteau repara si aparent a fost un model problematic, intrucat nu se mai gasesc la comercializare.
Mi-au placut tare mult pentru ca muzica suna bestial, cu note bogate, bass, tot ce-mi doream, pe scurt.
Acum folosesc casti cu fir, dar mai arunc cate o privire si la altele fara fir... 🙂
14 Răspunsuri 14

Miha_Z
#StarMember
Nu folosesc momentan niciun accesoriu. Dar urmareaza sa primesc niste casti frumoase si daca sunt pe placul meu le voi folosi.

Vio73
#StarMember
Cască Samsung Bluetooth pentru vorbit când sunt la volan folosesc cel mai mult.

Ascary
Campion certificat
Pe telefon folosesc o pereche de căști bluetooth Jabra Elite 65T,perfecte pentru muzica. Mai folosesc uneori setul VR Gest Samsung când sunt plecat. Acasă am Oculus Rift S. Legat la telefon mai am un smartwatch Galaxy Frontier S3. Seara conectez telefonul la televizor prin suportul Dex că să mă mai uit la un film și că să-mi fie mai ușor am legat tot prin bluetooth la telefon un mouse și o tastatură mică. Note 9 este probabil cel mai capabil telefon (phablet) de la Samsung așa că încerc să scot cat mai mult de la el. 🙂

Anca07
#StarMember
Folosesc o pereche de casti cu fir de la iphone eu avand telefon samsung:))) am renuntat la ochelarii vr pe care i-am primit impreuna cu telefonul pentru ca imi descarcau telefonul foarte rapid. Mai folosesc o boxa bluetooth uneori si cam atat. Aa, si sa nu uitam de o bratata fitness conectata tot prin bluetooth care imi arata mesajele primite pe telefon si de asemeni ma atentioneaza cand primesc apeluri.

Jay
Campion certificat
Husa, pentru protectie :))).. Am cumparat o casca bluetooth, pe care am folosit-o foarte putin, căștile din pachet sunt neatinse... Car kit ul e conectat la un telefon pe care nici nu-l mai folosesc.. numai rele fac :)))

Laura_cio
Senior
Eu folosesc căștile cu fir când fac mișcare și smartwatch-ul pentru monitorizare pași, distanță, calorii.

imch
Cunoscător certificat
Mi-am cumparat ceva casti cu conductivitate prin os. Mi s-au parut geniale! Le folosesc de cate ori am ocazia, iar daca vreau sa aud cu adevarat bine, imi pun ceva dopuri in urechi in timp ce folosesc castile. Cand nu iau dupa mine aceste casti, folosesc doar castile cu care a venit telefonul, care sunt rezonabile dpdv calitate. Mai am si fitness band-ul care este marca telefonului si functioneaza impreuna impecabil. Alte accesorii nu prea mai folosesc.

Sv18Kim
Junior
Salut! Eu pentru telefonul meu am un portfard mai mititel in geanta unde-mi țin încărcătorul, căștile, niște șervețele umede pentru telefon, și o folie noua de sticla in cazul in care o sparg pe cea pe care o folosesc deja pe telefonul meu. Mi as dori și o pereche de beats wireless pentru el:)))p.s am iPhone 7..

Romeo_
Senior certificat
Casti cu fir Samsung si Sony / S-ascult muzica ce-mi place / Atunci cand ies la plimbare / Si zgomotu’ nu-mi da pace / Fiindca cele de la Apple/ Tot aluneca si cad / Am casti wireless de la Philips / Ce se fixeaza pe cap / Cablul de reîncarcare / Nu-mi lipseste niciodata/ De o fi sa se descarce / Bateria-ncorporata / Folia-n sticla fata,spate / Este deja aplicata / Sa nu se strice display-ul / De ar fi ca el sa cada 😉

FaraUnID
Campion certificat
Castile din pachet, casca bluetooth, smartband, ocazional kit-ul VR, boxa bluetooth, ocazional mai leg telefonul la TV.

eda2k
Cunoscător
Husă + sticlă (ar trebui) + o perechede căști cu impedanța de 50 ohmi.

Vio73
#StarMember
Mai am și un set de căști Sony și altul de Samsung (de la telefonul S8).

Razvan
#StarMember
Huse de la balckberry care sunt mult mai calitative ca cele de la Huawei.

teacher_
#StarMember
Am o brățară fitness, nu mă despart de ea niciodată, ma atenționează permanent despre tot ce e pe telefon, plus că am și niște targeturi de îndeplinit zilnic.