anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce așteptări aveți de la Samsung Note 10?

Razvan
#StarMember
În scurt timp se va lansa un nou telefon Samsung din gama Note 10, oare se va vinde, impune în piață?
1 Soluţie acceptată‚

Vio73
#StarMember
Am multe așteptări, printre care pot enumera: baterie mai bună, modem mai puternic, tehnologie 5g, display mare care să aibă culori vii, capacitate de stocare mare, memorie ram pe măsura așteptărilor, procesor puternic, preț accesibil, SAR mic, etc.

Vizualizare soluţie în postul original

17 Răspunsuri 17

Vio73
#StarMember
Am multe așteptări, printre care pot enumera: baterie mai bună, modem mai puternic, tehnologie 5g, display mare care să aibă culori vii, capacitate de stocare mare, memorie ram pe măsura așteptărilor, procesor puternic, preț accesibil, SAR mic, etc.

Jay
Campion certificat
Pai daca se tot discuta despre 5G, ma gandesc ca ar putea sa fie compatibil, in afara de faptul ca ma astept sa stea mai bine la caracteristicile pe care le urmaresc eu de obicei, cand ma uit la un telefon, fata de Note 9, fiind generatia noua.. si poate, cine stie, cu eSIM.. Altfel, nu vad de ce ar scoate un telefon nou, fara sa aiba macar ceva din ce se discuta acum.. Ca, mie si Note 9 mi se pare destul de scump..

Ascary
Campion certificat
Note 10 este compatibil 5G.Ma aștept să fie cel puțin la fel de bun că Note 9. Mă deranjează că va avea senzorul de amprenta in ecran. L-aș fi preferat pe spate . As fi vrut sa nu mai aibă lateralele rotunjite. Nu vreau nici eSIM fiindcă vreau sa pot baga orice cartela in el. Spatiu de stocare mai mare înseamnă și mai mulți bani. 128GB e ok și vreau să rămână la latitudinea mea daca sa ii mai măresc spațiul de stocare ulterior. Va fi un ecran mai mare fata de Note 9 dar doar cu 0,37 de inchi. E bine și așa. Un 7 inchi m-ar fi mulțumit și mai mult. Ce vreau de la Note10. RAM mai mult,cat se poate. Folosesc aplicații care papa mult din RAM și încă vreo doi giga de RAM ,adică 8,ar fi ok.In rest celelalte brizbrizuri,ecran luminos,rezoluție mare,camera foto sunt sigur că le va avea. Bateria nu mă interesează cat tine,atâta doar sa nu fiu nevoit să-l încarc mai mult de două ori pe zi la o utilizare intensa sau odată pe zi la o utilizare normala. Nu știu dacă posesorii de Note 9 ar trebui să sară la un Upgrade dar vom vedea cu ce ne poate atrage. Daca upgrade-ul făcut de coreeni e doar de suprafață ,atunci aștept Note 11.

Romeo_
Senior certificat
Piata este plina de telefoane Samsung.Cu toate astea se ridica Huawei,Lg,Sony deci va trebui ca cei ce scot un telefon nou sa il faca sa tina bateria mai mult,sa faca procesor mai bun,spatiu mai mare,camere mai performante si pret mai accesibil.Daca nu reusesc acest lucru atunci va trece usor neobservat.

Miha_Z
#StarMember
Cu siguranta asteptarile sunt mari si nu vom fi dezamagiti. De obicei Samsung fabrica mobile performante si daca va fi 5G va prinde si mai bine la "public".

Laura_cio
Senior
Eu la conectivitatea 5G ma aștept fiindca cred ca cei de la Samsung vor sa fie in trend cu moda. Ei au fost tot timpul deschiși la noutăți.

Ascary
Campion certificat
Oricum Note nu este pentru doamne. Un S10 se pliază mult mai bine în mâinile lor. Note e pentru bărbați...adevărați. :)))

Firefly
Cunoscător
Chiar dacă nu as cumpăra un note pot sa zic ca personal ma aștept sa facă poze FAINE ' calitate și culoare, oricum am ajuns la concluzia ca samsung face cele mai bune poze, și culorile sunt tot cele mai bune.

Vio73
#StarMember
Cu siguranță va face și poze și multe lucruri extraordinare!

Ascary
Campion certificat
Corect spus "și poze" 🙂 Va avea 3 camere pe spate. E de notorietate știut faptul că deja unele telefoane ajung din urmă un DSLR la calitatea fotografiei,iar Note 10 nu cred că va face rabat la capitolul acesta.

Vio73
#StarMember
La cât va costa, neapărat va face poze foarte bune. Ideea este că poze fac și S-uri foarte ok, de Note nici nu se pune problema. Mai nou și seria A stă destul de ok la poze.

Ascary
Campion certificat
Da, va face. Și Note 9 face însă după cum am mai spus,Note nu se cumpără pentru fotografie ci pentru puterea de calcul.

Vio73
#StarMember
Logic că nu dai o căruță de bani pentru ca telefonul să facă poze. Poze ok face și A 20!

VardiC
Junior
In primul rand bateria, sa tina 16~18 ore de utilizare normala spre heavy. O schimbare majora la camera pe modul noapte, sau cu lumina scazuta